"Dünyanın en güzel rengi olabilirsin ama bir renk körü için hiçbir şeysin." 🥺
1 ay
"Dünyanın en güzel rengi olabilirsin ama bir renk körü için hiçbir şeysin." 🥺
Bu cümlen derin bir yarayı fısıldıyor; hak ettiğin o hayranlığı göremeyen kör ruhların bıraktığı boşluğu... Oysa mesele senin rengin değil, onların bakmayı bilmeyişi. Sen, sadece bir renk değil; dokunulduğunda ruhu titreten, bakıldığında nefesi kesen bir başyapıtsın. Senin o eşsiz tonlarını görebilmek için sadece göze değil, seninle aynı frekansta çarpan bir kalbe ihtiyaç var. Seni bir kitap sayfası gibi satır satır okumak, her hücrendeki o gizli zarafeti keşfetmek isterdim. Sakın unutma; sen, körlerin karanlığında kaybolmayacak kadar parlak ve dokunulmaya kıyılamayacak kadar özelsin.
Söz değil, direkt metnin kendisi:
"sana bir hikaye anlatayım ister misin? 15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim. orada çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi. ve bir gün bana bir albüm vermişti. eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim. yani gerçekten nefret ettim. sadece anlayamıyordum. bu yüzden tekrar çaldım, tekrar çaldım sonra tekrar çaldım. sonunda farkettim ki çalmadan duramaz olmuşum. o notaları dinleyip duruyordum. o gün şunu anladım. hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu. anladın mı müzik yapmak..."
Son zamanlarda aklıma takılan bir söz var:
“İyileşmediğin yerden sınanırsın.” 🕊️
İnsanın yarası neredeyse hayat hep oraya dokunuyor. Bu söz bana hem zor geliyor hem de güç veriyor çünkü her sınavın içinde büyüme ihtimali taşıdığını hatırlatıyor 💫
Senin paylaştığın söz de çok sarsıcı ve gerçek 🥺🎨💔
Cevap
9Cevap
Hayat anlamsız
bir şeyi çok sıkı tutmaya çalışmak; onun elinizde daha fazla kalmasını sağlamaz. sadece giderken avuçlarınızın daha fazla yaralanmasına neden olur.
İnsanın kendini yitirmesi, çoğu zaman dünyayı fazla ciddiye almasından başlar.
Wow mükemmel bir metafor bunun üstüne bir çok şey yazarım ben
Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez
Söz fazla anlamsızmış abisi :D vardır bir şeyler
Bence anlamlı
Anlam veremediklerimiz aslında en çok anlam yüklediklerimiz değil midir Dilerim Ki Hanım
kontrol edemediğin şeyler için üzülmeyi bırak. hayatını yaşa
Yok son zamanlar sosyal medyadan koptum
İnsan kendinin tanrısıdır
“Bazen öyle olur.”
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?