İstediğim evlilik ama Allah yolunda bir evlilik
Bazen çok ibadet ediyorum bazen çat diye her şeyi bırakıyorum
Bazen çok ibadet ediyorum bazen çat diye her şeyi bırakıyorum
Cevap
10Cevap
Kendin de bir şeyler icin ugraşmalısın hediye pakedi değil bu git ilan ver ya da anana söyle
Kadınlar ne yapsın da uğraşsın ben öyle biri değilim ki
Öyle değil evlenceksen evlenme kapısını açman lazım allah yardım eder ama o bile özgür irade vermiş git seç ve aradığın adamı bul
Bu kapı nerde Allah aşkına elde olan bişey değil ki bu. Nasip meselesi insan üzülüp içlendiği ile kalıyor. Erkek olsam gider alırım tabi ama kız öyle değil ki
Erkek olsan mı? kardeş o hayal dünyanda fazla yaşama bence orada kalırsın bu konuşmayı ciddi ciddi yaptınmı sen ya :D 34 yaşına kadar arıyorum hala da arıyorum nasip işi anlıyorum ama boş da durmuyorum. Kız olsam şimdiye 2 tane kocaman evladım olurdu erkek olmak demek yalnız olmak demekmiş bunu anlıyor insan siz erkekleri adam yerine koymadığınız için ve genelde yarı tanrı gibi adamlara şans verdiğiniz için nasip değil sizin egonuz diyelim onla alakalı bence bir düşün bunu
Büyük konuşuyorsunuz Allah kimseyi yargıları ile sınamasın
Kardeş büyük konuşmuyorum gerçekleri konuşuyorum siz asla ego ve üstün olmadan duramazsınız çünkü sizin gtünüzü kaldıranlar hep olacak ve sen hala zırlayıp duruyorsun nasip diye ilan aç diyoruz 100 erkekten en dindar ve kaliteli kimse onu alırsın gerçekten hala kız olduğunun farkında değilsin sanırım
Ben öyle kızım erkekler önümde dizilsin kafasında bir kız değilim kibirli olmaktan da Allaha sığınırım sanki kadın olmayı ben mi seçtim allahin nasibi. Ama ilan açmak vs ilan açan kıza giden erkek bin kıza daha gidiyordur zaman malum herkes çok korkuyor. Ha ben de öyle kendine güveni olan biri değilim her kız o olmaz bu olur güzeliz alımlıyiz diyor elbet ama ben çok şükür kendime çirkin demem ama bu iş güzellik işi değil insanın kendini görüşü ile alakalı kendine nasıl baktığınla alakalı. Büyük ihtimalle benden büyüksünüz ben saygı duyuyorum fikirlerinize ama durum bu
Kardeş ben sana dediklerimi sen anlamıyormusun yoksa işine mi gelmiyor diyorum ki siz seçebilirsiniz kadın olmayı evet sen seçmedin ama sana inanılmaz bir yetenek verildi istediğin erkeği hemen kölen yapabilirsin hala neyin kafasındasın. Evet o kadar aptalsınız ki insanın miğdesi bulanıyor kaç tane kıza hakaretler ettim o kadar canım ki insan kendini tutamıyor. Kimisi evlenmek yerine eğlenmek dyor kimisi tipini skm diyor kimisi korkuyorum diyor geç bu ayakları kardeş sen evlenmeyi istemiyorsun belli ki evlenmek isteyen kız gider konuşur değerlendirir aklına yatanla evlenir hoca nikahını basar geçer. Evet Allah' a sığınacaksın hepimiz gibi ama bende sana diyorum ki kız olmak bu ülkede çok büyük bir ayrıcalık 34 yaşında ne zina ne alkol ne sigara ne de kötü bir alıkşanlığım olmadı. Ailem dindar kendi halinde ben de iş ve ev ile mücadele veren normal bir adamım. Şu an zaten evli gibi hayatım var tek eksiğim sevdiğim eşimin eve gelince bana sarılması ama yok işte eve bir geliyorum kap karanlık bir oda ve beni bekleyen kimse yok insan her gün ölüm diriliyor ne kadar acı sen nerden bileceksin bunu kız olmandan dolayı ve bu şekilde zihniyetinden dolayı sana acıyorum inşallah dediklerimi anandan babandan daha iyi anlarsın
Konuştuğum kişiler ilgisiz yok gibi çünkü ben değerimi bilmiyorum. kizip duruyorsunuz bana burada derdimi anlatıyorum kırıcısınız
Kızdığım konu benim ilgi vermek isteyip de köpek yerine konulup sonrasında senin gibi biriyle bu konuyu tartışmam oldu yani hala konuştuğun kişilerin ilgisiz olduğunu söylüyorsun zaten 1 tane ile olmuyor ben yüzlerce kızdan küfür ve hakaret yedim redler yedim bir kızı 100 kişi sever 1 kişi alır hala bu mantığı anlamıyorsun. Bu olmazsa başka kişiler var ahmet mehmet ali vb milyonlarca erkek var
Mesela biri kafana uyar istersin konuşursun bağlanırsın istersin ondan ilgi görmeyince kötü hissedersin bundan bahsediyorum ben
nasıl bir kafan var merak ettim ne istiyorsun ki erkekten sen
İlgi versin benle ilgilensin evlenmek istesin benimle olmak için can atsın istiyorum sıklıkla yazsın arasın meşgul olsa bile bana hayatında yer versin istiyorum
bende var o şeyler ben niye bulamıyorum acaba ama sürekli ilgi verirse soğumaz mısın? ben araştırdım kızlar çok ilgi alınca soğur ve ya uzak dururmuş sende başka bişey daha var bence tip nasıl olacak peki?
