Henüz 11-12 yaşlarımdayken, rahmetli anneannem dizlerine kadar sarkmış memelerini açıp göstererek "Bak ben anneni bunlarla emzirdim" demişti. Ben de "Ya anneanne napıyorsun yaa" gibi bir şey söylemiştim. Mekânı cennet olsun. Sizin ailenizde var mıdır şakacı?
Bizde de anneannem şaka yapardı. Rahmetli benim ördüğüm dantel veya örgü bir şey varsa onları ters yönünde örer ve hiçbir şey olmamış gibi gayet ciddi dururdu.
Küçük erkek kardeşim yapıyor. En son aklıma gelen babaanneme çay içerken kedi ödül mamasını verip çayın yanında ye demişti. O da herkes gülünce anladı. 🤦 Çaydanlık şakasını da yapmıştı kadına kalpten gidecekti.
Bekarken de evde en çok şaka yapan bendim evlendim hâlâ aynı benden çok şaka yapana denk gelmedim bazen kardeşim yapar bazen de eşim ama hiç biri benden çok yapamaz 😅
Anneanne anın hem komik hem iç burkan olmuş 💔🙏 Böyle anılar insana garip bir sıcaklık bırakıyor. Bizde en şakacı kişi eşim 😊 Sürekli beklemediğim yerden espri yapar eşek şakası kıvamında da şeyler dener 😂 Çocuklar da ondan rol çalıyor artık. Evi kahkaha doldurması çok iyi geliyor 💫
Ben çok yapardim da biraktim tiki olanla ugrasirim bir kere birinin seftaliye tiki vardi arkadan gidip seftaliyi bastim agzina oluyordu herif. Milleti koltuga mi yapistirmadim neler yapiyordum neler