Eşimi gerçekten seviyorum ama ilgisiz ve ailesine düşkün, ayrılmalı mıyım yoksa sabretmeli miyim?

eşim bütün gün dışarıya çıkmak istiyor işi gücü kahve millet eve gel vakit geçirelim dedim o zaman da yatalım dedi kavga etti burnumdan getirdi.
şimdi de tam oyun oynayacağız ailesini aradı ailesi ile görüşüyor. böyle bk gibi insan daha demin annesi dedikodu yapıyor diyor ki ne giyinmeyi bilirler ye oturmayı kalkmayı başkaları için diyor size yemin ederim onun 38 yaşındaki oğluna ben gt yıkamayı öğrettim kişisel temizliği yemeği içmeyi temizliği oturup kalkmayı giyinmeyi millet eşim hakkımda kötü konuşup dedikodu yapıyordu. benim ailem sayılı ailelerden biri baya da saygı görüyor eşim yine iyi bir insan diye evlendim ben biz öğrettik hâlâ böyle. bunu da yazmak istedim annesi şu an başkaları hakkında böyle dediği için. bundan önce de ablası aradı bitmiyor yani sorun çıkarmak istemiyorum ailesi tabii ki ama bana hiç vakit ayırmıyor oysaki ben maaşımı bile buna veriyorum😭
ayrılsam kendi ayaklarım üzerinde asla duramam bu arada.
bu de gece çıktım gidiyorum dedim o da yatak odasındaydı nereye alo yazmış gelip de bakmıyor ben yola çıktıktan sonra kalkmış evde ayaktaydı beni arıyor nereye dedi huzur bulacağım yere dedim orası neresi dedi ben de babam dedim saat 2.30 farkında mısın dedi evet dedim tekrar sordu nereye diye babama dedim iyi tamam sen bilirsin dedi sonra şaka acile gidiyorum dedim bana dedi ki bakmıyorlar zaten ben de geri mi döneyim dedim bakmıyorlar ki sen biliyorsun falan dedi hadi gel dedi geldim seviyor mu sizce beni beni hiç kaybetmekten korkmuyor sizce ben mi yanlış düşünüyorum? çünkü ben onu gerçekten çok seviyorum
Eşimi gerçekten seviyorum ama ilgisiz ve ailesine düşkün, ayrılmalı mıyım yoksa sabretmeli miyim?