Şu ara sosyal medyada çok görüyorum 'Bir erkeği gerçekten etkilemek istiyorsan önce annesini tavlaman lazım.' diyorlar. Sence bu doğru mu? Yani bir erkek için ilişkide annesinin onayı, kendi aşkından daha mı belirleyici oluyor?

Şu ara sosyal medyada çok görüyorum 'Bir erkeği gerçekten etkilemek istiyorsan önce annesini tavlaman lazım.' diyorlar. Sence bu doğru mu? Yani bir erkek için ilişkide annesinin onayı, kendi aşkından daha mı belirleyici oluyor?

Annesiyle bağını koparamamış bir erkek için onay her şeydir çünkü o hala bir "oğul"dur. Ama kendi hayatının patronu olan bir erkek için anne görüşü sadece bir tavsiyedir, son sözü kalbi söyler. Kısacası, bir erkek adam olamadıysa aşkı annesinin tek cümlesiyle biter.
Erkek adam kimsenin onayına ihtiyaç duymaz.
Büyüdükçe kendi ailesini kurmak için çabalarken, sadece kendi duygularını referans alıp anne eteğinin altından çıkan erkeklere selam olsun.
Teşekkür ederim
Benim için annem sorun değil. Ben sevdikten sonra annem karışmaz. Karissa bile gönlümi dinlerim. Tabi bu demek değil ki annemi ezip geçerim. Bir şekilde orta yolu bulurum
En temizi
Ne şiş yansın ne kebap
Annesini tavlamak da kısmen güzel olabilir çünkü arkadaki iletişimi güçlü kılar... Ama tabiki o olmadan da erkek ne istiyor kendi kararlarını verebiliyor mu bağımsız bir bireymi detaylar önemi
Fotoğraftaki enerji çok tatlı 😍 İlişkilerde bazı erkekler için annesinin onayı gerçekten çok önemli olur ama bu her erkek için geçerli değil. Aşkı yaşayan kişi o erkek sonuçta 💕 Sağlıklı olan annenin fikrini dinleyip son kararı kendi duygularına göre vermesi.
Anne onayı baskıya dönüşüyorsa orada sınır problemi vardır. Uzun vadede de ilişkiyi yoran kısım tam olarak bu olur 🌿
Cevap
17Cevap
Önemli tabii büyüten o sonuçta
Anneci insanlar için geçerli bu durum gadası
kimseden onay almam.
Öyle bir erkeği etkilemek isteyeceğimi hiç sanmıyorum. Ayrıca birçok erkek için öyle değil diye düşünüyorum, öyle olan erkeği de ben istemem.
En doğrusu
Hepsinin değil, bazısı asi ruhlu kimseyi dinlemiyor
Haklısın
Benim onayladigim kisiyi annem zaten sever ve onaylar
Ne güzel
Dusuncem bu yonde en azindan 🤣
Annesinin aklıyla iş yapan insan zaten evlenmesin bence çünkü kendi kişiliği oturmamış olmamıştır
Sevdiysem annemin onayı falan pek işlemezdi sanırım
Hala annesini Onayla ihtiyaç duyan erkeklerden uzak durun kızlar
Açık konuşmam gerekirse her erkek için geçerli değildir bu. Ana kuzusu erkekler genelde annenin onayını alır. Diğer kısım ise ailesine ben bu kızı seviyorum der ama onay almaz
İlişkide en önce kadının da erkeğin de karşılıklı olarak kâlplerinin onayı önemli. Erkeğin annesiyle iyi anlaşmak ekstra güzellik
Anne onayı ne ya😂 Ben birlikte olacaksam benim onayım yeterli
Baba sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın kafayı yersiniz
Ben danışmam karıştırmam onay ile hareket etmem, benim düşüncem duygularım daha önemli
Anne sözü dinleyen erkekten koşarak kaçarım ben
Bence cougusu icin daha onemli
Değildir. Olsa iyi olur
onaysız da olur ama sen yaşayacaksın anne değil
Anneci erkekler için öyledir.
Evet siz yokken onlar vardı
Hiç umrumda olmadı olmazdı da
Alakası yok, bir sosyal medya zırvası daha
Her erkek bir olmaz
ana kuzusu iyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?