Bir kadınla dost gibi dertleşip baba gibi koruyup adam gibi seveceksin net adam gibi dedim ama

Perikizi0007
Bir kadınla dost gibi dertleşip baba gibi koruyup adam gibi seveceksin net adam gibi dedim ama

Perikizi0007
Bir kadını mutlu etmek için tek bir “formül” yok, çünkü herkesin ihtiyaçları ve sevgi dili farklıdır. Ama genel olarak işe yarayan bazı temel şeyler var. En önemlisi saygı ve ilgidir. Dinlendiğini hissetmek, sözünün ciddiye alınması ve yanında gerçekten değer gördüğünü bilmek çoğu insan için mutluluğun temelidir. Küçük şeyleri hatırlamak da çok etkilidir; önemli bir gününü, sevdiği bir detayı ya da hoşlandığı bir şeyi unutmamak bile büyük fark yaratır. Ayrıca güven duygusu çok kritiktir. Net, dürüst ve tutarlı bir iletişim kurmak, karşı tarafın kendini güvende hissetmesini sağlar. Bunun yanında küçük jestler, sürpriz bir mesaj, birlikte kaliteli zaman geçirmek ya da basit bir ilgi gösterisi, çoğu zaman büyük şeylerden daha etkili olabilir.
Abi sen nerdesin ya
İzindeydim 5 gün. Bakamadım fazla siteye. Sonrada iş güç bildirimleri bitiremiyorum bir türlü. Ama pazar günü çok aktif olup hepsini bitireceğim 🤣
Iyi bari iyisin ben de pek aktif değilim zaten 😅
Bende değilim. Moderatörlükte kıdem atlamaya çalışıyorum 🤣
Aslında zannedildiği kadar zor değil yeri geldiğinde ona kendi kendine dünyaları yıkabilecek kadar güçlü olduğunu hissettireceksin yeri gelince de koruyup prenses gibi hissettireceksin. Arada küçük sürprizler yapacaksın, seveceksin ilgi göstereceksin saygılı olacaksın ve en önemlis sadık olacaksın
Onunla dost gibi dertleşebilirsin zor anında yanında olabilirsin aslında zor şeyler beklemiyorsunuz. Şimdi benim bir kuzenim var o da kadın bazen beni arar sesi ağlamaklı o zaman sadece onu alırım gezdiririm 2 de karışıp kızdırdım mı kendine otomatik geliyor 😂😂
Kadını mutlu etmenin temeli onu gerçekten insan olarak görmekten geçiyor 💛 Sadece sevgili değil sırdaş olması çok kıymetli. Dinlemen destek olman duygularını küçümsememen lazım. “Baba gibi korumak” kısmında da aşırı sahiplenmeye değil güven vermeye odaklanmak önemli. Adam gibi sevmek ise net olmak sadakat ve saygı demek 💫😊
Cevap
14Cevap
Kişiden kişiye değişir ya, bazı kadınlar bir çiçekle mutlu olurken bazıları da yatlar katlar istiyor 😃
parası olması yeterli.
Bir kadını, dinlemek, onu da anlamak, bence çok önemli. Bazen tek istediğimiz şey ; anlaşılmak.
Bir kadını mutlu etmenin en güzel yolu, ona güven duygusu verildikten sonra kadın olduğunu hissettirmektir.
Ne söylerse söylesin haklı olduğunu kabul etmeliyiz haksız olsa bile sen haklısın demeliyiz
Her zaman her yerde Evett Evett evett
Değer vericeksin onu dişi değil kişi olarak göreceksin
Çikolata alırım
Çicekler alacaksınn
Ben bir telefon aldım normalinden mutlu oldu
Bir paket çikolata yeterli
harika bir sevişme seks
bol para
ilgi
Ev araba pırlanta dışında mutlu olmazlar.
Dayak şart
Herşeyi yaparım
Çiçek alırım
Yani da ol dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?