+1 yılbir dakka ya bir dakka sakin ol
Once bir konuyu enine boyuna bir anlayalim
Gercekten heryerde her an taciz ediliyomusun yoksa sen bunu takinti haline getirdinde carpma anlik istemdisi dokunma vs de taciz olarakmi algiliyosun once bunu cozmeli.
Ve tacizden kadtin tam olarak nedir?
Ne yapiyolar yani sana?
Lafmi atiyolar sapikca yuz ifadelerimi yapiyolar el hareketimi yapiyolar direk fiziki temasmi nedir?
Ne alakasi var hrpsi taciz degilmi sanki deme eger bunlardan sadece biri ya da ikisi surekli her metro otobus metrobus vs oluyosa durum. baska karma. sekilde zamani Belli olmaksizin yasaniyosa baska
Birde gunun hangi saatlerinde kullaniyordun u ulasim araclarini?
Eger sabah 05-10 ve aksam 17-21 saatleri arasinda ozellikle bu duruma. maruz kaliyosan zaten bu saatler ise. gidis gelis yani toplu tasimanin hinca hinc dolu oldugu saatler
E onca yogunluk kalabalikta tutacak yer bulmak denge saglamak vs hayli zor malum
Ben vardiyali calisiyorum ve genel olarak surekli bu saatlere denk geliyorum
Inan bana istem disi sekilde bu yogunlukta kalabalikta izdihamde ben kimlere surtuyor kimlere dokunuyor kimlere. ne temaslarda bulunuyorum ( ama istem disi) ve eger gozgoze gelebilirsem muylaka ozur dilerim ki zaten o bayanda durumun. farkinda oldugundan basiyla onrmli degil hareketi yapar
Ha diyosanki hayir adim. gibi eminim taciz ediliyorum ben diye ve vicdanin rahat edecekse kimsenin gunahina. girmeyeceginden eminsen bas cingari !
Olay cikar...
Zaten milletimiz oyle cins bir millet ki kendisi yapsa bile bir kadin taciz edildigini dile getirip birini teshir ederse forcu bile fortcuyu dove dove indirir o aractan :) bizzat sahit oldum cunku :)19 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel temas oluyor bak bugün bindim metroya adamlar her tarafdan ittiriyo dokunuyo hiç utanma yok kalabalık olabilir ama bayanın yanındada dikkat edilmeli tutmuş beni ittiyor bende sinirlendim bağırdım müsade edermisin diye indim metrodan o derece yani ve mesela elini sürte sürte geçene bile ras geldim o zaman açıktım daha çok oluyodu şimdi kapandım azaldı ama bu halimle bile yapan var bide ferace giyniyorum düşün yani
- +1 yıl
Ben sana bisey solimi guzelim beni yanlis anlama senelerdir İstanbul'da yasarim ve kendimi. bildim. bileli calisirim
cocuklugumdan beri toplu tasima kullanirim her haftanin 3 gunu sabah 05 de kalkar giyinir duraga giderim o saatte bile!! Sirf durdugum durskta benim binecegim otobusu bekleyen en az 20 kisi olur
Otobus gelir ve resmen birbirimizi eze eze bineriz o otobuse cunku o otobus onceki 4 durakts zaten dolmustur.
Yolcu almasa durskta bekleyenin sucu ne?
Duraktakini alsa zaten otobuste olanin sucu ne?
