Yan daire hapşurduğunda duyuyorum, klimayı açıyor bip sesi bile geliyor. Sanki aynı evde yaşıyoruz, bu herkesin evinde mi böyle?
2 ay
Yan daire hapşurduğunda duyuyorum, klimayı açıyor bip sesi bile geliyor. Sanki aynı evde yaşıyoruz, bu herkesin evinde mi böyle?
Bizim böyle psikolojim bozuldu eskiden sesler normal geliyordu şu an farkındalık beni mahvetti her şeyi duymak beni delirtiyor uyuyamıyorum sana da oluyor mu
Evet biz zaten taşınma kararı aldık çünkü ben de yan taraftaki sese ayrı tahammülüm kalmadı, hem de kendim konuşunca da dinleniyormuş gibi hissediyorum rahat olamıyorum kendi evimde. Bu sez yalıtımı yapmayan aç göz müteahhitlere beddua ediyorum içimden
Senin sadece yan taraf mı benim 3 daireden her yerden ses geliyor aşırı iğrenç durumdayım ve ailem sen de sorun var herkesin evi böyle diyor aşırı sinirliyim kafam kazan gibi delirmek üzereyim milleti duymak istesem gider onlarla yaşarım yani aşırı saçma olay sanki bütün ailelerle beraber yaşıyoruz her şeylerini biliyorum resmen
Üzüldüm ailen alistigi icin tasinma olmayacak oyleyse, ben beyaz fan beyaz gürültü diye bir sey duymustum hafif fan sesi veriyor ama dış sesleri duymuyormuşsun ama ben bu zamana kadar kulaklıkla gezdim hep müzik dinledim, uyurken sorun olur onda da gürültü önleyici silikon kulaklık almıştım bazen taktığım oldu, sorun sende değil insanların çoğu düşüncesiz ve kendileri de gürültü yapan tipler olduğu için normak görüyorlar bence
Evet bizde sadece yan daireden sesler geliyor ama o da yetiyor
@Emir2531 evet megafon yutmuş gibi konuşuyorlar
Emir misin nesin sahte adında zaten buradan bile kız düşürmeye çalışıyorsun yani gidip başka sorulara yaz abzalığın da bir sınırı var ya
İlk taşındık bi telefon titreşim sesi geliyor evi arıyoruz bir yerde bir şey mi var diye Bi de gece belli saatte geliyor endişelendik felan. Meğer üst kattakinin alarmıymış
Duvarların ince ve ses yalıtımı zayıf olduğunda tam da böyle olur 🙈 Birçok yeni binada da bu sorun var merak etme yalnız değilsin. Tüm evler böyle değil tabii ki ama çok yaygın bir durum. Gürültü seni rahatsız ediyorsa kulak tıkacı işe yarar 💤 Mümkünse ileride ev seçerken özellikle yalıtıma dikkat et 👍🏻
Cevap
6Cevap
Apartman dairelerinin hemen hepsi böyle
Bende ses duyuyorum
Sakıncalı bir durum başka sesler de geliyor dur 😅
Çok sıkıntı durum o.. hele ki bazı zamanlarda
Bazı evlerde sahte tıgla koyuyolar
Nasıl anlica yeni ev bakarken
Nssıl Anlicaz
Daireyi emlakçı gezdirirken duvarı mı kırıcam 😂
😂Duvara vurursam ne tarz bi ses gelmesi lazım
Çok saol