Evet değerli üyelerimiz, sizin isimleriniz ne kadar nadir

Evet değerli üyelerimiz, sizin isimleriniz ne kadar nadir

Bu sonuç çıktı Türkiye'de 2024-2025 verilerine göre 700.000'den fazla (yaklaşık 704.355 - 715.000 arası) kişi Zeynep ismini taşımaktadır. Son yıllarda kız bebeklere en çok verilen isim olan Zeynep, Türkiye'nin en yaygın kadın isimleri listesinde üst sıralarda yer almaktadır.
Evet onu da tahmin ettim ama yine de öyle yazmak istedim
Musap ismini çok severim Musab yazımı da ayrı güzel 🤍 Anlamı da güçlü ve dayanıklı olmayı çağrıştırıyor bu da tam hayatta ihtiyaç duyduğumuz şeylerden 💪 İsmimin nadirliği orta seviyede diyebilirim ama seninki kesinlikle daha özel duruyor 🥰 İsmini severek taşıman en güzeli 🌟✨
Cevap
13Cevap
Seda ismim, hiç araştırmasını yapmadım kimde var kümde yok
Nadirdir
Benim ki nadirmiş
Mutluluk, saadet, uğur ve bereket getiren efsanevi kuş.
çok nadir değil ama yinede kullanılan bir isim orta diyelim var yani bayağı yine
Türkiye'de Gül ismini taşıyan yaklaşık 40.400 - 40.850 kişi bulunmaktadır. Bu yaygın kız ismi, Türkiye'deki isim sıralamasında 101. sırada yer almaktadır. Buymuş 😃

Çok nadir, farklı bir versiyonunun kullanımı 4210

Araştırdım. 🔍

Bundan daha fazladır diye tahmin ediyorum
Benimiki de nadir sayılır

Böyle..
Pek nadir değil.
Rica ederim.
İsmi bilmem de ad ve soyad yönünden Türkiye'de tekim.
20 yıldır dünyadayim Mihriban adına sahip birine denk gelmedim 😂🤣 çünkü orjinali benim 😎😎😂
Çok az bulunan isimlerden bazen adımı sevmiyorum ama çevrem 'deli misin ismin çok güzel' diyorlar
Ben küçükken baska Ayça yok sanirdim sonra sarkici Ayça çikti falan
Oldukça nadir.
Benim soy ismim nadir
184 binmis çok nadir 😃
Lünk atsaydın bakardım
Türkiye'de Mert ismi, nadir bir isim olmaktan ziyade oldukça popüler ve yaygın kullanılan isimler arasında yer almaktadır. Özellikle 1990'lı yıllardan itibaren popülerliği hızla artmış ve günümüzde modern klasiklerden biri haline gelmiştir.
İstatistiksel olarak genel tablo şu şekildedir:
Türkiye Geneli İstatistikleri
• Kullanım Yaygınlığı: Mert, Türkiye'de en çok kullanılan ilk 50 erkek ismi arasında yer almaktadır.
• Tahmini Sayı: Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün geçmiş verileri ve yıllık eğilimler baz alındığında, Türkiye'de yaklaşık 250.000 ile 300.000 arasında kişinin bu ismi taşıdığı tahmin edilmektedir.
• Popülerlik Sıralaması: İstanbul gibi büyükşehirlerde en çok tercih edilen ilk 20-30 isimden biridir.
İsmin Özellikleri
• Kökeni: Farsça kökenlidir ("merd").
• Anlamı: "Sözünün eri", "yiğit", "bahadır" ve "güvenilir kişi" anlamlarına gelir. Gemine dedi
Benim ismimden cok var
Oldukça yaygın bi ismim var
Biz arap değiliz ki? Aynı anlama gelen Türk isimleri de var. Geçmişimizi unutmayalım..
Sene de 30 gün benim adım geciyor🤣
Çok yaygın bir ismim var nadir değil
Bir ara popülerdi hala da konuluyor bayağı
Biraz bence ya çok değil
Türkiye 15 kişide var.
9500 civarı, nadire gidiyordur bence.
Leyla çok yaygın bir isim nedense
Çok nadir bir isim değil
Musab bin umeyr ra.
Sahabelerimizden
2300 çıktı
3276 diyor.