2 ayYani aslında son zamanlarda insanların bu konuya bakış açısı değişti bence çok eskiden vardı böyle şeyler. Bir de bir insan beni tesettürümden kaynaklı sevmeyecekse sevmemeye devam edebilir umrumda olmaz.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler tesettürlü kızları sevmez değil 🙃 daha doğrusu kendine uygun bulmaz. Kimi daha “rahat” giyinen biriyle gezmek ister kimiyse tesettürlü kadının sınırlarına saygı duymayı bilmiyordur 😔
Tesettüre saygısı olan erkek zaten tesettürlü bir kadından uzak durmaz 💚 önemli olan senin inancın duruşun ve kendini nasıl hissettiğin 🌸✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sene oldu 2500 hala bunları mı konuşuyorsunuz ya
37 Yorumla
Soran2 ayKonuşuluyor çünkü hâlâ günümüzde kapalı yanıklığı var millette
Soran2 ayBence sen bir sosyal medyada takıl
Soran2 ayNeden
Soran2 ayGerçekten ya çok toksik leş insanlar var
- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
2 aySeven var ya benim arkadaşlarımin kapalı sevgilileri var , hatta bazı ve çoğu kadın ben açık olsamda gerçekten açıklardan daha güzel.
21 Yorumla
Soran2 ayGüzel olmanın açığı kapalısı yok ki bu ayrı bir şey benim demek istediğim mesela dindar bir erkek açık bir kıza bakar ama seküler erkek kapalı bir kıza bakmaz hâlâ böyle ayrım yapan o kadar çok insanlar var ki
1 ayÇünkü bazı erkekler tesattürlü kadınları geleneksel güzellik anlayışından farklı buluyor, bu da onları çekilmez kılıyor; ama herkesin görüşü farklıdır.
00 YorumlaBen seninle aynı düşünmüyorum. Genel de tesettürlü kıza ulaşmayı zor sandıkları için uzak duruyorlar. Bir de hemen nikah masasına oturmak istemedikleri için.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
2 ayÇünkü şu devirde birçok erkeğin kızlardan beklentisi cinselliktir. Tesettürlü kızların cinsellik yaşamayacağını bildikleri için de tesettürlü kızları sevmiyorlar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayNeden sevmesinle ki? Onları dişlayanın aklında bir sorun vardır inan ki. Her kadına saygı duyulur çünkü. 👍 tesettürlü olmasın da ne gibi bir sorun olabilir ki?
00 Yorumla
2 aySevdim. Ama aldatıldım. Şimdi o ne biliyor musun? Kelimenin tam anlamıyla piyango. Karakterini tanımamız çok zor.
018 Yorumla
Soran2 ayŞu an konunun bunla ne ilgisi var ben dış görünüşten bahsediyorum kapalı sevmez erkekler
- 2 ay
Kapalı kızlar hem karakter hem fiziksel olarak bir piyangodur erkek gözünde. Bunu nasıl anlatabilirim emin ol bilmiyorum. Sevmez değil! Çok iyi tanımamız lazım. Flört dönemi uzun sürmeli. Karakterini iyi analiz edebilmemiz gerekli. Bunu yanında fiziki (dıştan bakım) konusunda giyimleri çok az ipucu veriyor. Gel seninle bir senaryo yazalım mı? İkimiz MESELA bir ilişki yaşayacağız. İlk mesajı ben kolay kolay atmam. Beni harekete geçirecek bir şeyler vermen lazım. 🤔 İlk mesajı ya sen atacaksın ya da seninle bir ortak proje yaparken birbirimizi tanıyacağız hoşuma gideceksin. Ortada sana mesaj atmam için bir elle tutulur somut bir şey olmalı. Yoksa ben senden çekinirim
Soran2 ayNe alakası var mesela şuradan bile her açık dindar bir erkek başı açık kız sever ama seküler bir erkek başı kapalı bir kız istemez
- 2 ay
Kanka sen ne yaşadın ya zaten gizlisin bize biraz anlatmak ister misin? Hani kötü bir olay mı yaşadın? Yoksa genel tespit mı?
Soran2 ayGenel tespit bir de sevdiğim çocuk kapalıyım diye beni sevmedi platin sarısı olsaydım severdi ya da basur dudaklı
- 2 ay
Aaa öyle desene. Bak kanka erkekleri ilk başta 3 e ayır.
