2 yıldır evliyim ve daha öncede defalarca benim ailem yüzünden eşimle tartıştık eşimle çok mutluyum aileside bana değer veriyor adamlar hep maddi hem manevi bize hep destek yapıyor tarlasını sattı kalktı bize ev aldı evin için komple bakım yaptırdı hala da yardım yapıyor ne üzüyorlar ne kırıyorlar ama benim ailem hep sorun hep memnun değil kocamı kocamın ailesini sürekli aşagılıyor bunlar bişey bilmiyor bunlar şöyle bunlar böyle kimse dört dörtlük kusırsuz değil eşimin bi yanlışı görüyor abartıyor küsüyor bu böyle zaten ne bilecek diyo ve eşimin bulunduğu yerde o kadar eleştirmiyor ama herşeye burnunu sokuyor bunu da böyle yapsan daha iyi şunu da böyle yap niye öyle yaptın acayip vs cümleler kullanıyor eşime defalarca tartışma yaşandı hep sebeb de hep eşimin kendilerine değer vermediği hep uzak durduğum saygısız davrandı diyor ama asla öyle bişey yok tam tersi oluyor kendi eşime saygısız davranıyor bir çöp gibi davranıyor ki annem tek bize değil herkesse karşı böyle ama bize daha çok son yaşanan kavgayı anlatıcam eşimin doğum günü vardı bende kendilerine ve eşimin annesi babasını çağırdım geldiler 2 erkek kardeşim tokalaştı ayağa kalkıp annem sonradan içeri girdi tam eşim oturken annem geldi eşim normelde annemin elini öpmez çünkü annem vermez elini uzaktan hoş geldin der hep bu defa dar oturuyorken hoş geldin anne dedi ve asla cevaplamadı eşimin aileside hoş geldin dediler bu arada onlar 70 yaşında benim annem 45 onlara da seslenmedi asla oturdu yüzünü sallandırdı neyse odaya çektim sordum ne oldu diye ben sana demiyor muyum kocan evdeydken beni çagırma diye ben orada anladım çıktım odadan be asla konuşmadım kendisiyle fotoğraf çekilme Faslı geldi kendisi gelmedi eşim zorla aldı geldi çekildi ve anneler baştacı sensiz olur mu dedi ondan mı ayağa kalkmadın dedi eşimde ben tam oturdum sen geldin bugünde çok yorgunum kalkamadım dedi ben anlamam senin yorgunlugunu saygızlık yaptın dedi ve içeri geldi küsmeye devam etti eşim ailesine de ben bir yere gidince damat nasl diye sorarlarsa sessiz kalıyorum dedi onlarda kavga çıkmasın diye seslenmediler eve gitti sabah oldu babama beni aratırdı işte niye saygısızlık yapıyor ne olmuş 1 dk kalksaymış eşimin ailesi eşim beni tehdit mi ediyormuş bana kötü davranıyormuş hissediyormuş o kadar güzel evligim var ki örnek alınacak şeklinde bende sinirlendim. Tartıştık ordan kendisi aldı telefonu senin kocan götü sikli tatlım çoçugu küsüp geliceksin bize böyle davranmaz burnu sürtsün nebilim ney tartıştık ve telefon kapattım sabaha teyzemin yanına gidip olanı biteni anlatmış ve teyzem kendisii haksız bulmuş böyle bişey varsa bile büyüklük yapacaksın sen demiş neyse onun akşamı da eve gidip bayılmış yalan olduğunu düşünüyorum teyzem de beni aradı istersen yanına git dedi eşim kadar şeye rağmen beni götürdü mazot alınacak paramız bile yok 6 aylık bebeğimle gittik eşim kendisne neyin var istersen özele götüreyim seni geçmiş olsun dedik geldik gelince teyzemi aradım ve bana anlattıgo şeyleri söyledi ben Beyzayı boşandırıcam gelmezse bile bayıltıcam odaya kitlicem yok ya Beyzayı ya beni ya eşini vurucam bunu duyunca beynimden kaynar sular aktı ve dünya durmuş gibi hissediyorum hala ben kendisini aramadım hiç kendiside aramadı wp bana gönderme yapıyor ben nebok yiycem eşime bunu söyleyemem son radde çünkü şok girdim hala şoktayım
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer