Ablam bir anda degisti, psikolojik tedavi ise yaramiyor gibi, ben bu durumda ne yapmaliyim?

Bundan 2 yıl önce ablam anneme çok başım ağrıyor dedi, annem doktora gidelim dedi, o da reddetti. Annem ısrar edince kızdı ve hayır dedi, odasına gitti, sabaha kadar odasının ışığı yandı ve sabah onu kahvaltıya çağırmaya gittiklerinde odasındaki her şeyin darmadağın olduğunu gördüler, eşyalarını, paralarını yırtmıştı hep ve tuhaf davranıyordu. O zamanlar annemlerin yanında değildim ama 1 ay boyunca yemek yemediğini, banyo etmediğini söyledi. Annem zorla yediriyormuş, banyo ettiriyorlarmış. Sonra komşular anneme hocalara git, okunsun dediler. Annemin gitmedi, dolandırılmadığı hoca kalmadı. Hocaya gittik diye mutfaktaki her şeyi kırmıştı. Şu anki zamana, yani gelirsek psikolojik tedavi görüyor ama ben değişim göremiyorum, ha eskisi gibi hırçın değil ama psikoloğa gideceğimiz zaman bir gün kendini balkondan atmaya karar verdi, boşuna yaşıyorum kendimi atayım o zaman dedi. Annem durdurdu, tamam gitmiyoruz dedi ve o zamanlar pek gitmedik. Ve bugünkü zamana gelirsek gündüzleri hep uyuyor ya da boş boş duvara bakıyor, bundan dolayı geceleri uyumuyor, müzik dinleyip bir o yana bir bu yana gidiyor çok rahatsız edici. Yemek yapabilen biriydi, şimdi ise kendi yumurtasını soyup ya da kıramıyor, kendi bulaşıklarını yıkamıyor, yıkasa bile pis kalıyor ve hep kendi kendine konuşuyor. Biz onu psikoloğa götürdüğümüz için kendi kendine ama bize değil, anneme, bana kızıyor. Şu an bile sanki karşısında yeğeni varmış gibi ben seni okutacağım, gezdireceğim, benim teyzemler gibi seni psikoloğa götürmeyeceğim, ben iyi teyze olacağım diyor. Gerçekten çok yoruldum hatta bıktım, evde, ailede huzur kalmadı, bazen onun ölmesini bile diledim kurtulmak için ama annemle babam ona çok değer veriyor, onlar için acı verici olur ama gerçekten bıktım, ne yapmam lazım akıl fikir verin, ben yapmam gereken her şeyi o iyi olsun diye yaptım zaten, daha ne yapmam lazım...

Ablam bir anda degisti, psikolojik tedavi ise yaramiyor gibi, ben bu durumda ne yapmaliyim?