İlk olarak maddiyat seni ne yüceltir nede küçük düşürür. Bu düşünceyi aklından ivedi bir şekilde uzaklaştır. Arkadaşlarına rezil olmamak için kendini zora sokmaya gerek yok. Hepimizin üniversite okumasında ki temel amaç daha iyi bir geleceğe sahip olmak dolayısıyla üniversite yıllarında yokluk çekiyor olmamız bizi küçük düşürmez! Bu arkadaş grubundan bahaneler üreterek çok fazla kaçamazsın. Yapman gereken tek şey doğruyu söylemek. Senin onlara ayak uydurman yerine onlar sana ayak uydursun ve hepiniz mutlu olun. Sonuç itibari ile en yakın arkadaşların ve bu teklifini olumsuz karşılamayacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılcok sagol arkadasımm cok haklsınızzzz...
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah... Bilirim o durumların ne olduğunu, ama sikacaksin dişini, ya kusura bakmayın param yok diyeceksin, ya da midem rahatsız doktora gittim hamur işi tarzı abur cubur yememem gerektiğini söyledi diyeceksin... Ve onlar para için seninle. arkadaşlık yapacaklarsa ve sende bunun farkindaysan yol ver gitsinler... Paranın olmaması senin suçun değil, sen eğitimine bak boşver gerisini, öyle kişiler kadir kıymet bilmeyen kişilerdir...
15 Yorumla
Soran+1 yılcoook sagol kardeş allah razı olsunnnn
- +1 yıl
Sendende olsun kardeşim can'ımsın Allah'a emanet ol... Ama gerçekten bu durumun varsa azda olsa sana yardım etmek isterim... Sadece Allah rızası için, borç falan değil.. benden yana helal olsun...
Soran+1 yılvalla diyecek kelıme bulamıyorum sizlere cıdden cok sagolun dusunmenz soylemenız yeter Allah hepımızı yolunu acık etsın...
- +1 yıl
Amin amiin inşallah kardeşim inşallah... Ama dediğim de ciddiyim gerçekten... Hayır duası almak kadar güzel bişey var mı... Sen öğrencisin, bilirim öğrencilikte çekilen sıkıntıları... Mahçupluk, gurur... Hepsi iz bırakır... Karınca kararınca Allah ne verdiyse 3-5-10 artık sende yok demezsin... Hakkını helal et...
- +1 yıl
teşekkür ederim kardeşim... eyw..
+1 yılBirincisi seni küçük düşürecek bir durum yok ortada. Ikincisi arkadaşların durumunu öğrenirse senk dislamazlar merak etme böyle bir şey yaparlarsa zaten bir daha görüşme bile onlarla. Ben bir vakıf üniversitesinde okuyorum ve yakin arkadaslarimdan birinin durumu da senin gibi ama bunu asla saklamiyor çünkü bu bir kusur değil malesef herkes esit şartlarda yasamiyor bu dünyada
02 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın teşekkürler cok sagoll:(
- +1 yıl
Rica ederim bosuna takiyorsun bu kadar
+1 yılBenimde paramın olmadığı zamanlar oldu söyledim arkadaşlarım ısrarla kendileri ısmarladılar sonrasında tersi durumlarda oldu eğer onlar en yakınlarınsa kendini anlat kıymet değer sevgi cebindekiyle doğru orantılı olmaz gerçekliklerinde.. Hem net ve açık olman kendi özgüven ve onlarla iletişiminde artı olarak yansır sana ;)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli zenginlerle takılacaksın diye bir kaide mi var?
Ayrıca, şu dünyada hiç bir insan, hamburger yiyecek paran olmadığı için sana aşağılayıcı gözle bakmaz. ''Ya ben paramı bunlara vermek istemiyorum, zaten fazla da yok'' de, çık işin içinden.
Kendi kendine tribe girme...33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler +1 :)
Soran+1 yılen yakın dostlarım ama onlar aileden zenginler işte :( oyle deyınce de yemıcem para vermem falan hemen bız alırız yapıyorlar ama snra kucuk düşüyorum ben 2 . güne hoş olmuyor :(
- +1 yıl
Takılma onlarla sen de..
Git okulda ye yemeğini.. Eğer çok istiyorlarsa gelsinler, onlar takılsın seninle..
+1 yılŞimdi bak. Sen yanlış düşünüyorsun. Arkadaşlarının gözünde küçük düşmezsin. Onlara bir bahane uydurmana ya da yalan söylemene gerek yok. Espirili bir şekilde, ''bütçeme göre takılırım ben siz keyfinize bakın'' desen yeterli. (: hiç gerek yok böyle şeylere, ayrıca harcılığın az diye sana surat yapacak arkadaşın varsa onunla hemen muhabbetini kes. Sorun yapma bunu cidden
74 Yorumla
Soran+1 yılcok sagolun cok haklısınız cook coookkk sagolunnn :(
- +1 yıl
Kafan karışmasın kardeşim benim. (: Hiç düşünme böyle şeyleri. Bak burada bile bir çoğu sana baha uydurmanı arkadaşlarına yalan söylemeni veya onlarla konuşmamanı tavsiye etmiş. (: sen bunların hiç birisini yapma, kocaman kızsın. Yalan söylemene hiç gerek yok. Yalanı da hayatına sokma. Senin, alinenin nasibi bu. herkesin kesesi kendisine. arkadaşlarına espiriler yap, mahzun olma yani. (: ''bu gün kahvaltılar benden olacaktı, 10 lira bu hayat'', ''10 liram var, 5 belediyeye 5 i bana'' (: takıl böyle kendine ve arkadaşlarına. Keyfine bak dert değil bu.
Soran+1 yılValla Allah razı olsun ya ne dıyecegımı sasırdım cok cok sagolun dusuncelerınız ve sozlerınız ıcın allah yolunuzu acık etsın...
- +1 yıl
sorun değil kardeşim keyfine bak (: güzel uyu
Yakın arkadaşınsa eger ki sadece arkadaşın da olsa durumu oldugu gibi söylemen lazım. Dürüst ol. Her ne olursa olsun. Bu durumda rezil olmazsın sadece farkında olmadan babanı aileni küçük görürsün. Bemimde durumum böyleydi ama yoksa yok yani. Benim pek param kalmadı beni bir süre idare edin siz keyfinize bakın diyebilmelisin. Takma yani. Rezil olacagini düsündügün birileri zaten senin hicbirseyin olamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılcok doğru konuştun cok sagol cıdden...
Sana tavsiyem kendi maddi durumuna yakın bir arkadaş edinmen o zaman kendine daha uygun yerler seçebilmen için destekçin olur. Ayrıca çoğu öğrencinin maddi durumu çok iyi değil, benimde orta düzey ilerliyo ama çok sıkıntılı bir durumun olursa destek çıkabilirim mesaj atman yeterli :)
12 Yorumla
Soran+1 yılway bee cok sagol böyle demen yeterli kardeş..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiyamam ya :(( uzulmemelisin bence kucuk dusumuyorsun ki sadece herkesin durumu farkli. Durumun olmadigi zamanlar durust ol sadece soyle pek olmadigini, arkadaslarin bunu bilse bile onemsemezler hatta iyi niyetlilerse oderler bile. Ne olur uzme kendini tamam mi, bu uzulcek birsey degil cunku
18 Yorumla
Soran+1 yılcok sagolun destegınız ıcın :(
ödüyorlar evet zaten ama 2. 3. güne hemen sakaylada olsa laf soyluyorlar :(
Cevap sahibi+1 yılhadi ya bak bende buna uzulurdum iste :(( ama bunun surekli sakasini yapan insanlada arkadasligimi devam ettirmezdim sanirim. Insanlik hali sonucta her zaman olmaya bilir ama yinede uzme kendini. Hayatta sukretmemiz gereken cok sey var bence mutlu ol bide ne olur gul :)) her zaman gitme sende oldugu vakitler git, ders de yok sunu yapmam lazim de gecistir.
Soran+1 yılCok dogrusunuzz cok sagolun ya cidden benimle bir olup acımı paylaşıyorsunuz hepınız...:(
İnşallah bir sekılde caresını bulurum
Cevap sahibi+1 yılinsaAllah Allah yardimcin olsun, ileri gitmek istemem ama para sikintisimi cekiyorsunuz aile olarak?
Soran+1 yılevet maalesef :(((
Cevap sahibi+1 yılKardesim namazini kil, bol bol dua et, rizki veren Allah. Eger yanlis insanlarla arkadaslik ediniyorsan uzak dur, ben bile erkek halimle uzak duruyorum bazi kisilere karsi. Sabrili ol dogru yolda giderken. Neden yanlis arkadas edinmekden bahsettim biliyormusun, gercek arkadaslar hali vakti yerinde birisi 10 lira nin lafini bile yapmaz. Sen zaten her gun gittmekden sikayet ediyorsun. Bazi insanlar birak arkadasini sokakdaki insana yardimi eksik etmiyorlar. Dua et baban icin, ailen icin insallah hepsi duzelir.
