19-45 yaş arası kadınlarla oldum. 20 yaşından beri.
Şöyle söyleyeyim bence kim ne derse desin 20'ler... Gerek yüz, gerek fizik, gerek her şey hâlâ çöküş moduna geçmemiş.
19-45 yaş arası kadınlarla oldum. 20 yaşından beri.
Şöyle söyleyeyim bence kim ne derse desin 20'ler... Gerek yüz, gerek fizik, gerek her şey hâlâ çöküş moduna geçmemiş.
Rakam verip insanı etiketlemek ne kadar doğru bilemiyorum. Ama genel bir gözlem yapacak olursak, fiziksel zirve dediğin 20’li yaşlarda olabilir; enerji, metabolizma hızı ve doğal güzellik anlamında. Ancak “oturmuş prime” kavramı çok daha geniş: özgüven, duruş, ne istediğini bilmek. O zirve birçok kadın için 30’lu yaşların ortası, hatta sonrasıdır. Çöküş değil, dönüşüm. Her yaşın farklı bir güzelliği var, biri yüze bakıyor birisi duruşa. Yine de senin gözlemindeki fiziksel zirve fikrine katılıyorum, ama her şey o değil.
Kadının “prime”ı tek yaş değil bence 🧡 20’lerde beden çok taze oluyor evet ama kafa genelde karışık olabiliyor 😅 30-35 arası ise özgüven artıyor kendini ve ne istediğini daha iyi biliyor 🔥 Hem çekicilik hem olgunluk birleşiyor.
Ben 30-38 yaş aralığını zirve görüyorum 💃✨
Cevap
3Cevap
30’lar ve 40’lar bence genel olarak ama kişiden kişiye çok değişir. Herkesin kendini bulma ve gerçekleştirme, özgür hissetme yaşı farklı, bu çok etkiler
22-27. erkek ve kadın için. 27 sonrası kendine bakan azınlık hala çekici oluyor bazıları çok güzel oluyor da onlar bize mi bakar
Prime time bilmem ama 45 55 arası dolgun kadınlar aşırı çekici geliyor bana...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?