1. Taraf: ASLA KAPALI KIZLA OLAMAYAN AŞIRI SOL
2. Taraf: KESİNLİKLE KAPALI OLACAK
3. Taraf: Ben bu olaya girmem. Kapalı olur açık olur yeter ki kalbi karakteri iyi olsun diyen.
Sen 1. Adama denk gelmişsin. Bu tarz benim de çok arkadaşlarım var. 1. Ve 2. Tarz erkeklerle asla ama asla tartışamazsın. Öyle olacak derler
Soran2 ayBen 2. Taraflı hiç bir erkek görmedim ya açık kapalı fark etmez kafasında olan ya da açık olmalı diyen
Soran2 ayDedim ya dindar erkekler başı açık birine bakar ama seküler olanlar başı kapalı olana bakmaz
- 2 ay
Var ya bizde var. Kız isterse şeytan olsun hiç önemli değil yeter ki kapalı olsun diyen arkadaşta var ama kendi görüşlerini çok iyi saklıyorlar. Erkek erkeğe belli oluyor o. Bakıyor ama açık kız ile evlenmem sevgili olmam diyenlerde var.
Ben iki tarafa da karşıyım. Karakteri iyi oldu da kafasına baktım. Bu devirde iyi kalpli kız bulmak deveye hendek atlatmaktan daha zor
Soran2 ayBöyle ayrımlar iğrenç kimsenin kimseden üstünlüğü yok
- 2 ay
Erkek basittir. Bizim klasik bir laf var. Erkekler kadınlardan 2 çağ geridedir. Ben bu lafa katılıyorum basit iğrenç çağ dışı ve çok basit düşünce sistemimiz var
Soran2 ayHerkes layığıyla işte
Soran2 ay@Esra7787 karakter değil demek ki dış görünüşe göre yargılanıyoruz biz kapalı kadınlar
- 2 ay
Aynen knk ilk başta dış görünüş ve fiziksel davranışlar. Bak kesinlikle ben tarafsızım. Bu sol sağ çatışması gram umrumda değil. Ve teseddürlü kadınlara bir önyargım kesinlikle yok. Fakat daha önce teseddürlü biriyle ilişkim olduğu için diyorum. Abi size yazmak ya büyük cesaret istiyor
- 2 ay
İlk başta bende atıp tutuyordum. "Abi işte siz ayrılıkçı mısınız? Ne canım saçma sorular ha kız açık olmuş ha kapalı ne fark eder?" cümleler benimdi.
Fakat günü gelip iş ciddiye binince. Teseddürlü kıza ilk mesajı atarken bir baktım ki liseli ergenler gibi ellerim titriyordu saçmalıyordum ilk mesajlarda. Ama açık kıza yazarken böyle bir gerilim yoktu.
Eğer şimdiden bir hatam var ise özür dilerim. Kesinlikle sizi incitmek veya yanlış bir şeye yöneltmek istemem. Ama BENCE size yazarken ekstra bir cesaret lazım oluyor. Bu neden oluyor bilmiyorum. Ve evet bencede çok saçma. Fakat zamanında bunu ben de eleştirmiştim iş ciddiye binince günü gelince teseddürlü kıza yazarken daha korkak daha kendimi geri plana alarak güvenli adımlarla ister istemez hareket ettiğimi gördüm. - 2 ay
Karakter önemli bunun açığı kapalısi yok ve bence bu konuda erkeğin ilk mesajı yazarken gergin olması konusu da bence kızın açık kapalı olmasıyla alakalı değil de erkeğe ne kadar yüz verdigiyle o cesareti verdigiyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü başı açık olup erkeklerle arkadaş bile olmayan kizlar da var kapalı olup sevgilisi ve birsuru erkek kankasi olan da bu yüzden sadece karakter önemli diye düşünüyorum
Soran2 ay@Esra7787 senin dediğinde yanlış kapalı birisi biriyle sevgili olamaz diye bir şey mi var insanları kapalı açık diye ayrıştırmak iğrenç bir şey ne açığın kapalıdan ne de kapalının açıktan üstünlüğü yoktur her kadın değerli olması gerekiyor benim bahsetmek istediğim kapalılara bir ön yargı var mesela dindar birisi açık birisine bakıyor ama seküler bir erkek kapalı bir kadına bakmaz aklınca gerici cahil görür dediğim gibi kimsenin bir üstünlüğü yok herkesin günahıda sevabı da kendine kimse kimseye tiksinirmiş gibi bakamaz
Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Bunu nereden çıkardın ki öyle bir şey yok. Sosyal medyada da görebilirsin aksi örneklerini
17 Yorumla
Soran2 ayVar hâlâ öyle tipli insanlar var üstten bakan tipler vs ayrıca dindar bir erkek başı açık olan kadına bakar ama seküler erkek başı kapalı olan birisine bakmaz mesela
Soran2 ayİşte bu bir ayrım diğer taraf seküler kızı sever ama
Soran2 aySeküler demek size göre ne demek bilmiyorum ama sonuçta sekülerlerde inanıyor ama uygulamıyor karşımdaki kişi alkol içmediği sürece sırf namaz kılmıyor diye istememezlik yapmazdım herkesin kendi günahı ama erkeklerde başımız da örtü olunca sıkıntı işte onlar için onu anlatmaya çalışıyorum
- 2 ay
Tamam o inanıyor ama uygulamıyor diyorsun ya tesettürlü biri inanıyor ve uyguluyor oluyor. Uygulamak ve uygulanmasını istemiyordur, bunu bir sembol olarak görüyordur belki ama inanan ve uygulayan düzgün erkekler var sen onları hiçe sayıyorsun. Sorunda genel erkeklerden bahsetmiştin yorumda seküler kesimden bahsediyorsun. Seküler olmayıversin ne olacak o tarz biri çıkabilir karşına
Soran2 ayBen zaten seküler istiyorum diye bir şey demedim seküler olunca sırf farzları uygulamıyor diye dışlamam gidipte herkes kendinden sorumlu
2 ayErkekler dış görünüşten etkilenir ilk. Kapalı biri güzelliğinin çoğunu gizliyor.