Soran+1 yılAllah hepımızın yanında onun yolundan sasmamak lazım onerılerın ve güzel dusunceleın ıcın cok sagol duamı aldınız neredeyse hepınız cok cok sagolun cok...
Cevap sahibi+1 yılrica ederim insanlik vazifemiz, Allah yardimciniz olsun gercekten. Dua edicem size.
yazık ya gerçekten arkadaşlarına sahte bir insan sunuyırsun ve bir gün onların ne sevgisini nede saygısını kazanamayacaksın
bence sen sen olmaya çalış paran yoksa paran yoktur ancak arkadaşlar gerçek arkadaşlar hesap sormaz sadece yanında olur kolay gelsin sana üzüldm11 Yorumla
Soran+1 yılcok sagol kardeş...:(
+1 yılyahu ne gerek var kendini kasmaya neysen osun kendini maddiyat ile küçültüp yükseltemezsin param yok demen daha mantıklı ve dürüst bir davranış herkesi imkanları bir değil ülkemizde maalesef tabi paran için arkadaşlık kuracaklarsa bence hiç kurmasınlar küçük düşecek bir durum değil :)
32 Yorumla
Soran+1 yılcok teşekkürler cok sagoln :(
- +1 yıl
rica ederim dert etmen yersiz bence güzel kardeşim :))
+1 yılParan olmadığı için küçük düşmezsin arkadaşım. Hemen herkesin karşılaşabileceği bir durum bu. Okulun yemekhanesinde az yemek yemedim ben bile :D Gelmek istemediğini ve yemekhanede yiyeceğini söyle açık açık. Hem böylesi sağlık açısından da daha iyi. Hergün fast food mu yenir?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Sen yakın arkadaşlarım demişsin ama yakın arkadaşın demek seninle yediğini de paylaşan demektir. Biz de yaşadık aynı şeyleri, durumu olmayan arkadaşımız kendini ezik hissetmesin diye ucuz yerlere gittik, pizza yemeye gideceksek de ona hissettirmeden aramızda ısmarladık. Bunda utanacak birşey yok, arkadaşlarında problem var gibi.
10 YorumlaFeriha iki...
Paranın olmaması ayıp bir şey değil, bu yüzden seni küçümseyecek potansiyeli olan insanlarla münasebetini ilerletmemeni öneririm.
Yiyeceğini evde hazırlayıp götürebilirsin, her gün pizza hamburger yemek zaten sağlığına da zarar verir.21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler haklsıın :(
Arkadaşlar mazaret falan demiş de hiç gerek yok.. Param yok ailem az gönderebiliyor de bitti. Bu kadar basit. Bu ülkede işsiz ordusu borçlu ordusu hergün icra kağıdı giden bir sürü insan var. Yüzde bilmem kaç kişi yoksulluk sınırının altında bunları herkes biliyor. Özellikle Türkiye de öğrenci olmak demek fakir olmak demektir. Öğrencilerin yüzde 90 ı fakirdir merak etme bu ne utanılacak ne de ayıp bir şey. Hayat şartları böyle. Daha doğrusu bize dayatılan hayat bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısıız sagolunnnn destegınız ıcın ::...
pizza ve hamburgere kızlar pek hoş bakmazlar kimisi beğenmez
bende de biraz nakit skıntısı var ve çok zor kazandığımdan kolay harcayamam ayda bir kez pizza hamburger zaten amerikan malı olduğundan yemem
yabancı sermaye sayılır bunlar basit usul yemek seç10 Yorumla
+1 yılniye rezil olasın hiç anlayamadım bu mantığı bu gün başka birşey yemek istiyorum de ne olacak, ne güzel ailen belli dişinden tırnağından artırmış heba edemezsin etmemelisin okulda yemek çıkıyordur sağlıklı besleniceem de git okulda ye ne biliyim bul bir çare
20 Yorumlaİçim parçalandı laan davul bile dengi dengine hiç duymadın mı kanki senin kodomanların içinde olman yanlış git bizim gibi fakirlerle takıl
14 Yorumla
Soran+1 yıl:( ama onlar en yakın arkadaşlarım bısey dıyemıyorumki :(
Soran+1 yıl:)) haklısın, cok sagol destegın ıcın
ahh canım benim ya :-( ♡ onlara bir yalan uydur işte babamın tanıdığı var şurda benim oraya gitmemi istiyor de ve onların yanından ayrıl ya, öyle yap bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılbabam yok dıyemem onu :(
bı caresını bulucam ıns sagol kardes
Soran+1 yılcok sagolun cokkkkk
kendine gerçek arkadaş edin zaten şu an ki arkadaşların bir insanın parası az diye küçük görme vs. huyları varsa onlarla bağını kes derim :) benim 2 sene kadar ciddi para sıkıntım oldu ama arkadaşlarım sağolsun paranın yokluğunu hiç hissetmedim. küçük düşme hisside o arkadaşlarınlayken hala hissediyosan iyi değil o hissi düşündürtmycek arkadaşın olmalı. kendine sıkıntı yapma ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısınızzzz cok sagoln
Anliyorum fakat samimi bulduklarinla gorus ve onlarla bunu paylas ayrica boyle dusunme ilerde Allah onune guzel bir kapi acar durumun cok iyi olur insallah
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kardeş...