Neden soğuyayım ki
Konuştuğum biri var zaten şu an
o zaman burada ne işin var mk manyakmısın git adamla aşkını yaşa burada ne arıyon
Burası ne sanki burada olunca ne oluyor
Aşk yok ortada adam ilgisiz bi var bi yok hep meşgul
burada insanların derdi arkaşlık kurmak, tek gecelik veya evlenmek benim niyetim birini bulmak tanışma sitelerinden sıkıldım buradan bakıyorum desek yalan olmaz o yüzden çoğu erkek gibi bende buradan yazıyorum kızlara işine gelen bakıyor ya da sq diyor olay bu
Allah hayalinden daha güzellerini nasip etsin
Evet buradan bulmak ve tanışmak tam bir eziklik özellikle benim gibi biri için ama bulundğum yerden de bulamam
Geçen arkadaşım yolda çarptığı adamla evlendi😊 bu iş nasip allah ol der ve olur.
Daha güzeline gerek yok tipe felan bakan biri de değilim sadece olsun sadece artık biriyle konuşmak içimdeki yalnız kalan tuttuğum şeylerin hepsini ona vermek istiyorum
Antalya da yaşıyorum kardeş burdaki kızlara güvenemem
Genelleme ben de o zaman şey diyim Antalya'daki erkeklere güvenemem. Öyle bisey yok. Allah seni o şehre nasıl koymayı nasip ettiyse eşini de hayli hayli oraya koyabilir
Antalyalı değilim ki antalyalı olsam durum farklı olur ikincisi ben cok secici biri de değilim ama burdakı kızların gecmisi kabarık ve eğlenmek isteyen seviyesiz ahlaksız kızlar olmus sen belki bilmezsin burayı ama burası böyle
Oradaki kızların hepsi de has antalyali değil zaten ki olsalar da sorun olmaz da
farketmiyor burdaki kızlar da buralı olmasa da bunlara benziyor kendilerini esc gibi giyinmeye onlar gibi yaşamaya alıştırıyorlar. Ben bunlara tiksinerek ve iğrenerek bakıyorum olsun olmasın yine de buradaki virüsü kaptılar bir cacık olmaz bunlardan anca para karşılığı ilişki yaşayan döll israfları olur
Sen çok buyuk konuşuyorsun Allah sözlerin ile sınamasın seni. İnsanların bir an sonra nasıl biri olacağı belli değil belki o kızlar tövbe eder sen nefsine yenik düşersin bilinmez. Senin iffetli olusun da allahin sana nimetidir kendinden bilme. Allah kerimdir annen sağsa ondan dua al Allah göz aydınlığı eş nasip etsin
Yalnızlık zor tabi nefsim ağır değildir ama bunlara olan nefretim hic bir zaman sönmeyen ateş gibi kalacak miğdem bulanıyor resmen annemin bahesttiği o hanım hanımcık aile kızları yok olmuş gitmiş sanki
Harama buğzetmek elbette imandandır. Sen Allahın işine akıl erdiremezsin zannın nasılsa rabbin öyle tecelli eder sana. Elbette zor seni yalnız sen anlarsın ama hayra yormak sünnettir
neyse iyi geceler git evlen bir de bu siteye girme kapat ve evlen biriyle artık
Dua et Allah razı olsun iyi geceler
İnsanlar zaten tek başına iken çok eksiktir. Doğru bir eşle daha iyi hale gelirler ve daha hayırlı bir yaşam sürüp ALLAH'a yaklaşırlar.
Allah az devamlı ister ilk mesela öğle namazının farzı hergün kıl sonra arttır 5 vakite sadece farzları kıl sonra sünnetleride ekle coşup direk 40 rekat başlama derim
böyle düşüneceksek müslüman olmayan insanların hayatında hiçbir güzellik olmazdı
Ya melek ol ya şeytan bi gönülde iki sevda olmaz
Dengesiz bir halim var çok tövbe ettim her şey için mesela kadir gecesi ama gene bıraktım herseyi demekki samimi imanım yok
Olabilir
Hatasız insan olmaz
dengini bulursan çözülür
Denk dediğin benle aynı sorunları yaşayan biri mi yani
bence evet. benim sorunlarımı çoktan çözmüş biri beni bunaltabilir. kaş yaparken gözümü çıkartır. birlikte savaşmayı tercih ederim.
Savaşacak bir yer değil de benj gerçekten kapsayacak birini isterim beni daha iyi anlar elbette
Aynu sorunları yaşarsam aynı yerden vurulursak kötü olur
doğru söylüyorsun ama birliktelik de aşağı yukarı böyle bir şey değil mi :/
Allah bana benden daha iyisini versin benden daha ahlaklı daha merhametli daha salih daha çok değerimi bileni nasip etsin. Ben de onunla öğreneyim daha ileri gitmeyi
amin
O herkeste olur.
Kısmet
Bu senin elinde değil mi
Nasip derler
Dua beklerim
Kendin etmelisin
Kendim de ediyorum demekki günahım mi engelliyor bilmiyorum
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İbadetlerinde dalgalanma yaşaman çok insani bir durum 💔 Hepimiz belli dönemler motive oluyoruz sonra düşüyoruz, bu senin kötü biri olduğunu göstermez 🙏
Allah yolunda bir evlilik elbette mümkün 💍 Önemli olan samimi niyetin, çaban ve kendini düzeltme isteğin. Düzen ararken kendini yargılamak yerine küçük ama sürekli adımlar dene 😊✨