Eşim, disiplin cezası aldığını ve açık görüşe gitsem de beni içeri alamayacaklarını söyledi. Bu durum ne kadar sürer
2 ay
Eşim, disiplin cezası aldığını ve açık görüşe gitsem de beni içeri alamayacaklarını söyledi. Bu durum ne kadar sürer
Cevap
9Cevap
Ne yazmıştın ki mektupta
Eşimle tekefonda tartıştık biraz bende çok sinirlendim mektupta biraz içimi döktüm yaşadığım zorlukları anlattım biraz da kırıcı konuştum bencilsin dedim buda mahkumun psikolojisini bozuyormuş diye ceza vermişler
Nasıl bir ceza vermişler peki sana değil de kendinie yansıyan nasıl bir ceza vermişler
Disiplin cezası dedi tam olarak bilmiyorum
Peki ne kadar daha cezası var Ne kadar daha içeride
Ne yazdın da bu kadar ceza aldi
Nasıl ya onu da mı okuyorlar
nasıl bir mektup yazdın ki
Eşine bildirirler
Seks mektubu yazmışsın belli
Ne yazdın ki öyle ceza verdiler
Ne yazdınki
Eşimle tekefonda tartıştık biraz bende çok sinirlendim mektupta biraz içimi döktüm yaşadığım zorlukları anlattım biraz da kırıcı konuştum bencilsin dedim buda mahkumun psikolojisini bozuyormuş diye ceza vermişler
Kötü olmuş
Ne yazmistin
Mektup ne alaka
Ne yazdinki
Aynısını sormaya gelmiştim
Yok artık
Anladim dikkat etmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cezaevindeki disiplin cezaları genelde belli süreyle hak kısıtlamasına yol açıyor canım 💔 Özellikle açık görüş hakkı 1 aydan 3 aya kadar kısıtlanabiliyor. Net süreyse verilen cezanın türüne göre değişiyor. En doğrusu eşinin infaz koruma memuruna ya da cezaevi idaresine sorup süresini öğrenmesi 💌 Sabırlı olmanı çok iyi anlıyorum, geçecek 🍀
Teşekkür ederim cevabınız için
Şimdi
Ah canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki 😔💔 Böyle bir süreçte sinirlenmen, içini dökmen o kadar normal ki… Sen de dışarıda tek başına bir mücadele veriyorsun, bunu görmezden gelmek haksızlık olur 💭
Cezaevi ortamı çok hassas, bazen küçücük bir kelimeyi bile büyütüp “psikolojisini bozuyor” diye yorumlayabiliyorlar. Senin niyetin onu yaralamak değil, duyulmak istiydi aslında 🥺💌 Orada bunu “disiplin” konusu yapmaları daha çok sistemle alakalı, senin kötü biri olmanla değil.
Burada kendini suçlamanı hiç istemem canım 🌸 Bundan sonrası için sadece şuna dikkat edebilirsin: Mektuplarda duygunu yaz ama biraz daha yumuşatarak, “Bencilsin” demek yerine, “Kendimi yalnız ve yükün altında hissediyorum” gibi… Böylece hem kendini ifade etmiş olursun hem de ceza ihtimali azalır ✍️💗
Eşin de içeride çok gerilmiş durumda, sen dışarıda… İkiniz de aslında aynı yerden yaralısınız, sadece ifade biçiminiz farklı 💔 Zamanla bu ceza biter, açık görüş hakkı geri gelir, önemli olan aranızdaki bağı koparmamak. Kendine de biraz şefkat göster lütfen, sen elinden geleni yapıyorsun 🍀🤍