cok sagol :(
+1 yılMaddiyat herkesin iyi olamaz. Karşındaki insanlar üni okuyor bunun bilincinde olmalılar. Onlara uygun bir dille bunu söyle eminim anlarlar
Kendini de üzme herkesin bir zorluğu var10 YorumlaKusura bakmayın paramı harcıyamam bütçem yetmiyor diyeceksin bu kadar basit aynı sıkıntıyı bende çektim çok
14 Yorumla
Soran+1 yılinsana ezik gözüyle bakıyorlar işte en yakınlarımda olsa kucuk dusuyrum :(
Soran+1 yılne guzell allah hep yolunu acık eder kimseye muhtaç etmez senı ınsallah :(
+1 yılDünyanın şu halinde bir insanın parasız olması değil fazla paralı olması utanılacak bir durumdur...
Sen neden utanasın? Bu bir utanç kaynağı değil...
İçinde bulunduğun durumu sen mi yarattın sanki?10 YorumlaArkadasim kendine gel
paran olmak zorunda mi
yoksa yoktur
yok Dersin olur biter
ulan ne geliyorsa insanın başına arkadastan geliyo a m q12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın arkadaşım cok sagol dusuncelerın ıcın...:(
sende evde okulda vs karnını doyur oturduun yerde de ucuz bişiler iç haftada 2 gün falan da yersin yine bölece hem harcamamış olursun hem de ayrı takılmamış :)
10 Yorumla
+1 yılarkadaşlıkta para muhabbetleri olmaz halden anlarlar zaten arkadaş dediğin sen söylemesen bile senin durumunu çok rahat farkına varabilmelidir ve gizli saklı şeylerde olmaz boşuna onları yakın arkadaşın olarak görme arkadaşın falan değiller.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCebimde her zaman fazladan param olurdu. Ama son bir haftadır yok. Bu ay nazar değdi. Arkadaşlarım sürekli dışarıdan yiyor. Sende gel dediklerinde yok kanka ben gelmeyeceğim diyorum. Sende gitme. Gelmeyeceğim de. Bu kadar basit. ya da param yok de.
10 Yorumla
+1 yılÜniversitelerde yemek yemek 1 buçuk lira. Sen niye ayağını yorganına göre uzatmıyorsun. Yaptığın çok yanlış. Olmadığın biri gibi davranma Bence. .
22 Yorumla- +1 yıl
Zeki insanın hali başka tabi..
+1
Soran+1 yılgitmiyorlar oraya işte hep güzel yerlere gıdıyorlar benıde almadan gıtmıyorlar o zaman bende para vermek zorunda kalıyorum
+1 yılDiyete girdigini
saglikli yasamaya karar verdigini dile getireceksin israrla samdvic ogle yemeklerinde ideal ya da corba vs24 Yorumla
Soran+1 yılolabılır aslında teşekkürler canım istesede mecbur tutucam kendımı sagol :(
- +1 yıl
Paran boyle oldukca birikir ve haftada 1 kere de odul olarak yersin canim. InsaAllah mezun olunca bu sıkıntıdan kurtulursun ve sakin aileni zora sokma onlar seni okutuyor ve ellerinden gelen bu demek ki
Soran+1 yılevet cok sagol cıdden cok cok cokkkkk
- +1 yıl
Canim benim rica ederim insaAllah hayirlisi olur :)
Madem yakin arkadaşların param yok diyebilmelisin. Daha olmadı sevmiyorum de. Ama gerçeği şöle hafta da 1-2 defa takıl onlara parasizlik ayippp degilll unutmaya..