O sekilde almasi dahami iyi diyosun dogru ama yapacak bisey yok
Is saati boyle
Ya ben erkek oldugum halde neler. yasiyorum :))
Kucagima oturanlarmi dersin beni milletin kucagina itenlermi dersin
Elini o SIKISIKLIKTA kendi diye brnim cebime sokanmi dersin demire tutunacam diye gormedihi yere elini uzatip seyimi tutanmi dersin neler neler
Sen bayan oldugundan bu konuda faha hassassin tabii ki
Ben sana sessiz kal demiyorum
Ama durumunda farkina var
Soran+1 yılEvet duydum tabi bayanlardada taciz edenler varmış ben metroya biniyorum sıkışıklığı anlıyorum ama 5 dakika bir geliyor metro boş yerde var ortalarda kimse ilerlemiyo belkide niyeti kötü değil ama dikkatli olması lazım değilmi erkekmişim gibi oramı buramı doknup itmesi çok yanlış
- +1 yıl
Ben zevk almiyorum bu durumdan ama yapacak bisey yok
Sonrakini beklesem oda dolu sonraki daha folu hatta duraga girmiyo eee saat 7 de isbasi yapmam lazim napacam? Taksiyemi binecem kus kadar maasimla?
Zamaninda cok sikayet ettik yeni hat eklediler olan hatta ilave seferler koydular ama durum ayni cunku otobus ya da hat artiyo ama insan gocu de artiyo bitmiyoki...
Mecbur katlaniyoruz
Inan icimden hic. grlmiyor bunu soylemek ama ya kabullenecek katlanacaksin ya da kullanmayacaksin :(
Cunku bu durumun cozumu yok...
Eskiden 3 hat vardi mesela kalabalikti sikayet ede ede ede 8 hatta cikarttirdik. hala. kalabalik
Eskiden metro aksaray yenibosna arasindaydi ve bir taneydi simdi istanbulun yeryeri metro yine kalabalik...
Eskiden metrobusmu vardi? Yapildi pespese kalkiuolar trafik olmamasina ragmen yine kalabalik bitmedi bitmiyor :((..
Nerden nereye hangi saat araliginda kullaniyosun metroyu otobusu?
Soran+1 yılsabah sorun yaşıyorum saat 7-7:30 arası
- +1 yıl
mevki?
Soran+1 yılaksaray
- +1 yıl
Bu kadinlar. neden tek tek sorulsun ister biseyi bir kerede cevaplamaz anlamam
Aksaraydan aksarayami gidiyosun bacim?
Soran+1 yılbağcılardan aksaraya geliyorum
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. yeminle yazık ya keşke orda sadece ineceğine bağırıp rezil etseydin o adamı... bu yapılanlara cezalar böyle az olursa kimse hiçbirşy yapmaktan korkmaz alıp o tacizciye vereceksin cezayı girsin içeri bak o zaman kimse yapabiliyormu karakola gitsen bile o adamı akşamı dışarı bırakırlar birdaha yapma koçum diyerek
00 Yorumla
sen bağırıp öyle incektin. rezil oluyorum diyosun rezil olan sen değilsin o pisliklerin yaptığı rezillik. sn böyle ağlamaya sessiz olmaya devam edersen onlarda bunları yapmaya devam eder. ben çok şükür yaşamadım öyle bir şey dikkat edceksin çevrende erkek varsa uzak durcaksın sıkışıksan yaptıqında bağırcaksın patlatacaksın suratına tokadı
00 Yorumla
Beyaz masayi ara sikayetini bildir yani bir ara kampanya vardi bu konuyla ilgili ben cok sukur hic yasamadim ama yasayanlari gordum zor bir durum en guzeli azarlamak azarlayinca herkes bir anda duyarli vatandaş oluyor Allah yardimcimiz olsun olumsuz yorumlara da takilmayin lutfen :)
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ben bir arayım bakalım belki faydası olur canım ya
Soran+1 yılinşallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sana en güzel tavsiye öyle bişi hissettiğinde çıkar iğneyi çaktırmadan batır. bir komşu teyze öyle yapmış :D
33 Yorumla
Soran+1 yıl:D haha güzelmiş iğnemde var iyi fikir
Soran+1 yılhiç akılma gelmemişti :D
+1 yılOtobüsü pembe yaptın kurtuldun mu şöförüde pembe istersin. arabada rahatsn tamam pembe yaptın. sokakları cadddeleri nasl pembe yapıcaksn. insanları ayrıştırcagınza doğurdugunz çocukara adamlıgı terbiyeyi edebi namusu öğretin. Orayı burayı boyamakla olmaz bu işler x
88 Yorumla
Soran+1 yıldaha çocuk doğurmadım sokaklara gerek yok en çok yaşanan yerler toplu ulaşım
- +1 yıl
Adamsin adam...
