Bir görücü çıkmıştı ama kafam yerinde değildi, babam ciddi rahatsızdı ben 8 aylık işsizdim. Olmadı mental olarak hazır değildim, pişman oldum ama iş işten geçti herhalde.
2 ay
Bir görücü çıkmıştı ama kafam yerinde değildi, babam ciddi rahatsızdı ben 8 aylık işsizdim. Olmadı mental olarak hazır değildim, pişman oldum ama iş işten geçti herhalde.
Şöyle söyleyeyim karşıdaki insanı tavrı da önemli hani Eğer sen hayır dediğini ona açıklarsan daha sonra kararını niye değiştirdiğini belki de tamam diyebilir.
Gercekten o yuzdendi.
31 yasindayim, bu zamana kadar kimseyle gorucu usulu gorusmedim , sevgilim bile cok az oldu. Bu tarz durumlar benim anksiyetemi tetikliyor.
Yani çok normal sonuç olarak insan geriliyor başkasının aracılığıyla biriyle konuşmak gerçekten insanı gerer. Hani sizi çok iyi anlıyorum
Ama o insan anlamaz muhtemelen
Büyük ihtimal anlamayacaktır direkt şunu düşünür beni beğenmedi o yüzden istem. Daha sonra pişman oldu tekrar görüşmek istiyor insanlar maalesef hep bu şekilde ve ön yargılı
O dönem koşulların çok ağırmış, mental olarak hazır olmaman çok normal 🫂💔
Şu an aklın hâlâ onda ise ailesi aracılığıyla nazikçe haber gönderebilirsin. “O zaman hazır değildim, şimdi konuşmak isterim” demen büyük ayıp olmaz 😊
Ama önce kendine sor: Onu mu istiyorsun yoksa kaçan fırsata mı üzülüyorsun? 🤔💭
Cevap
9Cevap
Kendini fark ettir ve tekrar teklif almayı sağla ama sen görüşmek istediğini asla söyleme ciddiye alınmazsın
Cok zor ya araci bile nadir gordugum biri
Yani insan sorar önceden kabul etmedi de şimdi niye? diye geçerli nedeni var ise tabi denenebilir
Yani komik duruma düşer kimseyi bulamamış da tükürdüğünü yalıyor gibi
Yokluk derim. Vede 8 ay önceki ciddiyetle bakmam sanırım
Adam bulmustur birini
Muhtemelen..
Ulaşabiliyorsan mesaj at adama
Hic tanimiyor ki beni, hos olmaz.
Araciyi araya sok o zaman. İlla ki birinin yönlendirmesiyle geldi
Ben sansimi denerdim sanirim
Seviyorsam evet derim
Kız beyaz tenliyse olur yoksa by
Sevgilisinden ayrıldı yara bandı arıyor derim
Donmemm