19 yaşıma gelirken sürekli farklı bir karaktere bürünmem normal mi, manipülatif miyim yoksa kendimi mi keşfediyorum?

Neredeyse 19 yaşını dolduracağım. Vakti olanlar bakıp yorumlarsa çok müteşekkir olurum. Öncelikle bazı huylarım var ve sanırım içgüdüsel. Ciddi konularda asla yalan söylemem ama ufak tefek şeylerde sürekli yalan olmayan ama yalan söylememi sağlayacak ufak pozisyonlar bırakırım. Herkesle değil sadece çoğunlukla konuştuğum insanlara karşı eğer beni ben olarak değil de başka biri olarak tanıtmak istiyorsam farklı şekillerde davranırım. Sanırım fazla manipülatif birisiyim ama öyle miyim emin olacağım bulgularım yok gerçekten manipülatif biriyle daha önce karşılaşmadım. Aptal rolüne girmek hoşuma gidiyor anladığım şeyleri sanki anlamıyormuş gibi insanların ağzından laf almak ve düşüncelerini değiştirmek oyun gibi geliyor. Genel olarak yalnız birisiyim birkaç dostum var açıkçası sosyalleşmeyi sevmiyorum ama potansiyelimi denemek için kızlarla başlangıç sohbetleri ediyorum belki binlerce böyle şeyler yaşadım ama devamı gelmez mesela. Herhangi bir rahatsızlığım yok bu arada zihnim ve bedenim sağlam. Bir süre önce ben neyim kimim zihnimin düşünce biçimi ve düşüncelerime gerçekten anlam verip duygularımı kontrol etmek için 6-7 ay boyunca kimseyle dışarı çıkmadım sosyalleşmedim konuşmadım sadece tek takıldım tek başıma her gün dışarı çıktım tabii sorumluluklarımı yerine getirerek. Yalnızlık korkutucu bir şey değil iç sesimizle iyi dost olabiliyoruz öncelikle buradaki deneyimim için denememiş insanlara böyle bir şey söylemek istedim. Bilgiye aç meraklı bir insanın ama sürekli olmadığım biri gibi davranıyorum içgüdüsel olarak burada anlattığım şeyler bir soru değil tam olarak veya bir cevabı da kovalamıyor. Biraz sohbet gibi düşünebiliriz ve bu özellikle kendimi tanımlama olayında nasıl ilerleyebilirim ve de şu ana kadarki söylediğim şeyler hakkında yorum yapmanızı isterim. Yaşım büyümeden olgun düşünce yapımı sağlamlaştırıp mantık üzerine kovalamacalı bir hayat istiyorum. Burada anlattıklarımı bir anda bu siteye denk gelip yazdım çok doğaçlama oldu metin hazırlamadım sohbet içerisinde devamı geleceğini umuyorum. Bana söyleyecek bir şeyiniz veya soracak bir sorunuz varsa beklerim abilerim ablalarıma hürmetler ve teşekkürler :)

19 yaşıma gelirken sürekli farklı bir karaktere bürünmem normal mi, manipülatif miyim yoksa kendimi mi keşfediyorum?