03 Yorumla
Soran+1 yılcok sagolunnn haklısınz
Soran+1 yılcok sagolun ya cıdden destegınızle kndıme geldım...
Eğer böyle düşünüyorsan kendin gibi insanlarla takıl en azından böyle bir derdin olmaz ya da açık açık söyle durumunu. Ama yok ben para harcamak istiyorum diyorsan çalış sonra da çalıştığın parayi ye
00 Yorumla
+1 yıl@istanbullu ile aynı fikirdeyim diyeceklerimi ağzımdan almış resmen..
10 Yorumlaben çalışmıştım ünide bide bunda utanılacak bişiyok yoksa paran benim param yok diceksin hayat acımasız paran yok die senle arkadaşlık etmeyecek olanda zaten karaktersizdir
02 Yorumla
Soran+1 yılhemen şakasınada olsa fakiirr falan diye dalga gecıyorlar bende küçük düşüyorum halıyle sakasına dıyorlar ama isan kırılıyor halıle :(
- +1 yıl
valla gerçekten anlıorum seni ama yapacak bişi yok hani desen ki kiramı yurt parasını ödeyemiyorum anlarım yiyecek ekmek bulamıyorum yine anlarım hadi kızsın giyecek kıyafetim yok insan içinde de onuda anlarım ama böyle şeylere takılma ha bunlarda sıkıntı varsa bir şekilde çözüm bulunur
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDurumu izah et küçük düşmezsin en azından gerçek arkadaşların yanında kalır ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Tebrık ederım guzel gorus
+1 yılYakınlarının senin durumunu bilmesi gerekmez mi? Üniversite'nin yemek verdiği biryer yok mu? Nerede bu devlet? Böyle düzenin...
04 Yorumla
Soran+1 yılyemekhane 3 tl ama begenıp gıtmıyorlar ki biliyorlar durumu mu ama onlarda para cok nede olsa benım ıcın hergun dürüm yemıyorlar işte ben gelmıcem dedıgımde de hemenşakasınada olsa dalga tutuyorlar onların parasıyla yedıgım yemekler zehır oluyor :(
- +1 yıl
Gerekirse onlarla takılmayacaksın. Onların beğenip beğenmemesi önemli değil. Biraz sesin çıksın. Birazcık düşünceleri varsa ısrar etmezler.
Soran+1 yılcok sagolunnnn cok :(
- +1 yıl
Siz de sağolun. Kafanıza fazla takmayın. Hayırlı geceler.
Ben özel üniversitede yaşıyorum bu anlatığın ortamı bir kere bile yaşamadım kişilik meselesi paran yoksa ne olmuş herkes hergün bunları yiyecek diye bir durum yok bence gerçeği söylemende ne gibi bir yanlış olabilir ki
12 Yorumla
Soran+1 yılsöylüyorum o zaman onlar oduyor ama 1 gundegıl 2 gun degıl kii ve artık küçük düşmeye başlıyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmadığın biri gibi davranamazsın ki sürekli. arkadaşlarına da rol yapmana gerek yok. utanacak sıkılacak birşey yok ortada
10 YorumlaBen yedim sabah de. Okula gitmeden kahvaltını ye karnını doyur. Biraz tutumlu ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılama genelde derslerım 8 de başlıyor 3 e 4 e kadar oluyor acıkıyorum bende halıyle :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyet bahanesi niye olmuyor , seninle aynı ünide okumuş olsaydık olduğunu görürdün , öyle düşünme bence ben dışarda çok nadir yemek yerim. ayda 1 veya 2 dir oda yemeklerin nasıl yapıldığını bildiğim içindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizdede öyle oluyo ama söyleyebilmen gerek yakınınsa benimde üzerimde sürekli param olmaz ya da başka bir arkadaşın ama kendi aramızda hallederiz yani en olmadı bir gün hamburger yiyosak diğer gün lahmacun yeriz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı. Okulun yemekhanesi yok mu? Bu kadar hamur işi her gün yenmez zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılyemekhaneden yemıyorlar güzel degıl dıye :(
- +1 yıl
Yemezlerse yemesinler, sen niye uyuyosun? Onlar yanlış besleniyo diye, sen de öyle beslenmek zorunda değilsin ki. bir öğlen arasında bu insanları görmeyiver. Parası bir yana, bu pizza, hamburger, hamurişi abur cubur beslenme tarzı yanlış. Metabolizman sürekli bunları kaldıramaz. Miden bu kadar ağır yemekleri hazmedemez, bağırsakların sindiremez. Nasıl pişirildiği belli olmayan, temizliği kontrol edilmeyen yemeklerden zarar görebilirsiniz. Sindirim sorunu ilerden basura sebep olabilir.
