Geçen bir arkadaşım söyledi, Türkiye'de en çok aldatma İzmir'de görülüyormuş.
Sizce ne derece doğru?
Sizce ne derece doğru?
Şimdi yeni bir arkadaşla tanıştım da iş yerin de Allah sabır versin eşi izmirliymiş, çocuğu varmış bunalıma girmiş boşanmış, boşlukta.
Konunun izmirle alakası yok, konu insanoğlu körelen kalpler, saygı sevginin dürüstlüğün azlığı, hepimiz hatalar yapıyoruz bizler çok temiz değiliz , her yerde var bu olay
Arkadaşın İzmir'de başladığı ilişkiye gereken önemi vermeyip sevgilisi tarafından boynuzladığını bu şekilde mi aktardı sana? :):
www.turizmtrend.com/resimler/24000/24812.jpg
sakin ol ve elindeki boyozu yavaşça yere bırak :)
O boyozü yedim ve elimde muştam var. :):
birini dövebilmek için muştayamı ihtiyaç duyuyorsun :D
Dövmek değil ki amaç. Suratında iz bırakalım. Bizi hatırlasın. :):
Kesinlikle doğru şimdi hemen Doğu derler batıya laf söyletmemek için :/
Evet diyenler çıkmaya başladı. Biri ensest en fazla doğu dedi mesela
Şimdi @Sorancığım İzmir'e git bir de Doğu şehirlerine aradaki farkı gözlerinle görürsün zaten...
İzmir'de yanında ablan, abin, annen bile olsa seni bakışlarıyla yer bitirirler Doğu şehirlerinde sana bacı, kardeş, namus gözüyle bakarlar en fazla metres olayı batıda hatta neler duydum gördüm de yine de susayım Allah biliyor zaten gerçekleri
Ben gördüklerimi söyledim bu ülkenin nüfusu olmasa senin İsrail'den ne farkın kalır mk
Tabi canım İzmir sütten çıkmış ak kaşık sanki ayrıca bu saydıklarınız tarih olmuş siz geçmişte kalmışsınız sanırım 34'lük bey
Rus kızlarını pazarlayan Türklerin isimlerini lekeleyen sizler, konsamatris akımını başlatan sizler, medeniyet diye diye İslam'ı yok sayan sizler İzmirli bir arkadaşım bile demişti kalite artık kalmadı bizde diye gidin Doğu'da esas medeniyeti öğrenin gelin hadi canım.
Sizlerden daha medeni olduğumuz kesin konuyu nereye getirdiniz utanın biraz medeni insanlar topluluğu kadına bu kadar saygınız var sizin işte her şey gözler önünde
Kendi şehrinizde dönen pislikleri bilmeyip başka coğrafyalara dil uzatmanızı ayakta alkışlıyorum işte kaliteniz bu kadar yorum yapmazsanız sevinirim kaldı ki sizi engellediğim hala hırsla yorum yapmanıza anlam veremiyorum ben İzmir'de bulundum ve o şehrin ne kadar kirli olduğunu bilirim sizde zaten yoğurdum ekşi demezsiniz iyi geceler.
Bu konu uzar gider sizde hırsınızla kalıverirsiniz şehrinizi savunun ama ben bile bir batılı kızı olarak sözlerinizi tasdik etmiyorum 5 yıl Doğu görevinde bulundum siz hiç gittiniz mi o topraklara da bu kadar ön yargıda bulunuyorsunuz o nedenle çabanıza boşuna.
Neyi ispat etmeye ya da ört bas etmeye çalışıyorsunuz anlamış değilim.
@Emreilhan her ne olursa olsun, bir insanı ''kadın pazarlamayı iyi bildiğini'' iddia ederek suçlamak hoş değil
Hangi şehri konuşmak istersen tartışacak kadar iyi bilirim. Ben boş konuşmam. Boş olacak bir çabam yok ki , sen duygularınla saldırıyorsun , hakaret ediyorsun , ben ise kıyas yapıyorum tek kelime de hakaret etmeden üstelik. Yazıp yazıp ben seni engelledim demek değildir olması gereken , tartışma kültürünü de çok iyi bilirim. Artık konuşmak istemiyorum yazmak en kolay yoldur hepsi bu
@Emreilhan o ifade gözümden kaçmış
sen izmire takmışsın kuzum yaaa :D
taktım valla :D doktor hanım benim sonum ne olur
ben satmam şehrimi :) senin gibi satıcı değilim :)
sadece izmirin denizine selam çakarım o kadar :)
Cevap
32Cevap
Biz izmirde çıplak gezip , bakire kurban ediyoruz , evde lama besleriz , en sevdiğimiz yiyecek ağaç kabuğu o derece garip yani hayatımız , sadece İzmirli Yaşar burada , hiç göç almaz , başka şehirden gelip yaşayan yoktur
Nedir bu İzmir düşmanlığı , İzmirli kız yüz vermez saldır , çıktığı çocuk İzmirli kızı tercih etti salla izmire
Yunan yeniden işgal etse kimse savunmaya gelmeyecek
Laik , Atatürkçü , demokrat , moderniz hepsi bu
birde kendinizi ve şehrinizi övmeyi çok seviyorsunuz. onuda ekleyeyim :)
izmirli arkadaş vardı, foça yoğurdu en güzel yoğurt. tamamen doğal katkısı maddesi yok derdi :D
saldırı olduğunda değil yani genel muhabbet içinde.