11 Yorumla
Soran2 ayBunla ilgisi yok kapalıları kadın gözüyle görmüyorlar
Gizli Üye(25-29)2 ayAşırı sıkıcı kızlar bende dindar olmaya çalışan biriyim ve kendim gibi birini istiyorum ama kapalı kızlar aşırı sıkıcı öyle böyle değil tutuculukları zaten birde var dahada sıkıyor
010 Yorumla
Soran2 aySıkıcı bu karakter meselesi açıklıkla kapalılıkla ilgisi ne ahahhahah
Cevap sahibi2 ayDindar kızlar sıkıcı diyorum ahahaha ne komik bir şey demedim ne kadar samimiyetsizsin randomu yeri gelince kullan flörtöz görünmüyorsun haberin olsun
Soran2 ayDediğin şey komedi çünkü ondan random atma gereği duydum sen kimsin de ben senle flört etmeye çalışayım ne sanıyon kendini kardeşim sıkıcılığın açığı kapalısı mı var bu karakter meselesi herkesin karakteri farklı cilveden bahsediyorsan elin adamına kimse gidipte cilve yapmaz ama kocamıza çok ta iyi cilve yaparız merak etme sen o kadarını
Cevap sahibi2 ayBunların hepsi manipülatif sözler bir kadın neyse o`dur cilvesiz bir kadın evlenince cilveli olamaz kendinizi kandırmayın çünkü biz kanmıyoruz.
Ben seninle flörtleşmiyorum ondan sana haddini bildirdim az önce
Neyse laf kalabalığı yapma
Soran2 ayTabii herkese mavi boncuk dağıtan birisini istiyorsan kendin gibi birisini bulabilirsin ya da Avrupa’ya git bays
Soran2 ayKime göre neye göre, cilveli bir kadının sen dışarıdan görünüşüne bakarak cilveli olup olmadığına nasıl karar verebiliyorsun ayrıca cilveli olsada kocasına cilve yapar elin adamına neden cilve yapsın iyi misin sen genelleme yapmadan konuşmayı öğren kardeşim sen iyi misin kimsenin seninle flörtleştiği yok her random atan senle flörtleşmiş mi oluyor ayrıca sen kimsin de bana haddimi bildiriyorsun önce sen bir kadınla konuşmayı öğren ve haddini bil
Cevap sahibi2 ayOK
Soran2 ayHeh şöyle
Cevap sahibi2 ayAğla kudurdun
Soran2 aySorma yataklara düştüm ağlamaktan bay ergen
2 ayBu genellemen yanlış seven tam seviyor. Mesele kıyafet değil kafa yapısının ve gönüllerin uyuşmasıdır.
