Ben küçüklükten beri anne ve babamın ayrılmasını istedim. Çünkü babam aile olmasını bilmiyordu, aynı zamanda son yıllarda baya delirdi. Kendi kendine konuşmalar falan, uyumamalar, yanına yaklaşmamı istiyor ama ben ondan tiksiniyorum. Yine de bunu yenip onu psikoloğuma götürme kararı aldım. Hiç olmazsa onu hayata bağlayayım istiyorum, tüm masrafları benden. Ama gelmeyecek yüksek ihtimalle, çünkü hayattan kopuk ve şu anda annem babam için boşanma davası açtı. Bunu çekişmeli değil de anlaşmalı hâle getirmek için çabalayacağım ve babam şu anda bile hayattan kopuk. Bu çatı altından çıktığında daha da kopuk olacak, elinden tutup ona yol gösterme kararı aldım ama onu bunu anlayacak kapasiteye nasıl sokabilirim, lütfen konu hakkında özelden yazmayın
Güncellemeler
2 ay
Konu cinsellik oldu mu yazarsınız, konu başka olunca tek kelime etmiyorsunux
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Babana dair hislerin çok anlaşılır 💔 Hem tiksinti hem suçluluk hem de merhamet karışmış durumda. Bu yaşta tüm yükü sırtlanmışsın ve bu çok ağır 🥺
Önce kendini koruman şart. Onu zorla değiştiremezsin sadece destek teklif edebilirsin. “İstersen birlikte psikoloğa gidebiliriz” demen yeterli olur 🌱
Annenin boşanma sürecinde de kendi sınırlarını netleştir. Onun hayatını kurtarmak senin görevin değil ama elini uzatman çok kıymetli 💕