Yemekhanede görevli uzmanlar sürekli kontrol eder, yıkanmasından pişmesine kadar aşçılar tarafından belli bir sağlık standartına göre yemek yapılır, kantin gibi yerlerdeki karlı ürün oranına göre değil.
Ortamını ayırmanı tavsiye ederim bugün yaşadığın bu eziklik yarın psikolojini etkileyecektir. Eziklik derken yanlış anlama bu durumları bende yaşadım
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardeş :( ama en yakın temelden gelen arkadaşlarım işte
+1 yılben yemek istemiyorum gelsem de siz yersiniz canım istemiyor artık yemek falan neden böyle oldum bilmiyorum demelisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu denıcem sagolun :(
- +1 yıl
sizde sağ olun
Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. sağlıklı beslenmeye başladım, fast food yemiyorum artık de ;)
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun. Konuyu düzgün bir dille en yakın arkadaşınıza anlatmanızı tavsiye ederim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılgercek arkadaslar parası az olanı kücük düsürmez.. ona yardım etmeye çalısır atıyorum yemegin yarısı biazden.. vb
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle tabıııı ama 1 gun degıl 2 gun degıll ki :(
ortamda olsam ben verirdim yerinede maalesef yapacak bir şeyim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam ya onlarla takılmayı bırak bence bir bahane uydur ya da gitmemek için
14 Yorumla
Soran+1 yılbahane uydursamda dınlemıyorlar kı hem ne dıyeyım :(
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir arkadaşımla yiycem de erkek arkadaşım geldi de ne biliyim uydur bir şeyler
- +1 yıl
hayır canım neden bahane uydursun ki? neden parası olmadığı için onalrla muhabbeti kessin ki? sende iyi akıl veriyorsun, olur mu öyle şey.
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Yakınsınız madem para yok siz gidin diyebilmelisin arada sırada gidersin
00 Yorumlahayatın cilvesi zor bir durum kendimden biliyorum
10 YorumlaZor dostum açıkçası.. ama sende ya daha uygun bir arkadaş bulacaksın kendine.. ya da doğruyu söyleyeceksin..
00 Yorumlaağlama ya :(
Diyete başladım de. ya da ben gelmek istemiyorum de.03 Yorumla
Soran+1 yıl50 kıloyum diyet dersem iinanmazlar bile gelmk istemiyorum dedıgımde de zorla goturuyorlarr
Soran+1 yılhayır alamıyorum hep aksılık cıktı kyk kabul etmedı başvurumu bıle :(
küçük düş ne olacak? valla mutlu olim bir simit bir çay bile yeter millet için yasayacaksan yorumumu dikkate alma..
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler doğrusun :(
+1 yılErkeklerde durum kolay da kızlar bu işlere çok önem veriyo nedense.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Çok kilo yapıyor bunlar deyip yemeyebilirsin :) makarna candir
02 Yorumla
Soran+1 yılmakarna 8 tl... :(
+1 yılBence doğruyu söyle yalan çok kötü sonra açığa çıkar yalanın utanırsın. Sonuçda insanız herkesin durumu iyi olacak diye birşey de yok anlat en azından arkadaşı kaybetmezsin.
00 YorumlaYa ben pizzasi 100 TL olan bir yer var oraya gidiyorum de.. seni takip etmezler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumları bende yasadım 1 tl bbıle yoktu cebımde sımıt yemeye bırak oglen yemegı anlıyorum senı uzulme zamaanla duzelır durumun ıns
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen benımde oyle ıste ıns duzelır :(
+1 yılSeni anlıyorum, üzülme :( öğle aralarında başka bir yerde takıl, aradıklarında açma ne diyim :/
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu seninkiyle aynı olan kişilerle arkadaşlık yapmayı denesen?
00 Yorumlaeğer gerçekten dost olarak görüyosan onları çekinme. onlar harcasın.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2. günde hemen paranı getirr hee yemeğe gıdelım ne kadarın varr falan yapıyorlar halıyle hergun onlardan gecınemem ki :(
+1 yıltakılma onlarla safmısın
12 Yorumla
Soran+1 yıltemelden beridir en yakın arkadaşlarım ama
- +1 yıl
en yakın diye bişe yok
Bırak onlar ısmarlasın ya da işim var rektörle yasak aşk yaşıyoruz de :)
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat