Gözlerim doluyor, istemediğim haldeyim ama Allah için yapıyorum, kendimi kadın gibi hiç görmüyorum
2 ay
Gözlerim doluyor, istemediğim haldeyim ama Allah için yapıyorum, kendimi kadın gibi hiç görmüyorum
Kendini bu kadar sıkarak kapanma zamanla bunalırsın bunu kuzenime de demiştim tam layıkı ile kapanmak istedi feraceler vs dedim yapma nefsin el vermez senin bol pantolonla başla fenomenlere bak öyle kapan yok yaparım ben dedi 6 ay sonra açıldı çünkü her şeyi kendine yasakladı aşama aşama yapmak gerekiyor. Dar giyiniyorsundur bol pantolona geçersin kısa kollu giyiyorsundur uzun kolluya geçersin sonra sonra yavas yavaş kapanırsın. Ayriyeten kapalılıkta gayet güzel kadın gibi hissettiriyor. Çok fazla erkek tarafından naif ahlaklı temiz diye iltifatlar aldım.
Başörtüsü takınca kadın gibi görmemek kadar farkli bir ruh hali ilk defa görüyorum ilginc geldi. Bu kadar sevmiyorsan takma bence. Zaten ameller niyetlere göredir, sevmeye sevmeye takınca da bi makbulu olmaz yani niyetini hâlisleştir bence
Nasıl sevebilirim ki saçlarımı kapatıyorum resim paylaşmak günah süslenmek günah nasıl kendimi iyi hissedebilriim ki
Nasıl mutluysan öyle yap bende kapalıyım ama süsleniyorum gayet. Tabi gercek tesettur bu değil aslinda ama bu kadar yapabiliyorum benim nefsim buna yetiyor. Böyle düşün
Ama Allah ceza verirse napicam dayanacak gücüm yok ki ona
Tam anlayarak düşün ve araştır. neler doğru neler aklına yatmıyor. 20 yıl kapalı olupta açılanda var, aynı şekilde açık olup ta kapananda var. Sonuçta gideceğin hedefi doğru olarak bil. Ondan bundan bilerek yapma.
Hele gösteriş için hiç yapma.
Her kapanan dinine tam uyuyor zannetme. Neleri var namazında kapalı ama, yapmadıkları kötülük veya her şey yok.
Sadece millet onun gibi kişilerden şüphelenmiyor, namaz kılıyor o yapmaz diyorlar , oysa gerçek öyle. olmuyor.
İstemeden yaptığın bir ibadet seni çok yoruyor bu satırlardan bile hissediliyor 💔 İlk önce şunu söyleyeyim sen kadın gibi hissetmiyorsun değil sadece kendi kadınlığını sevemiyorsun şu an 💐
İnanç çok kişisel bir yol. Başörtüsü de kalbinle aran bozulacak kadar baskıya dönüşmemeli. Zorla değil anlayarak sevgiyle olan ibadet değerlidir. Kendine biraz zaman tanı dua et araştır sor konuş ve kendini suçlamadan karar ver 💞🙏🏻
Cevap
6Cevap
biz de seni yarrrımmın başşı olarak görüyoruz zaten mk dinsizi sq avrupada yaşa o zaman att kardeşim
Sen bu kafayla evlenemezsin zaten müslüman birine dinsiz demek mi
sen bu kafayla esc olursun mk dinsiz diyorsam senin zihniyetin bozuk mk kadın hissetmiyorum ne demek lan mk televizyonu netflixi azalt seni 100 tane erkek arzulayıp 31 mi ceksin grrzekali mal 1kisi yetmiyormu seni begenen
Sacimi açamıyorum suslenmek yasak kendimi kadın gibi görmüyorum işte begenemiyorum
niye lan sen süs köpegimisin :D ulan ne günlere kaldık süslenemiyorum diye zırlıyor birde la kardes erkek adam süsüne püsüne bakmaz gider seni dogal halinle begenir sen dindar degilmisin nesin anlamadım seni ben. Benim aradıgım dogal güzellik öyle suratına allık kapatıcı süren kızlara dolandırıcı gözüyle bakarım aknesi sivilcesi varsa saklamayacak neyse o olacak dısı neyse ici de o bitti skeyiim sizin kıyaslanma hastalığınızı ya
Bende sen gibi yıllardır düşünüyorum açılmak istiyorum ama cesaret edemedim
Ya Allah ceza verirse korkuyorum
Bazen diyorum ki bende dışarıdaki kadınlar gibi özgürce dolassaydim
Valla açıklar napsın ya da sonradan açılanlar ben kendimi zaten kapalı olarak görmüyorum ki
Ben onu bir kere denedim özgürlüğü
Çok zor geliyor ama farz
Ama korkuyorum ceza alır mıyım diye ya her şey günah resim paylaşmak bile süslenmek her şey
Acil ozaman niye kendini strese sokuyorsun
Ceza alırsam buna nasıl dayanabilirim ki
Modern türban li ol süslü Man gibi
Olsan iyi olur.
Korkuyorum ceza alır mıyım diye aclirsam ama o kadar içimde kaldı ki
şu an özgürsün aslında
Sevmediğim bişeyi yapıyorum aslında sevmek nasıl mümkün olur bilmiyorum
Bu geçici bir şey ya çocukken sevmediğin yemeği şu an sevmek gibi ya da pegenmedigin parfümü sonradan begenmek gibi bir şey bence kapalilar cok daha güzel
Dertleselim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?