Biraz soğukkanlıyımdır, kolay samimiyet kuramam, önce bana yalan söyledi hesabım kapandı diye, niye yalan söyledin deyince de korktum senden dedi, bu kadar korkunç biri miyim. Bana psikopat dedi
2 ay
Yaptığın şey değil, hissettirdiğin şey önemli. “Hesabım kapandı” gibi basit bir yalana tepkin sert olursa, karşındaki senin her şeyi bu kadar ciddiye aldığını düşünüp uzak durabilir. Soğukkanlı olmak başka, sorgu yargıç gibi karşısına geçip “neden yalan söyledin” demek başka. O an onu sıkıştırmışsın. Korktum demesinin sebebi muhtemelen aşırı tepki vermenden. Bunu kişisel algılama, tavrını biraz yumuşat. İnsanlar yanlış yapabilir, önemli olan nasıl yaklaştığın. Psikopat değilsin ama üslubun korkutuyor, anlaşıldı mı?
Psikopatim herkes öyle diyor.. ama benim tepkim Hesabim kapandı kısmına değil, Bana Yalan soylemesi zoruma gitti, Halada yalan söylüyordu
Soğukkanlı ve mesafeli olmak seni korkunç yapmaz 😊 Ama karşı tarafın gözünde tahmininden daha sert duruyor olabilirsin. Surat ifaden ciddi olabilir ses tonun katı gelmiş olabilir.
“Benden korkmana gerek yok ben şiddet yanlısı biri değilim yalnızca soğukkanlıyım” diye yumuşak bir dille anlatmayı dene 💬 Sonra davranışlarına da biraz sıcaklık katarsan psikopat algısı zamanla dağılır 😌✨
Cevap
1Cevap
takma kafana boş ver, bu kızların aklı değişik. efenim
Hem yalan söylüyor, hemde korkuyor, yalan Söylediği için zaten Sinirlendim Başka neden yok
Neden hesabım kapandı diye yalan söylesin ve neden senden korkuyor önemli olan bu konunun başından başlayıp anlatsan daha yardımcı olurum
Biz bu sitede tanıştık. Bana Seviselimmi diye mesaj attı bende olur dedim. Ve Önce birbirimizi tanıyalım dedim, sonra tam 1 ay boyunca Konuştuk sevişelim dedikten sonra bir an bile cinsellik konusu açmadı, sonra Snapten konuştuk ve bir anda hesabı Kayboldu sonra geri burdan yazdim, eğer rahatsızsan bana Soyleyebilirdin dedim, Senlik bişey yok hesap kapandı dedi, sonra yazdım ve hiç bakmadi. başka bir hesaptan yazdım Ve O kişiyle seksting yaptı benim zoruma gitti bende Başka bir Snap hesabı açıp bunu ekledim, ama o benim olduğumu bilmiyor Normal konuştuk. Sonra dedim ki ben Batuhanım hesabım kapandı diye basit bı yalan soylemesen iş bu kadar uzamazdi dedim. o da tamamdır dedi. Beni engeller mısın lütfen dedi, bende seninle ne işim olur k*ltaksın dedim o da Saol sende psikopatsın Dedi. En sonda yine Engelledi.. Hala niye bana yalan söylediğini anlamadim. Madem Yalan söyleyeceksin niye bana yazdın
Biraz uzun oldu ama okuman gerek mecbur
Anladım işine gelmemiş demek ki
Sen aşık falan mı oldun kıza orasını anlamadım
Niye işine gelmedi, 1 ay boyunca Cinsel konusmadigim için mi? Kız zaten cinsel amaçlı yazdı bunda sorun yok, sonra caydi bişey olmuş gibi
Aşık olmadım neden sordun
Ya genelde aşık olsan oda anlardı diyorum acaba ondan mı caydı hani olur ya amacı cinsellikse ve ilk o teklif edip caydıysa ergen olmadığına göre çocuk değilsin anlarsın az çok afadersin ama testis geçmiş senle öyle anladım ben çok var öyle kız bunda anlamayacak bir şey yok her cinsel konu açan kızlarıda ciddiye alma.
Başkasıyla Seksting yaptı kız ciddi. Üstelik ben tanimiyorum beni beğenmiş ve yazmış. Karakterimi begenmedi sanirm
Niye tsak geçti işte, sen baştan beri tsak geçmiş diyorsun ben kız sonradan değişti diyorum
Bilmiyorum nerden bileyim orasını ben onunda karakterinde sıkıntı var demektir
Kız caymadi, sevisellimmi diye mesaj attı ben tanışalım önce dedim. Sonra bı daha cinsel muhabet acmayinca bende onu şakasını söyledi sandım, kız ciddiymiş, ve ben cinsellik isteyen kızla s*** gibi 1 ay havadan sudan konustum. Anladın mı
Neyse sktr et. Sen niye gizli takılıyorsun canım?
Amacı sevişmekse o zaman neden kabul etmedin onu diyorum. Ben
Sanane benden?
