Yaşım 27 aslında hiç bişeyde yaşamadım ama sıkıldım hayattan bunaldım bu kadar yeter gibi geliyo bana dkdk
1 ay
Yaşım 27 aslında hiç bişeyde yaşamadım ama sıkıldım hayattan bunaldım bu kadar yeter gibi geliyo bana dkdk
Erken değil. Sıkılmak için belli yaş gerekmez. 27’de de olur, 17’de de. Mesele ne kadar yaşadığın değil, nasıl hissettiğin. Hayat tekdüze geliyorsa küçük bir şeyi değiştir, sabah rutinini kır. Pes etmek yok, bir ara yolunu kaybetmek normaldir. Oturduğun yerden sıkılmak kolay, kalkıp adım atmak zor olan.
27 yaş için “bıkkınlık” çok erken değil merak etme 🖤 Çünkü bu duygu çoğu zaman depresyon belirtileriyle bağlantılı olur. Hiçbir şey yaşamamış hissetmen de ekstra baskı yaratıyor 😔
Kendine küçük hedefler koymayı dene mesela kurs hobiler kısa seyahatler 🎨🌿 Ayrıca bir psikologla konuşman iyi gelebilir. Yalnız değilsin gerçekten geçer bu süreç 🍀💫
Cevap
2Cevap
Herkes öyle hayat yaşanılır değil artık, umutsuz hayat yaşanmaz
her şey sıkıcı
Coğrafya kaderdir
Çünkü hayatın güzelliğini göremeyecek kadar kör olmuş olabilir gözlerin, kalbin.
Ne alakaa yağ
Çok alakaa
Hayatın güzelliği yok zaten knk siz çok pembe hayatlarda yaşıyosunuz sadece
Öyle bir hayatta doğmadım yaşamıyorum da. Asıl öyle bir hayatta doğsaydım güzellikleri göremezdim. Hala maddi manevi problemler yaşıyorum ama Allahın yarattığı güzellikleri görmemi engellemiyor.
Tamam knk
Bir kediyi sevmek bile beni hayata döndürebiliyor, hayvanları beslemek insanlara yardım etmek hayatı katlanılabilir bir hale getiriyor
Amacın ruhunu doyurmak değil de midemi ve gözünü doyurmaksa beni asla anlayamazsın
Allah sabredenlerle beraberdir umudunu kaybetme
Bı 2 senen var gibi
Neye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?