İstanbul'dan gelen 1+1 sakin ama iyi para kazandıracak bir hayat isteyen biri için sizce hangisi, özellikle deniz ve yeşillik olsun istiyorum ama iş imkanları ve yaşam maliyeti ve şehir hayatı da söz konusu?
1 ay
İstanbul'dan gelen 1+1 sakin ama iyi para kazandıracak bir hayat isteyen biri için sizce hangisi, özellikle deniz ve yeşillik olsun istiyorum ama iş imkanları ve yaşam maliyeti ve şehir hayatı da söz konusu?
Cevap
12Cevap
İkisi de değil, İzmir çanakkale o tarafları tavsiye ederim, Onun dışında bide hatay hariç kıyı kesiminden uzak dur, Hele muğla antalya oranın insanları hiçte öyle filmlerde gördüğün gibi șirin İnsanlar değiller, İlla gidecem diyosan gidince anlarsın ne demek istediğimi 🤗🙌
İzmir falan da pahalıdır ya
Yok yav İzmir o kadar pahalı değil, Muğla izmirden çok daha pahalıdır emin ol, Bu arada sen radyoloji okudun bitirdin mi
Hayır bitirmedim bu sene başlayacağım ama iki senelik zaten önce birikim yapıyorum gitmeden
Anladım, Umarım her şey gönlünce olur 🙏 🤗
Aslında evet ya İzmir çok mantıklı geldi benim planıma da uyuyor tahmini 700 bin bi bütçeyle falan gidicem zaten oraya bir İzmiri de düşüneyim siz İzmirde yaşıyorsanız ya da yaşadıysanız nasıl bir şehir güvenli mi yani böyle hayat akışı nasıl biliyor musunuz?
İzmirde yaşamıyorum Antalyada yaşıyorum ama İzmir güzel şehir, Diğer şehirlere göre bir büyüksehir olarak çok uygun geldi bana, Gezmek için gittim ve beğendim, Umarım ben de bigün İzmir'e yerleșirim
Umarım yerleşirsin Akdeniz de güzel bence ama İstanbul dediğim gibi benim için çok pahalı ve yaşaması zor stresli bir şehir hep kaçmak istedim buradan bilmiyorum çok da kalabalık
İstanbul çok güzel ama bir o kadar da zor bir şehir, O yönden benlik değil, Biz Antalyada yolda çalışma olduğu ve yol tek șeride düşürülüp trafik kontrollü sağlandığı için 2-3 km yolu nerdeyse bir saatte gittik ve sinir olduk, İstanbuldakiler için bu sıradan bişey ama sorunları sıradanlaștırmak bana göre değil, Antalya da çok güzel seviyorum ama yobaz insanlar yüzünden nefret ettim memleketimden, O yüzden İzmir'e gitmek istiyorum bide seviyorum izmiri
Ayyynen ben de tam olarak böyle düşünüyordum İzmir daha rahat bi şehir hem büyükşehir yine o açıdan köy hissi de vermez o kadar denizi falan da var istersen atlar gidersin güzel bi sosyal hayatı iş imkanları falan mantıklı bir yer
Evet, Eshotla İzmir merkezden urlaya kadar gittim ben, O yönden çok rahat ve bindiğin kadar öde uygulaması var, İnerken kartı tekrar okutuyosun ve senden sadece gittiğin mesafenin ücretini alıyo, Bencede en mantıklı İzmir 🙏🤗
Çok sağolun ya valla zaten düşünüyordum da ön planımda değildi bu kadar bütçem de yetecek sanırım zaten özelde çalışmayı düşünüyorum🙏🏻
Rica ederim, her şey gönlünce olsun 🙏 🤗
Senin de umarım bir gün sen de taşınırsın istediğin için🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim, Umarım 🙏🤗
Muğlayı bilmem ama Sakarya iş imkanı olarak yine de iyi fakat yine de az bence
Sakarya da yaşıyorum.
Bir de iş verenler sürekli asgari çalıştırma peşinde fazla çalıştırıp.
300 400.000 TL’nin altında kazanıyorsan Muğla’dan uzak dur
Oha abi abarttın sanki
Cidden abartmıyorum
İkisi de mantikli ama Sakarya olsa İstanbul'da yakin gider gelirsin arada
Buralar ve hayat çok yormuş seni
İstanbulu oldum olası sevmedim
Pahalı tatil için gidilir
Ben bir İzmiri düşünücem
İzmirde yaşarım büyük bir ihtimal ya
Muğla güzeldir neresine taşınmak istiyorsun
Merkez
İlçelere denize yakındır muğla merkez normal ekstrası olmayan bir yerdir yaşam istanbuldan daha uygundur ama
radyoloji derken uzmanlık olarak mı
Mesaj qtarsan sana bi fikir vermek istiyorum
Ciddiyim bu arada. Fakli bir niyetim yok.
Sakarya daha mantıklı
Mugla bence Sakarya'da ne var ki
Ya ben radyoloji istiyorum sanırım orada iş imkanları daha çok bir de İstanbula yakın ama ruhum da muğlaya yakın karar veremedim
İstanbul'a yakınlık arıyorsan bence Sakarya daha iyi
İkisi de is imkanı düşük Sakarya nispeten daha iyi
Sakarya tabiki gel bekleriz
Ne iş yapmayı düşündüğüne bağlı bu
mugla pahali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkisi de çok farklı ruhlara hitap ediyor 🧡
Sakinlik deniz doğa istiyorsan Muğla tam kalplik ama 1+1 kiralar ve yaşam maliyeti Sakarya’ya göre oldukça yüksek 💸 İş imkânı da turizm ağırlıklı. Daha dengeli kira şehir hayatı ve iş alternatifi için Sakarya daha mantıklı duruyor 🌳🚆
Sen “önce para ve düzen” diyorsan Sakarya ✅ “Önce deniz ve ruhum” diyorsan Muğla ✅🏖️