Başta sıcak sonra bana karşı soğuk davrandi karakterimi begenmedi muhtemelen. Ben Sadece yalan söyleyip beni kandırmasına uyuz oldum bu kadar
Niye tersliyosun
Nasıl anladıysan o bu seni ilgilendirmez ilgilendirmeyen konulara karışmıycaksın ayrıca böyle bir kızdan ne bekledin ilkte sevişelim diyen kızı ben erkek olsam ciddiye almayı geç basarım engeli
Seviselimmi kelimesinden nasıl bi mana çıkarıyorsun anlamadın güzelim
Bunu niye tsak olarak algıladın söyler misin
Bir ben senin güzelin değilim ikincisi ilkte direkt sevişelim yazıp sonra soğuk yapan kızdan ne bekledin diyorum ki amacı sevişmekte iş hemen olmaz mıydı neyi bekledi?
Sen beni anlamıyor musun? Ben olur ama önce tanışalım dedim, Sonra Snap istedim verdi ordan konuştuk Kız bir daha cinsel konu acmayinca bı kaç kez konuyu oraya çektim ama oralı olmadı, Sonra niye sevisellimmi dedin dedim, yalan söyledi öylesine söyledim onu ya dedi. Sonra gitti baskasiyla Seksting yaptı
Ya kardeşim sen canım mısın ben ne diyorum sana ben başka şey mi diyorum kızın amacı cinsellik değil sadece mesaj üzerinden sekting bu kadar burdan kimsenin götü yemez kolay kolay buluşup sevişmeye sen de bunu anlamıyorsun anlatamıyor muyum ben sen bunu düşündün mü hiççç
Sen kızsın senin anlaman gerek Bi de bana soruyorsun kb. Olayı düzgünce anlattım benim niyetim vardı ama net şekilde cinsel şeyler yaşayalım demedim, sadece seninle por*no filmi çekelim dedim o da isim var sonra konuşuruz diyip gecistirdi
Bende diyorum ki oralı olmamış öylesine söylenen bir laf ya da hoşuna gitmemiş olabilir illa beğenemk zorunda mı herkes
Benim verdiği p*c lerden ne eksiğim var bu 1. Eğer amacı cinsellik değilse niye öyle yazdı bu 2. Eğer beni begenmediyse niye adam gibi Söylemek yerine ergen o*rspular gibi kaçak oynadı yalan söyledi
Tabiki istemeyebilir ama bunu bana söyleyip mesafe koyabilirdi beni kandırmasına gerek yoktu ben s*lak degilim anliyorum. Bunların cevabını verebilir misin?
Ben nerden bilebilirim bunu testis geçti diyince kızıyorsun dalga geçmiş git kendisine sor
Sende böyle kızlarla muhatap olma o zaman üzmesinler seni hadi işine bakk
Niye tsak geçmiş? Uğraşmış yani benimle
Beni uzemezler zaten ilerizekali kardesim
Çok var öyle kız abilerim var çok gördüm tatlım böyle bakma sen
Boş yapma beni, sever Atarım seni
İltifat için teşekkürler git daha üstün zekalı kızlarla muhatap ol soru soracak kıvama gelmessin böyle elin kızı için
Ayn tanimadigim birinin isi güç yok benimle tsak geçecek? Mantıklı konuş Bebişim. Mantıklı gelmedigi için Tersledim. Bence o değil sen tsak geciyosun
Sen rahatsızssın galiba tanıyanlar mı sadece birbine dalga geçiyor kızın amacı belirsizlik
Ne olduğu belli değil uzak durmak daha iti
Kb ama sen yanlış anladın, kızın amacı Sekstingdi bende bunu bulamayınca Yalan söyledi. Ben konuşurken seksting teklif etseydim ve bunu red etseydi, onun ansn s*krim ama böyle bir konu olmadı
Ve tsak geçse niye Snap versin ordan 1 ay konuştuk
İşine bakkk
Tm sen hakliisn ben zaten ruh hastayım İyi değilim. Tersleyince eline ne geçiyor
Demek ki kızada böyle hakaretler ettin ondan kız sana yüz vermedi
Sevgilim var şu an ve onunla evlilik yolundayım sana kendimi açıklamak zorunda değilim canım
Canım demedim düzeltiyorlar
canım dedin anladım. Sorun yok. Senin düşüncen, bu arada yanlış bişey dediysem kb Biraz kaba konuştum
Tanıdığım biri mısın sn? Hesabın o yüzden gizli dimi
Bu benim tercihim işine bak
G*rizekalı dedin anladım dedim onu canım diye çevirdi uygulama
Tercihin olabilir bişey demedim, beni tanıyor musun dedim yani
Sen kimsin ve seni nerden tanıyabilirim?
Halüsinasyon ve kafanda kuruyorsun bunu yapma!
Ohaaa çok havalı bir giriş !
Bazen yanlış anlaşılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?