Neden ya, ben de sevmek sevilmek istiyorum, çok mu şey istiyorum
2 ay
Cevap
3Cevap
arayıp bulun
hadi ordan et be kardeşim, biraz da ben istemediğim için benim de hiç olmadı. Sadece flört ettiğim kızlar oldu, ama boş ver.
Zaten şu devirde sevmek sevilmek diye bir şey yok. Sadece beğenmek ve beğenilmek var, Aşk dedikleri şeyin ise %60'ı karşılıklı beğeniden %40'ı ise cinsellikten oluşuyor.
Sen boş ver ama ben istiyorum knk prfile paksan acaba tisizm diyemi
Yani normal, günlük yaşantında da böyleysen bence birazcık değişiklikle bayağı karizmatik bir hale gelirsin.
Öncelikle saçlarını yanları ve arkayı fade cut ( kademeli ) üstleri ise en az 7-8 cm uzunluğunda kestir ve üstleri dağınık olarak kullan.
Yani degiskilik yaparsam o kaliteye ulaşacak bir kumaş var bende dogrumu
Daha sonra sakalını da düzelt, profil fotoğrafındaki sakal imamların sakalı gibi görünüyor. Onun yerine ya biraz daha uzun sakal bırak veya onu da kademeli olarak uzayacak şekilde uzat. 😂
Son olarak kaşlarını da düzelt ve düzenli olarak al.
Ben stilim vardı saçlarım çok kepek vardı kısa kestirmek zorunda kaldim
Ayrıca giyim kuşamına da özen göster ve genellikle kot + gömlek veya kot + sweatshirt falan giy. Şahsen ben sweatshirtün de bayağı tarz olduğunu düşünüyorum ve o yüzden en çok gömlek, sonrasında ise sweatshirt giyiyorum.
Yani degiskilik yaparsam o kaliteye ulaşacak bir kumaş var bende dogrumu
Kesinlikle var kardeşim, bundan emin ol.
Ben stilim vardı saçlarım çok kepek vardı kısa kestirmek zorunda kaldim
O sorun bende de vardı, ama sonra kuaföre danışıp çok kısa bir süre içinde çözdüm. Şimdi neredeyse hiç kepek sorunum yok. Hatta yıllardır hiç yok.
Allah razı olsun senin önerilerini kulak asicam kesinlikle ekran şu an bunları bir kağıda not Alicam bakalım sonuç ne olucak ama dur valahi aklıma geldi abimin dugununde kendime biraz çeki düzen verdim bı kaç kız numaramı kardeimden istemişti nasılsa unutum kral haklisin
Rica ederim kardeşim, ne demek? 😊
Seni takip ediyorum belki bu konularda güzel fikirlerin var arada rahatsizli vericem artık
Ayrıca son olarak şunu da eklemek isterim: Şu devirde 1 kıza en az 10 erkek yürüdüğü için ülkemizdeki kızlar g*tü göklerde geziyor ve o yüzden birçok erkeğe burun kıvırıyorlar, ama bu asla o erkeklerin çirkin olduğu anlamına gelmez. Şahsen ben sana söylediklerimin hepsini yapıyorum ve ona rağmen ara ara bana da burun kıvıran k*ncıklar oluyor. O yüzden sana tavsiyem bu dediklerimi yaptıktan sonra da şayet sana burun kıvıran kızlar olursa hiç kafana takma. Çünkü bu senin çirkin, beğenilmeyecek biri olduğun anlamına gelmez; aksine kızların gereksiz yere kendilerini aşırı beğenmelerinden kaynaklanan sinir bozucu bir şey...
Seni takip ediyorum belki bu konularda güzel fikirlerin var arada rahatsizli vericem artık
Estağfurullah. Belki her zaman fikir veremeyebilirim, ama en azından düşüncelerimi söylerim.
Bu arada bir önceki yorumumda yazdığım şeyleri de asla unutma.
tamam kral abim aeo
Bazen çok istediğimiz şey olmaz. O yüzden bunu çok kafaya takma rahat ol. Elbet bu duyguları bir gün yaşayacaksın.
Abla ne anlatiyon yaş 30 öldükten sonrami
Evet ölüm ne zaman kapımızı çalar bilemeyiz ama senin yaşın ecelle ölümlük bir yaş değil. Bu yüzden hâlâ umut var. Ayrıca hep olumsuz düşün nereye kadar. Hayatını karartmak yerine biraz olumlu düşünerek hayatını huzurlaştırmaya bak önce.
Ben polyana değilim gerceklerle yaşıyorum canımı acitsada
Biz de hayallerde yaşamıyoruz ki
Uygun biri illa denk gelir
Artık öbür tarafata hurilerden biryle bir aşk yasariz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevilmek istemen hiç fazla değil 🥺❤️ Bu ihtiyaç hepimizde var ve çok doğal. Bazen doğru insanı bulmak zaman alıyor ama bu sende bir eksik olduğu anlamına gelmez.
Kendini sevmeye alan açarsan ve sosyal çevreni yavaşça genişletirsen aşk da daha kolay gelir 💫 Umudunu kaybetme lütfen 💙
Yaş 30 nezaman ya öldükten sonrami
Haklısın, 30 olunca insan panikliyor 😔 Ama aşkın yaşı yok, bazen en güzeli geç geliyor 💕