Ne İzmir'miş yahu herkese dert oldu. Ne tür bilimsel bir araştırma yapıldı acaba bu kanıya varıldı? Bende başka bir şehrin kevaşesiyle aldatıldım mesela İzmirli olmayan biri tarafından. Hemen bende bir istatistik hazırlayayım.
genel toplumsal gözlem
Akraba evliliği yapılmayan tek il de İzmir'dir, onu ne yapacağız?
Kaynım bana atladı programlarında da İzmir'lileri pek göremezsin mesela..
Bence bu araştırmayı akepeliler yapmıştır oy oranı düşse de izmiri cehape (chp) den alalım diye :D
izmiri sevmeyen herkes muhafazakar olacak diye bir şey yok.
bilmiyorum daha önce hiç izmire gitmedim
Araştırmamı yapmış, ensest vakası enfazla doğuda gözüküyor, mahkeme tutanakları, İzmir sadece açık bir şehir, iftira atmada olabilir
İzmire gittim sevdim izmirliler biraz kaçık ama bu durum nasıl bilemicem ordaki insanların hepsi kötü diyemeyiz ya
Bende gittim çok
https://vocaroo.com/i/s0EYQV5HEtux
kk
Çok genelleme olmuş benim yaşadığım ilçede bu şekilde.
kim nasıl araştırıp bu yargıya varıyo çok merak ediyorum tek tek bütün illeri gezip herkse soruyormu nasıl nasıl :)
sosyal tespit :)
Sevişenlerin başında mı bekliyorlarmış.
Nerden biliyorlar.
he ameka he.. arkadaşın her eve girmişte gözetlemişmi.. bana görede en çok; konya , kayseri , adana ve diyarbakır..
İsveçli bilim adamlarına göre mi :D :D :D
İsviçre olacak :D
Aha :D isveçli bilim adamı yok mu. isviçreli yazacaktım ama. toplamaya çalışırken iyice sıvamayayım. :D :D :D
dogrudur şaşırmam en rahat insanlar ordan cıkıyor cunku tanıdıklarım en azından
inanmayın şöyle şeylere be kötülemek için söylenmiş bişey
belki bunun icinde gereksiz bir arastirma yapmislardir dogru olmasi mumkun yani :D
evet mümkün olabilir ama bir ihtimal
çok merak ettim kim bu sayıyı tutuyor? aldatılanlar gidip bir yere mi kayıt oluyor? tam komedi. :)
Aldatma en çok İstanbul'da var kimin eli kimin cebinde belli değil
şaşırmadım nedenini söylersem herkes düşman kesilir :)
aman söyleme soru karışıyor :)
adamlar rahat olduğu için meydana çıkıyor. Diğer illerdekiler gizli kapaklı
Olabilir. İzmir kızları malum güzellikleri meşhur.
Ön yargılı olsam inana bilirdim yinede ihtimali vardır tabi.
burada da izmirli doluymuş.
ne diyon ye.
Belki , çevremde çok var.
çevrende aldatan izmirli mi çok var
İzmirde yaşıyorum. Bu oranın çok olmasını sebebide "izmirli" nin aldatmasıyla ilgili değil. Evli adamlar iş adamları izmire tatile geldikleri için ve yanların metres getirdikleri için olay böyle ablukaya çıkıyor. Tatil merkezi olduğu için rahat bir şehir olduğu için bu ithamla anılıyor olabilir. Ve heryerde vardır.. Aldatma, şehirle alakalı değil ruh ile.
Havasından olamaz , ızmırlıler de sıkıntı var
havasından değil tabi. aynı iklimi yaşayan başka şehirlerde var
Kızlarında ozellıkle ama aslen ızmırlı olanlarda gencılığımde sırf merak için 3 ayrı zmnda 3 ayrı ızmırlı kız kılometrelerce gelıp otelde konaklamıslardı. yınede genelleme yapmayalım mıllet yanlıs anlar
doğruluğu kanıtlanabilir değil.
Immmmm
benim bile başıma geldiyse doğrudur
geçmiş olsun
uydurma haberdir hayatta inanmam
akadar güzel kız olunca tabi
Aldatmanın şehri mi olurmuş :)
hay izmirliler s. sin sizi
Sadece bir şehirde bu oluyor demek doğru olmaz
sade bir şehir diyen yok ki, en fazla diyen var
Şaşırmadımki :)
Kime ben *