- +1 yıl
Sitedeki zeki kadınlar bir tanesi daha @çiftçekirdek destekliyorum efenim sizi.
Soran+1 yılOlayı sadece siyasete çevirmeye çalışan arkdaş. Umarım birgün tacize uğramaz buralarda ağlamazsın.
- +1 yıl
Ben açığım ve taytta giyiyorum kolsuzda giyiyorum vücut hattı tahrik ediyosa al işte meydanda sen kapalısın ve heryerin örtülü.. cama yapışık halde bile gitmişliğim vr otobste kimse beni taciz etmedi çirkinde değilm sölimde.. bir kez bile denk gelmedim. mesele açıklık kapalılık degl. bu adamlar caddede kapalı kız görünce nerdeyse kafalarını camdan cıkarcklr bakarken ve bunların kapalısı açıgı yok kardeşim. İnsan heryerde insan hayvan heryerde hayvan. Mesela bn şöle yapıyrm otobüs sıkısık ve erkeklern arasnda kalmışım hepsinden rica ediyorum ve bana uygn bir yer açıyolar ya da yer veriyolr. erkeklere potansiyel sapık gözyle deglde hanfendi gibi ricayla yaklaşrsan bunları yasamzsn. hala yapıyolrsa ozamn o otobüsü birbirne kat yani
- +1 yıl
helal olsun kız sana +++++++
Soran+1 yılMerak etme benimde çok olmadı kapanalı bende açıktım ama açık giyinmeme rağmen kaç kez tacize uğradım ağladım hatta bir keresinde ben farketmedim başkası farkedip taciz eden pisliğe küfür edip aşağıda attılar bizim burada oluyor yani yalanmı söylüycm olayı kapalı açık olmayada getirme bununla alakası yok yukarıdda da ne demişim açıkken daha çoktu kapandım azaldı ama yined var demişim hemen siyaset hemen çarpıtma anladığınız yerden olayı farklı yerlere getirmeyin
- +1 yıl
Siyaset yapmıyrm siyasetle ve hiç bir partyle bağm yok. Medeni bir insanm. olablr bn sana yalan atyosn demedim. üzücüde.. Ama birazda insanlara öcü gibi değil insanca yaklşn. illaki bir kadn vardr otobste destek al.. olmadı şöförler bir rica halinde senle ilgilniylr. insanları pembe mavi. gay lez. biseksüel diye.. genç yaşlı çirkin güzel engelli saglıklı vs diye ayrıstırılmasına karsıyım. zihniyet değişmezse gidişat kötü
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. adamın suratına geçireceksin. tacizin pembe metrobüsle alakası yok lezbiyen tacizci çıkmaz mı sanki
55 Yorumla
Soran+1 yılkız tarafından uğraman daha iyi erkeklerdense
- +1 yıl
Usta bakis acin ve meseleyi degisik yollarla ele alma mantigina hasta oldum
aklina saglik guzel yorumdu ;)
Soran+1 yılbence olmalı kadın kadına daha rahat tamam karışıkta olsun ama ayrı kadınlar içinde olsun isteyen ona binsin isteyen kadınlar için olana sonuçta aile olarak seyahat edende var
+1 yılhiç tanık olmadım buralarda yazılanlar fantezi gibi şeyler istisnalar olabilir tabii onlar hakkında da tavrı hemen koyarsanız pek çok erkek sizede destek olacak ve adli kolluk gerekeni yapacaktır. ayrıca bilmiyorum nasıl kapalısınız zira her kapalı tesettürlü değil.
