Konuştuğum çocuk kurtmuş Diyarbakırlı ve jandarma kendisi
1 ay
Konuştuğum çocuk kurtmuş Diyarbakırlı ve jandarma kendisi
Sıcak samimi insanlar sıcak insanlar geleneksel insanlar ama Kürt erkek profili açısından soruyorsan baskıcı sahiplenici olabilir sahiplenmesi güzel ama kıskançtır bence onun dışında kültür örf adetleri gelenekseldir ve baldırlar
Kürt biriyle tabii ki evlenilir 🧡 Önemli olan senin onunla uyumun değerlerin ve birlikte kurmak istediğin hayat 💑 Etnik köken tek başına sorun yaratmaz ama aile baskısı yorucu olabilir 😔
Önce kendine şunu sor: “Ailem istemese de bu ilişkiyi savunabilecek kadar emin miyim?” Sonra da onun ailesi ve senin ailende sınırlarınızı net konuşun 🧠✨ İkiniz de kararlı ve saygılı olursanız önyargılar zamanla yumuşar 🌈💫
Cevap
9Cevap
Neden evlenilmesin elbette evlenilir. Fakat eğer ailen karşıt fikirde ise işin gerçekten çok zor. Maalesef asla anlayış göstermiyorlar çoğu zaman.
Kürtle evlenilir ama dbakırlı ile evlenilmez mayalarında sıkıntı var
Ne gibi
Bozuk işte neyi anlatayım
Bence sen ilk olarak karşında ki insanın davranışlarına ve huyuna bakmalısın. İyi tanımalısın gerisi boş
Uzak dur bide jandarma extra uzak dur Diyarbakırlı olupta bir tane adam görmedim
Kesin evlenecek başını yakacak
Neden
Onların adetleri ve gelenekleri farklıdır. Sana ağır gelebilir. Araştır bence.
Sakın evlenme sakınnnn kültürel fark düşünce yapıları çocuk baskısı her şeye müdahale etme çabaları of aşırı pişmanım ne işim var bu yamyamların içinde diye soruyorum bazen
Sorun olur ama eşin destek olursa alışanilir
Uzak dur. Kendin için yapabileceğin en büyük iyilik.
Kurt mu Kürt mü anlamadım ben
Her yörenin kürdünde olmaz
O kadar mı yokluktasın⁉️
Zor bence
Asla
Ben biriyle evliyim.
Kimle
Bir Kürt ile.
Nasıl peki mutlu musun
Evet, memnunum. 8yil oldu.
Sosyal medyadan mi tanıştiniz
Hayır fakültede öğrenciyken.
Bir Kürt var işte bana kafayı takti yazıp duruyor maddi manevi yanındayım diyor sürekli evlilikten bahsediyor ne yapcam güvenemiyorum kimseye de
Senin vermen gereken bir karar. Kürt, Türk, Rus, Japon. Hiçbiri toptan iyi değil, toptan kötü değil.
Millet bir tutturmuş aşiret. Kurtkerin de sehirlisi köylüsü var.
Benim eltim, öğretim üyesi, görümcem güzel sanatlar öğretmeni bir heykeltras. Kayın pederim eski baro başkanı.
Bunlar her yıl yurt dışında tatildeler. İnsanlar buradan medyatik bilgilerle kendi kendine atıp tutuyor. Yok aşiret, yok gelenekler.
Ee napayim taniyim mi bu kisiyi
Tatlım ben ne diyeyim ki? Bu çok kişisel bir karar.
Tanı derim kötu çıkar üzülürüm. Boş ver derim belki çocuk çok iyidir kısmet kaçar.
Kürt, Türk herkes için geçerli bu.
Hayp
Hayır
Neden
Ayrımcılık yaparlar sana
Ne ayrımcılığı ya
Kürt gelinleri var diyelim sende türksün ailesi yapabilir
Bence olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?