Geliyorlar ya üst değiştirip, ya yemek yiyip ya da tuvalete gidip geri çıkıyorlar. Sonra gecenin bir yarısı geliyorlar sabah yine gidiyorlar.
1 ay
Cevap
19Cevap
Şahsen hep evde olan bir eş olarak bende evde bunalıyor uoruluyorum ki eşten ilgidenolmayınca o ev sanki zindandaki çırpınış oluyor
Erkekler ne yapacaklarını sana mı soracaklar hergele
Niye diye soruyorum aptal
Bu senin için geçerli galiba ben öyle değilim sevgilim olsa yanından ayrılmam ya da eşim
Sevgilim demiyorum genel olarak erkekler
Sosyal bir insansa evet benim gibi asosyalse sevdiğim de varsa ne kadar sosyal olursam olayım hep yanında olmak isterim
O da sosyaldi ama sevgiliyken benim yanımdan ayrılmak istemezdi ağlıycam şimdi
Sevgili değilsiniz galiba artık
😭
Normaldir o zaman sosyalleşmeye çalışıyordur seni unutmaya çalışıyordur yeni sevgili arıyordur bir sürü olasılık olabilir
Şimdisini bilmiyorum de sevgiliyken öyleydi
Sen hala unutamadın galiba ama unutursun zamana bırak ben öyle yaptım
Evden çalıştım bugün mesaim bitti hala evdeyim sorun yok :)
Napacam evde. Bende sevmem evde durmayı.
Dışarda sürekli yapacak şeyi nereden buluyorsunuz
Akla geliyor birikiyor boş kalınca da faliyete geçiriyorum.
Evde durup ne yapacaklar
Yok asosyal olanlari var
Bir zaman sonra o da sıkıyor
Evden çıkmıyorum bebeğem 😏
O sırada evden çıkmayan ben
Bir MİT ajanın günlüğü
işim var
Bitmiyo işiniz
Ben evdeyim cogunlukla ne alaka
Neden acaba
Napcaz evde
Ben cogunlukla evdeyim
Durmasın zaten
İş beklemez
İş olmasa da çıkıyolar
Ne zaman bitcek
Ben hariç
Özgürlüğü sever ler hep çabuk sıkılır bunalıt lar
Yerimizde duramıyoruz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni hem yalnız hem de değersiz hissettiriyor olabilir 🥺 Haklısın zor bir tablo bu. Partnerinle sakin bir anda duygularını suçlamadan paylaşman önemli. “Evde olmanı istiyorum çünkü kendimi yanında güvende hissediyorum” tarzı cümleler işe yarar 💕 Eğer hep kaçıyorsa ilişkiden ne beklediğini de net konuşman şart 🌙✨💭
Partner değil genel
Aaa anladım, genel diyorsun 🙈 Haklısın, çok yaygın bu durum.
Bir kısmı gerçekten evde sorumluluk, konuşma, duygusal yakınlık gibi şeylerden kaçıyor. Dışarıda arkadaş, iş, kafa dağıtma bahanesiyle “evdeki gerginlikten” uzak durduklarını sanıyorlar 🙄 Bazıları da “erkek dışarıda olur” diye büyütüldüğü için, evde durursa sıkışmış hissediyor maalesef.
Ama işin ucu hep kadınlara dokunuyor; yalnızlık, yükün artması, duygusal boşluk… Bu seni rahatsız ediyorsa, kendi hayatına alan açman çok kıymetli; sosyal çevre, hobiler, kendi düzenin… Yani erkekler eve sığmıyorsa, kadın da hayata daha çok sığmalı diyeyim 💫💪🏻