00 YorumlaBu senin görüşündür ya da senin senin çevren öyledir benim çevremde herkes sever bemce ortamını değiştirmelisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. Hiç alakası yok birçok sevgilimi tesettürlüydü hatta birçok fantazinin sarsıcı sevişmelerimde onlarla oldu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 2 ayNe alaka insanı ayrım yapmam. Zaten açık kapalı diye ayrım olmaz. İnsanın içi önemli
02 Yorumla
Soran2 ayYapan var ama dindar bir erkek başı açık bir kız sever ama seküler bir erkek başı kapalı kız sevmez mesela
- 2 ay
Her olumsuz bir seçimi kafaya takarsak oho. Beni 100 kişiden 5 kişi seviyorsa beni diğer 95 ilgilendirmez ki. O 5 kişiye enerjimi harcarim
2 ayNeden sevmesin ki? Tam aksine imanlı biriyse daha çok hoşuna gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aymaske bunlar. kötülüğü kamufle etme peşindeler. arab asimilesine uğramış birini de sevemem. türklükte kapanma falan yoktur
15 Yorumla
Soran2 ayYav kardeş ne diyosun sen hem türküm hem de kapalıyım ayrıca kapanmanın türkü Arab’ı mı var Allah rızası için kapanıyoruz biz farz bir şeyi yapıyoruz iyi misin sen
Soran2 aySenin sevip sevmemen de emin ol umurumuzda bile değil cahil herif
Soran2 aySizin gibilerin kimseyi ayrıştırmasına izin vermeyeceğiz hadi yallah
Cevap sahibi2 ayağlama biraz tarih oku da gerçekleri öğren.
Soran2 aySen de bence hem tarih oku birazda dini bilgilerini geliştir eksik kalmış bayağı 😉
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayBenim insanların giyimiyle bir derdim yok. Herkes istediği gibi giyinebilir, saygı duyarım
02 Yorumla
Soran2 aySenin yok bazılarının var
- 2 ay
Valla olan da hata yapar
2 ayKim demiş sevmezler diye sadece sen denk gelmedin ozaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayBen severim kadın erkek başkalarının görüşleri kendinedir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
2 ayÇünkü özel anlamda yasakları varda ondan sınırları var
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kitapsızsa sevmez, sen de kitaplı olarak kitaplı erkeklerle işin olsun kütüphane kurarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKimseyi bir tutmuyorum ama şöyle bir algı var. Tesettürlü biriyle ciddi manada flört modu açıldı mı kısa zaman içerisinde evlilik paketi yükleniyor. Bunda ailelerin etkisi var. Dolayısıyla tesettürlü birini gerçekten tanımaya çalışmak kolay değil. Hemen bunla evlenilir mi düşüncesine giriliyor sağlıksız bence. Dediğim gibi herkesi bir tutmuyorum linçlemeyin :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı.
2 ayKim diyor bunu. Ben seviyorum.. Gayet de güzel oluyorlar.
00 Yorumla Bence en çok tesettürlü kızları severler ben öyle mesela kapalı bir inci nmisali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySevmesinler zaten onlar sevse i*tihar ederiz tipleri 2/10 max
03 Yorumla
Soran2 ayKimin tipleri
Cevap sahibi2 ayO dediğin erkeklerin
Soran2 ayAynen jdjdjd
Gizli Üye(45 üstü)2 ayYerseniz hani ufacik beyni ile algi yapmaya calismis varos :D
01 Yorumla
Soran2 ayKimsenin algı yaptığı yok üslubuna dikkat et terbiyesiz herif
Gizli Üye(25-29)2 ayBen de kapalıyım beni erkekler seviyor da kızlar sevmiyor o ne olacak 🤣
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allah rızası için kapanıyoruz çünkü
34 Yorumla
Soran2 ayOrası öyle tabii ki ben de kapalıyım bu yüzden diyorum mesela dindar bir erkek başı açık kız sever ama seküler bir erkek kapalı bir kız istemez
Soran2 ayAlakası yok akıllarınca beğenmiyorlar
Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Nerden bu sonuca varıyorsun. Tam tersini düşünüyorum
01 Yorumla
2 ayçekici gelmiyolar hele bazıları çok bakımsız oluyor bakmıyolar kendilerine
07 Yorumla
Soran2 ayBakımın kapalısı açığı mı var açık birisi de çok bakımsız olup kapalı birisi çok bakımlı olabilir bakımdan kastın ağır makyajsa o daha da saçma makyajla mı bakım oluyor
Soran2 ayÇekici gelmiyor çünkü kalça ve göğüs gözükmüyor Kdkdkdkkd çok cahilsin be kardeş
Soran2 ayBu sığ düşünceden çıkmanı tavsiye ederim 😉
- 2 ay
hayır bacım mesela bıyıklarını almayan oluyo kaşının ortasını almayan oluyo ya da ne bilim cilt sorunları için çözüm üretmeyenler oluyor bunları kapsayarak söylüyorum bunlar açık kadınlar için de geçerli
Soran2 ayO zaman açık kadınlar için de geçerli diye belirteceksin sadece kapalılar bakımsızmış gibi bir algı yapma
- 2 ay
ya sen istersen adriana lima ol bu cazgırlıkla kimse katlanmaz sana
Soran2 aySaçma yanıtlarına cevap verdim diye cazgır mı oldum neyse işine bak kanka
Ben seviyorum hatta dün biri dedi kesin seni kapalı bir kız kapar shsjdj
02 Yorumla
Soran2 ayBurada bile bir hor görme var mesela kapalı olunca ne oluyor öcümü oluyoruz biz
O ole olmuyor bazi erkekler var farkli dusunuyor irkciliktan ban yerim yaz anlatiyim
00 YorumlaAslında yanlış düşünüyorsun açık kızlarla eğlenir kapalılarla evlenirler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
2 ayaciklar varken neden kapalilari secsinler
14 Yorumla
Soran2 ayNiye sizin ne üstünlüğünüz var kanka
- 2 ay
kapalıyım ya ben onların açısından dedim kapalılara kadin gozuyle bakilmiyo erkekler acik sacik sever
Soran2 ayO zaman o şekilde belirt öyle yazarsan ben de başka türlü algılarım
Soran2 ayEvet öyle bu arada çok açık olman lazım bu tipler için en kötü de başın açık olmak zorunda
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayKonunun tesettürlü olmakla ilgisi yok
02 Yorumla
Soran2 ayNeyle ilgisi var peki
- 2 ay
Doğru insanla karşılaşmakla ikgisi var buna nasip diyoruz
2 ayÖyle bir şey yok.