05 Yorumla- +1 yıl
yine de geçmiş olsun ve ALLAH temizleri korusun
Soran+1 yılişte ben o dediğiniz gibi kapalı değilim feraceliyim hem ayrıca açık olsam nolcak bu taciz hakkımı doğruyor
- +1 yıl
doğurmuyor tabii ki fakat korunup sakınmak tesettürün gereğidir şu da olabilir sizin yüksek hassasiyetiniz bazı normal olarak algılana gelen hareketleri taciz olarak algılıyor olabilir.
Soran+1 yılOda olabilir daha hassasım tabiki dokunması bile rahatsız ediyorda bunlar bildiğin üzrime çullandı inmek zorunda kaldım
- +1 yıl
bir şey diyemem ama pembe otobüste sorunu çözmez ıssız bir mahallede durakta pembe otobüsü gözleyenler de olacaktır. neticede niyet değişmeden sonuç değişmez. bunun için de eğitim ve güçlü bir adalet şart.
+1 yılHayır anlamadığım şey neden bu olaylar kapalılara oluyor bana şimdiye kadar böyle bişey olmadı ya birde size özel metrobüs mü yapalım durduğunuz yeri, arkanızda olanlara dikkat edin sıkışıksa da binmeyin arkadaşım alla alla
49 Yorumla
Soran+1 yılişe gidiyoruz gitmeyelimmi ayrıca yazımı iyi oku açıkken daha çok oluyordu kapanınca azaldı demişim dimi
- +1 yıl
Var bu kizda bisey var belli
Kapali acik ayrimi yapmiyorum kesinlikle
De
Niye seni buluyo kizim bunlar hep alla allaa memlekette kizmi kalmadi? - +1 yıl
Soran+1 yılErkekleri tahrik ediyorum ben ama mini eteğimde yok malsef simsiyah feracemle tahrik ediyorum tatmin oldun mu
- +1 yıl
nedense hep kapalılara oluyor sırf pembe otobus olsun diye şeriat usulü
Soran+1 yılşeriatla ne ilgis var ya hastamısınız siz çok hoşunuza gidiyorsa erkeklerin orasına burasına sürünerek karışık olsun ben demiyorumki erkek kadın ayrı olsun binmek isteyenlere ayrı bir kadınlara ait yapsınlar isteyen gitsin karışık binsin hemen siyaset hemen kapalı açık mevzu lanet olsun ya keşke kapalıyım yazmasaydım
- +1 yıl
Pembe içiyorum kafam daha güzel oluyo..:)
- +1 yıl
Ulan başka yorum mu kalmadı deli ettiniz beni !!
+1 yılYalan söylediğine adım kadar eminim. Provakasyoncunun tekisin.
38 Yorumla
Soran+1 yılyemin edermisin yalan söylediğime
- +1 yıl
Ya burada kendi aklınca kamuoyu yaratıp bizi eziyolar mantığına gireceksin. Taciz ediliyorum üstelik feraceliyim, mini etek giymiyorum diyorsun yani mini etekliye normal, bana olmasın demek istiyorsun.
Soran+1 yılmini etekli değilim diye nerde bir laf kullandım ben ne saçmalıyosun ya yorumu bir oku hepsini
- +1 yıl
Ohadiyorumm adlı üyenin yorumuna verdiğin cevap belli. Daha ne söylediğini bilmeyen kötü bir yalancısın.
Soran+1 yılO mini eteğe laf edenlere bir tepkiydi daha bunu anlamayacak kadar yoksunsun bazı şeylerden
Soran+1 yılesenpegasusla olan konuşmamıza bir bak istersen belki daha iyi kafan basar
- +1 yıl
Ya bir git. Ne yazdığın açıkça orada. 'Mini eteğim de yok feracemle nasıl tahrik ediyorum.' demişsin.
Kıvırma dansöz gibi. Feraceli dansöz.
+1 yılbağırıp rezil etseydin pembe metro olunca çözüm mü gelecek sanıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılbağırıp rezil edince sen rezil oluyosun bir keresinde resmen açık açık eliyle taciz etti ağladım bir kişi bişey demedi ya şerefsize
- +1 yıl
sen değil sana bunu yapan şerefsiz rezil olur
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sessiz kaldikca bu devam eder böyle sesini çıkar bagir cağır bisey olmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılben rezil oluyorum
Soran+1 yılbir kez ağladım kimse karışmadı bile
+1 yıldenk gelmedim tacizcilere şöyle güzelce dövsek.. bayanlara tavsiyem bağırın öyle bir şey olduğu anda anında linç ederler adamı..
Allah yardımcınız olsun.. umarız ki tekrar etmez bu olay..00 Yorumla
+1 yılIett beyaz masaya gidip oyle bir istek sunmalisiniz ama tabi tek kisiyle olmaz baya kisi basvuru yapmali
00 YorumlaYa bırak taciz ediliyorum falan filan ayaklarını. Sen gerçek niyetini söyle!
00 YorumlaBiraz daha kapanman lazım demekki
Kara çarçaf falan, giyin,02 Yorumla
Soran+1 yılhiç ilgisi yok bununla ayrıca açık olsamda taciz edilmeye hakmı doğuruyor yani
İnsan şerefsiz olunca onu yapabiliyor ne hale geldik ya yazık o tacizcileri linç edecen bırdaha cesaret edip yaklaşiyorlar mi
00 YorumlaOrasi. neresi oyle. Insan icinde taciz mii olur. Deyisik.
04 Yorumla
Soran+1 yılerkek olduğunuz için bilmiyosunuz başınıza gelmiyo
Soran+1 yılBak bir keresinde daha açıkken adinin birisi arkadan taciz ettide başkası görüp ana avrat küfür etti sesini çıkaramadı pislik asıl sen nerde yaşıyosun da hiç karşılaşmadın ayrıca çoğu kadın susuyo rezil olmamak iiçin
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılbunları alcan yakcan meydanda bak bakalım bir daha taciz oluyormu
05 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmezler ki sapıklar bunlar sapık adi pislikler
- +1 yıl
bitene kadar yak sende :D odun çok tutuşturmak için.
- +1 yıl
Yakmak mi yohamugagoim :)))
Taksim meydaninda seyinden. sallandiracan bunlari sonrada kestirecen ustunede verecen ostrojeni verecen ostrojeni ohh miss :)) - +1 yıl
@theextrame o zamanda seni taciz ederler o zaman nerelerini kescez asdasd
- +1 yıl
beni ne taciz edecek la manyakmısın olum :D :D :D
ayrıca bana oyle bişeye kalkışırsa gereken cezayı adaletten beklemem ;)
pembe metro mu? eden her eyrde eder canısı bunun orası burası yok niyette bitiyo iş sen demir parmaklıklarla kapalı yerde de olsan etmek isteyen ordanda eder
03 Yorumla- +1 yıl
Tebrk
Gizli Üye(30-35)+1 yılne elleyip duruyorsun senin anananı bacını elliyor muyum yav... diyip tokadı atacaksın metroda zaten döverler onu
07 Yorumla- +1 yıl
Ya yanlis anlasilmaysa? Ya aslinda oyle bisey yoksa kazara istem disi olduysa? Seni oyle teshir edip dove dove atsalar sucsuz yere metrodan?
Soran+1 yılöyle değil kardeşim ya adam önünü dönmüş seni itiyor hiç utanmdan elliyo vucuduna metrodan indim diyorum işe geç kaldım anlamıyomusunz
Cevap sahibi+1 yıl@theextrame merak etme yanlış anlaşılma olmaz o kadar sıkışıklık olduğunda adam olan kendini geriye çıkarır elini ayağını oynatmaz. yanlışlıkla olduysada kusura bakma der insan olan bilmem anlatabildim mi. sen kullandın mı bilmiyorum ama ben İstanbul'da yaşadım bunun yanlışlığı anlık olur sonra toplarsın kendini. anlıyorum ara beyaz masayı şikayette bulun hayvanlar oldukça taciz bitmez
Soran+1 yılBak bazı erkekler var inanki geçen şahit oldum metroda kadınları daha rahat bir yere aldılar hiç kimse yaklaşamadı şu özgecan olayından sonra resmen korudular hepimiz bikaç bayan olarak içeri girmek istedi mesela birileri almadılar bayan var dediler onlar varsa var baıcımız oda bizim falan dedide almadılar yani böyle iyileride var
Cevap sahibi+1 yılvar tabi yok diyemem
- +1 yıl
arkadaşım ben doğma büyüme istanbulluyum ve soran arkadaşada izah ettim kendimi bildim bileli çalışırım ve hayatım bu araçlarda geçti hala da geçmekte
tamam haklısın adam olan kendini geri çekerde olmadığı yapamadığın anlarda oluyo ya ben bizzat beylikdüzünden m. köye kadar bak abartmıyorum yanlış anlamanıda istemiyorum bildiğin bayanın biriyle yapışık ikiz gibi gittik
ama ben uyardım omuzunda çantası vardı uygun bir dille çantanızı aramıza koyun temas olmasın yanlışda anlamayın i, zdihamı görüyosunuz dedim sözümü kesti hergün yaşadığım rezillik zaten alıştım artık yinede teşekkür ederim düşündüğünüz için dedi üstüne de tanışıp yol bitene kadar (1,5 saatten fazla) da 40 yıllık dost gibi muhabbet ettik. ama arada ne fark var birinde anlayış var düşünme var özveri var diğerinde yok ama ona da yapacak bişey yokki ailesinin eğitemediği adamı orda yarım saatte bizmi eğitecez? :(
Cevap sahibi+1 yıleğiteceğiz değil ama en azından tekmeyi atıp dışarı atarsan diğerler gibi susup görmemezlikten gelmiş olmazsın bu yüzden koyun gibiyiz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali @theextrame
Metrobüste bagır taciz ediliyorum diye linç etsinler
00 Yorumlabasaksın bağrığı orda erkek varsa tabi o adamı benzetirler bir güzel
00 YorumlaAllah yardımcınız olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir çözüm bulunmalı
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi tepki vermiyorsun? :):
03 Yorumla
Soran+1 yılMetrodan indim bunda gülecek ne var
- +1 yıl
Tepkin metrodan inmek mi oldu?
Soran+1 yılHayır müsadede edermisiniz diye sesimi yükselttim anladılar yani inmek zorunda kaldım ve işe geç kaldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBinin inadına otobüse ve haddini bildirin inanın o rezil olur size bisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılLanet olsun bu insanlara!! Bıçak taşı sapla gitsin
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. oraya da gelır bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılyasaklasınlar işte
- +1 yıl
Bizde mavi otobus istiyoz biktih valla sizden :)))
- +1 yıl
adam haklı , taciz edilmesek bıle masum ınsanlara bıle oyle kotu nıyetle bakıyorsunuz ya utanıyorum ben şahsen , hiç suçum olmamasına karşılık. @theextrame doğru dıyosun çıksın mavıler pembeler herkes rahat etsin
Acıkken da cokmus kapanınca azalmıs ruhun da bir fahıselık olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılAllaha havale ediyorum seni.
+1 yılİğrenç bişey
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sapık var
+1 yıl:/ azarla maya devam
10 YorumlaYav he he
16 Yorumla
Soran+1 yılaha o sappıktan biri
Soran+1 yılsalak
Soran+1 yıltamam. ben yalan söylüyorum
Yalan
06 Yorumla
Soran+1 yılnah yalan
Soran+1 yılbacının başına gelsin o zamanda dersin boşver bacım şöyle bir değmiştir
Soran+1 yılArabamızla işe gidecek kadar zengin değiliz lakin sizinde fakir olduğunuz konular var yüreğiniz fakir. Bence paradan daha önemli.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar