Yemin ediyorum artık kendimi dağa, bayıra, ormana vurasım var.

Yemin ediyorum artık kendimi dağa, bayıra, ormana vurasım var.

😁 Evet, gereksiz gürültüden, hayatta kalmak için gereken basit enerjiyi emen çatışmalardan, dedikodulardan ve anlamsız saçmalıklardan, sakinlik ve mantığın olması gereken yerlerde trajediler yaratma konusunda insan egosunun saçmalığından uzaklaşmaktan daha iyi bir şey yok.
Sırt çantanızı, yürüyüş ayakkabılarınızı, bir pusula, kahve veya çay alıp doğaya gitmek, dünyanın tüm kötülüklerinden uzak küçük bir kulübede doğayı seyretmek, kuşların şarkılarını, rüzgârın sesini, suyun akışının sesini dinlemek ve dünyanın tiyatrosundan uzakta gerçekliğin şekillenmesini izlemek en iyi terapidir.
İnsan her şeyi zorlaştırır çünkü insan sahnesindeki oyunculuğunun kendi dengesi için bir zehir olduğunu anlamamıştır: her şey açık ve sakin olsaydı, birbirimize savaşmak yerine birbirimizi severdik :)
Hadi ormana gidelim! Günümüz insan ilişkilerini simgeleyen açık hava akıl hastanesinden kaçalım.
Benim açımdan, ben zaten büyük bir iç ormanın içindeyim, sükunetimi ve huzurumu seyrediyorum: gürültülü şarkılar artık iç tapınağıma girmiyor. Deli ve enerji emicilerden olabildiğince uzak yaşamaya çalışın, o zaman özünüze dönmek için ormana çıkmanıza pek gerek kalmayacak 😁
😁 Evet, gereksiz gürültüden, hayatta kalmak için gereken basit enerjiyi emen çatışmalardan, dedikodulardan ve anlamsız saçmalıklardan, sakinlik ve mantığın olması gereken yerlerde trajediler yaratma konusunda insan egosunun saçmalığından uzaklaşmaktan daha iyi bir şey yok.
Sırt çantanızı, yürüyüş ayakkabılarınızı, bir pusulanızı ve
İnsan ilişkileri o kadar da zor değildir; bazılarının pasif birikimlerinin onları patlamaya ve hayati bir yalnızlık hissine sürüklemesine neden olan, bağları ve zararlı unsurları filtreleme becerisidir.
Ormanı dünyadan kaçış olarak aramayın, ormanı içsel gücünüzün tamamlayıcı besini olarak arayın :)
Her zaman içimden geldiği gibi ve gördüğüm gibi konuşurum: gerçekler, sadece gerçekler 😁
Bence okumadı 😂
@Gldn207208 🤣🤣Düşüncelerimi ifade ettim, benim için önemli olan bu.
Özür dilerim 🤧
Haha :) Sen ve @Gldn207208'in birlikte halletmeniz gereken bir şey var.
Sizi yalnız bırakıyorum 😁
Ben de çayımı içmeye gidiyorum 😂
Malta’da özel güvenlik olarak çalışıyorum çok haklısın 🙌
limanda özel güvenlik işi yapmıyorum kulübede otur otur canım sikiliyor. İnsanlarla uğraşmak Türkiye sınırlarında zor ama burada pek insan yok kank 😄
Gelenler genelde ekip olarak geliyorlar işlerini halledip gidiyorlar genel olarak yalnızım dizi film izliyorum kulübemde 😅
Burası çalışma bölgem
Şu an çalışıyorum miss gibi sahil önümde gemiler 🥹
Çok zor bazi insanlarla uğraşmak. Sinirimi bozuyorlar zaman zaman. Taş olsa anlar bazı insanlar anlamiyor beni. Artik öyle insanlarla arama mesafe koyuyorum. Kimse icin sinirimi bozamam. Kalın kafaliysa yapacak bir şey yok.
yorucu çünkü herkes kendi dünyasını dayatmaya çalışıyor. Senin gibi "kolay biri olmayan" ve başkalarının ilgisi için çaba sarf etmesi gereken bir karakter için bu yüzeysellik bazen fazla tahammül sınırlarını zorlayabiliyor. Kimseye baskı kurmadan, kendi mesafeni koruyarak hareket etmek aslında en doğrusu
İnsanlarla uğraşmak bazen gerçekten insanın ruhunu çekip alıyor 😔 Kendini ormana atasın gelmesi çok normal, zihnin artık “bir durun” diye bağırıyor. Bir süre sosyal detoks yapman iyi gelir. Telefonu sessize al, yürüyüşe çık, kendinle kal 🌿 Sonra da sınırlarını netleştir, herkese her an ulaşılır olmak zorunda değilsin 💆♂️✨
Cevap
30Cevap
Evet zor shsfs açıklamaya kahkaha attım iyi misin 😅
Özellikle cahillerle ve karaktersizlerle uğraşmak yorucu ama zevkli de. ait oldukları yere yerin dibine göndermek görevim.
İnsanlarla uğraşmak yerine sınır çizmeyi öğrendiğinde o dağ bayır özlemi azalıyor huzur kalabalıktan kaçmakta değil kimin gürültüsünü çekeceğini seçmekte gizli.
Aynen öyle👍🏻
Dünyanın en zor meselesi insanlar ile uğraşmak, bende kendimi maldivlere , Norveç'e vurmak istiyorum ama olmuyor
İmkanı olan herkes dağda bayırda yaşamalı bir iki hayvanın olsun küçükte bir bostan yaptın mı en huzurlu yaşam budur
Yemin ederim şu an bende kendimi dağa bayıra vurmak istiyorum
😅
İnsan faktörü olan hiçbir şeye tahammülüm kalmadı benim de yeminle
Ugraşmıyorum artık, aklımdan geçenleri net söyleyip görüşmek istemediğimi söylüyorum.
@mrtbey038 ne bekliyorsun?
Bari benim yorumuda sil şekerim 🤣
Elinden geleni yaptığına inanıyorsan akışa bırak. Bazı şeylerin üzerine gitme.
İnsanlarla uğraşılmaz. 😄
Harika bi soru detay o kadar haklısın ki giderken ne olursun banada haber ver 🙏😌
Bu devirde akıl sağlığımızı korumak büyük güç istiyor :d
insanlara tahammül edemediğimi sanıyodum insanlardan tiksiniyomusum bunu ogrendım
Laf anlamaz, bencil, ısrarcı insanlarla uğraşmam bile😏
Evet, zaman zaman zorlayıcı olabilir. Çünkü herkesin karakteri, beklentisi ve iletişim şekli farklıdır; bu da yanlış anlaşılmalara ya da çatışmalara yol açabiliyor. Ama öte yandan insanlar aynı zamanda hayatı anlamlı ve değerli kılan taraf da oluyor. İyi bir iletişim kurulduğunda, anlayış ve empati olduğunda bu zorluklar azalıyor. Yani mesele çoğu zaman “insanlar zor” olmaktan çok, uyum kurmanın ve doğru iletişim kurmanın zaman zaman emek istemesiyle ilgili oluyor.
insanlarla uğraşmak bazen gerçekten sabır testi gibi oluyor. en iyisi araya mesafe koyup kendi huzuruna bakmak yoksa ömür geçmez yani.
Ugrasmiyorum uzun vakittir Bayadır çektim kendimi çok iyi.. en ufak pürüzde kesiyorum iletişimi
Kendini aydın eğitimli kültürlü zannedenlerle bişeyler yapmaya çalışmak daha zor 🤦 Keşke durumlarını bilseler
Evet bazen gerçekten zor birde insanlarla iş yapıyorsan esnafsan daha da zor 😅
Türklerle uğraşmak zor Çoğu çok tezcanlı bencil ve narsist
Evet. Her işin zorluğu var ama insanlarla uğraşanlara ayriyeten Allah kolaylık versin.
Zaten hayat yorucu bir de üstüne insanlarla uğraşmak daha berbat
Uğraştığın kişi insansa değil de insan görünümlü olunca evet zor
Hayatta en zor iştir insanlarla uğraşmak Allah yardımcın olsun
Zor değil aslında görmezden gel kudurt aşırı eğlenceli bir spor
Zorba ve laf anlamaz insanlarla hiç uğraşmam. Ağzına tuvalet terliğiyle vurarım
Dünya da en zor şeylerden bir tanesi insanlarla uğraşmak..
cok zor da bi sure sonra kimseyi takmamayi öğrenince, zorluğu kalmiyor
Bazen düşmanım var da parayla mı tutmuşlar bunları dediğim oluyor. Ciddiyim. Artık şaşırmayacağım dediğim anda tezim çürütülüyor. Bazen elimden bir kaza çıkck diye korkuyorum. Lanet bişey ya anlatılmaz yaşanır 🙌
Zaten doğal ortamında daha rahat edersin 🤣🤣
Ahahahahahah ula nasıl güldüm ağzına sağlık smell😃🤍
Shdhdhddhdhh
Uğraşmamak, umursamamak gerek 🙂
Çok seviyorlar 🦦 boşlar. Kurtlara Ativereceksin
Ben uslu uslu yatıyorum yalancı
İnsanlarla uğraşmıyorum gereği yok.
İnsan sevmiyoruz efenim 🐣
Gel de bana sorrr
Giderken beni de götür 😃
En iyisi hiç uğraşmamak
Ben öyle yaptım inan çok mutluyum herkesle iletişimi kestim mis gibi mantar topla gel bari yersin karnın doyar en azından 😄
Maalesef öyle, herkes ayrı bir dünya.
Hem de o kadar zor ki kendi şehrinde böyle ise diğer şehirlerde nasıl olur bilemiyorum
İnsanlardan uzaklaşmak için gidiyorum. 🤦🏻♀️
Sadece kendimle ilgileniyorum sonuçta bende insanım 😅 benimde ilgiye değere ihtiyacım var
Cok zor ozellikle kadınları mutlu etmek cok zor isimden dolayı biliyorum
İnsanlarla uğraşmak zor ne kelime ölüm ölüm, hizmet sektörü ne demeye çalıştığımı anlar ndmdm
Evet zor özellikle sabahları
Umursamadığında daha kolay.
Zoru eglenceye ceviriyoruz biz
Bu nedenle az insan var hayatımda.
Yalnız değilsin.
Bence de çok zor
Zor vallahi
Bazıları adamı deli eder
Köye yerleşmek lazım.
Gerçektende zor uğraşmak
En zoru bu olsa gerek
İnsan mı var ki
İnsanları memnun etmek bile imkansız ötesi bence
Iyi insani kafana uyuşan insanı bulmak önemli öyle değilde yanlız kalsan bile uzaklas
Evet zor uğraşmamak lazım
En zor işlerden biri.
Evet zor
Evet zor iğrenç bide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?