Bir insanın sizinle hiç derdi olmamasına rağmen neden sevmezler?
Az ve öz bir soru
Bir insanın sizinle hiç derdi olmamasına rağmen neden sevmezler?
Az ve öz bir soru
Her insanın her insanla frekansı tutmaz bazen bir hareketi bir hali tavrı ses tonu jesti mimigi hareketi bile o insana olan bakış açıni etkileyebilir bunlar olağan şeyler özellikle çalışma hayatında bunu çok net gorebiliyorsun konuşmasak bile bakışlarıyla haliyle tavrıyla sana olumlu tavırlar sergileyenler olduğu gibi senden uzak duran soğuk duran ya da davranan kimselerde olabiliyor çok normal bir durum
Merhaba daha önceki sorularınıza baktım sanki son zamanlarda biraz bıkkın, sıkılmış ve kafanıza bazı sorular takılmış gibi. Eğer psikoloji ile ilgili sorunlarınız ve sorularınız varsa konuşabiliriz bilgim konusunda olan konularda yönlendirme yapabilirim
Bazı insanlar kötü oluyor Ama gerçek anlamda kötü oluyorlar onlara zararlarınız dokunmasan bile sizi sevmeyebilirler burada sizde bir sıkıntı olduğundan değil karşı tarafta psikolojik bir sıkıntı olduğundan aslında
Kullanisli degilsindir
Bazen birinin seni sevmemesi tamamen onunla alakalı olur 😊 Karakter uyuşmazlığı olabilir, kendini seninle kıyaslayıp eksik hissediyor olabilir, önyargıları vardır ya da geçmişte benzer birine karşı kötü deneyimi olmuştur 😔 Herkesin seni sevmesini beklemek zorunda değilsin, önemli olan senin kendini sevmen 💛✨
Cevap
3Cevap
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ve bi sebep olması da şart değil
Evet bir duygu. Nötr olmak zorunda mı?
Belki spor olarak yapıyordur bilemem
Kendisi öyle mutluysa bana enerji falan gelmez
Sen de yolla gitsin o zaman
Enerjiyi yolla gitsin
Yooo o nasıl yolluyorsa sen de öyle yolla
Aradığı kişilik farklı olabilir. Seninle derdi yok diye sevmek zorunda gibi bir şey yok ki :)
Dertleşmek istersen yaz. Rahatlarsın içini dokersin :)
Onda olmayip sen de olan bir sey için..
Enerjin, kalbindeki sevgin, güzelliğin, yetenekli olman.. onda yoktur sen de vardir
Sahteligi görürüm birde o masum ayakları yapıp her boku yiyeni o yüzden sevmem.
Kanı isinmamak deriz ya bence ondan
Bazen bana da oluyor
Kıskanıyordur ya da hiçbir duygusu yoktur
Yanlis davranislari i yuzune vururum o yizden sevmeyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?