İşten gelir gelmez izlediğim diziye laf etti, kavga etti. Ben bıktım, ders çalış diye kavga ediyor, soğuyorum her şeyden. Bu normal mi?
2 ay
adam senin iyiliğini istiyor gibi ama yöntemi çok yanlış yani. oturup düzgünce konuş hayatına bu kadar müdahale etmesinin seni soğuttuğunu anlat bence. her şeyin bi zamanı var bu kadar baskı kasmaya gerek yok.
Kocanın niyeti “iyilik” de olsa yöntem çok kırıcı duruyor 😔 Ev hanımı olmak asla değersiz değil, emek veriyorsun sonuçta 💐
Onun kaygısı “geleceğimiz ne olacak” olabilir, senin ihtiyacın da saygı ve nefes alanı. Bunu sakin bir anda söylemen önemli. “Bana baskı yapınca isteğim kaçıyor, destek olursan daha rahat plan yaparım” de 💬✨
İstersen ufak online kurslar araştır, hem kendin için bir şey yaparsın hem de o “çabalıyor” duygusuyla sakinleşir. Ama unutma, hayatına nasıl devam edeceğine birlikte karar vermeniz gerekiyor, tek başına baskı kurması hiç sağlıklı değil ❤️🩹
Cevap
24Cevap
Demek ki yatmani istemiyor gadası
Normal canım erkek milleti hep böyledir hakimiyeti kurmak için devamlı her şeye karışır kendileri bi haltmış gibi
Evlendiğim halde sürekli benden beklentisi olması yordu
Bunlar daha iyi günler canım haberin olsun önlemini almalısın yoksa hep ezilirsin izin verme
Kocanın seni ders çalış diye bunaltması tam bir baskı, ev hanımlığı kötü bir şey değil. Bıkkınlık duyman çok normal.
Belki o da senin daha iyi konuma gelmeni istiyordur
sen bilirsin
kötü değil tabi ki ama calismak insanın kendine olanı saygısını çok yükseltir
Huysuz mu kocan senin? Kontrolu kendinde istiyor olmaz öyle sey. Hicbir sey begenmiyor zor isin biraz
Bu baskı niye ev hanımlığıda bir iş güç depğl mi kendisi prof herlade yani Herşeyden soğursun al karşına konuş
Bu yaşta ne zorun vardı da evlendin erkenden. Ahh bir anlasam sizleri...
Yaptım bi hata
Anlaşılan bizim kızları çocukluktan itibaren evlenmek için programlıyorlar. Sonrasında da böyle oluyor işte.
Ne güzel ev hanımısın senin gibi eşim olsa tadından yenmez
Bakamayacak imkanı yoksa evlenmeseymiş
2026 kpss büyük fırsat. Seçim nedeniyke çok alım olucak
Boş ver çalış bi yerlere gel dırdırından kurtul
Öyle denmez ya seni çocuk gibi azarlamasi insanın zoruna gider
senin kocan seni sevmiyor sevişmiyor mu senin ile
Bu yaşta evlenirsen olucağı o
Yaşım 22 ?
Erkenn
Sen beni bakmak için almadın mı de
Kendi calışıyo ben calismiyom diye kuduruyor
Olsun bakamayacak madem neden almış 😀
Seni alırken çalışıyor muydun
Yokk
O zaman bir şey demeye hakkı yok.
Normal değil çalışan biriyle evlenseymiş madem?
Sınavlara gircem ama kendime güvenemiyorum evde de ders calısma hevesim yok ondan kavga edıyor ders calıs diye
Evlendiysen niye okul okuyacaksın anlamadım
Bu da moda mı olmuş evlenirken Okumak
Ya işte zorluyor atan diyo ben kendime guvenmiyom nası olcak o iş bıktım zorlanmaktan
O zaman çalışan biriyle evlensin
seni de paranı da yemek istiyor
22 yaşında evlenirken bize mi sordunuz.
Kaç ay oldu evleneli
almasaymış kabul etmiş seni şimdi derdi ne ki ya
Ne dersi?
Kocan aynı babam gibi
Kocaya bak yaw
Belki de haklıdır
çalış kanja
Boşan
Bıkma boş ver