06 Yorumla
Soran2 ayVar dindar bir erkek başı açık kız sever ama seküler bir erkek başı kapalı kız sevmez
- 2 ay
Böyle bir genelleme yok, her erkek aynı değil.
Soran2 ayEmin ol %90 ı böyle
- 2 ay
Her erkeğin seni sevmesini bekleyemezsin zaten, açık da olsan kapalı da olsan bu böyle. Hayatına 10 kişi girer ama 1 kişi kalıcı olur sadece.
Soran2 ayBahsettiğim durum bu değil sevip sevilmek bir örnekti sadece açıklar üstün görülüyor ondan diyorum
- 2 ay
Böyle bir algıya kapılma, dünyada kaç tane eşi/sevgilisi kapalı olan adam var. Kimse kimseden üstün değil.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayKim demiş ki onu daha çok onlar seviliyor şu an
09 Yorumla
Soran2 ayGözlemliyorum öyle dışlanılıyor kapalılar
- 2 ay
Yok ya abartma seviliyor bence
Soran2 ayBen de kapalıyım öyle
- 2 ay
Güzel
- 2 ay
Yaş kaç bakan eden yok mu hiç sana
Soran2 ayBirisinin bakmasına ihtiyacım yok
- 2 ay
Neden sitem ediyon o zaman kensin ol
Soran2 aySinir oluyorum sadece insan ayrımı olmasına
- 2 ay
Bence yok herkes eşit ve özgür
Gizli Üye(30-35)2 ayYookk bence tam. tersi kapalılar daha ilgi çekici geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayYoo ben sadece onları seviyorum cidden açık kızlar hoşuma gitmiyor
00 Yorumla
2 ayBen severim ya tesettürlüler candır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayNe alaka onlar daha cazibeli bence
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı.
2 ayOldugun yere gore degisir bu
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aksine benim hoşuma gider kapalılar
00 Yorumla
2 ayBencok seviyorum kapalilari
00 Yorumla
2 aybazıları daha çok seviyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her erkek bir olmaz ben seviyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 aySever diyecektin herhal 🙄🙄
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 2 ayÖyle bir şey yok.
00 Yorumla Bu önyargıya nasıl kapıldınız?
00 Yorumla
2 aySevilir. Severimm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Kim diyor sevmiyoruz diye
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Neden sevmeyelim?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı.
2 aySevilir. Neden sevilmesin
01 Yorumla- 2 ay
yazmak isterim
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yoo severler. Kafa tutuyorsa herkesten olur.
00 Yorumla
2 ayseviyorlar
02 Yorumla
Soran2 ayDindar bir erkek başı açık kız sever mesela ama seküler bir erkek kapalı kız istemez buradan bile belli bir ayrım olduğu
- 2 ay
herkesin isteği farklı ben seveni gördüm
Bana saçma geldi
02 Yorumla
Soran2 aySaçma değil gerçekler
2 ayKim demiş? Nasıl bir genelleme ya
02 Yorumla
Soran2 ayÖyle çünkü
- 2 ay
Kesinlşkle öyle değil benim için
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
2 aySeverim
02 Yorumla
Soran2 ayİnanmadım
- 2 ay
Olabilir
Sevmesinler bacım daha güzel ya
10 YorumlaNasi sevmiyi bütün yakışıklilari kapiyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri