Sokaktan geçerken vs her erkeğin ağzında iğrenç küfürler… kendilerinin çoğunun da kız kardeşi var düşününce nasıl yakıştırıyorlar çok iğrenç geliyor…. Hele bir tanesi bacını * demişti arkadaşına🤮
2 ay
Yeni nesil maalesef bu şekilde yetişiyor, ben bu yaşıma geldim henüz dışarıda herhangi bir kızın ya da kadının yanında ağzımdan yanlışlıkla bile küfür kaçırmadım, çünkü bizim beyin böyle programlanmış gibi. Bunlar defolu çıktı maalesef.
İşte feraset işte asalet… erkeğin asaleti de budur
Böyle bir düşüncede olduğunu bilmek senin hakkında çok şey söyler. O kadar haklısın ki bir erkek olarak Allaha şükür hiç öyle bir arkadaş çevrem ve küfürbaz biri olmadım ne ergenlikte ne de hiç bir zaman. Nezaketin var olduğundan haberdar olmayabilirler ama gene de hayvanlık yapmanın lüzumu da yok😅
Hakikaten çok pis ağızız var ya geçende biri öyle bir küfür etti ki? Birinin annesinin.. sının suyuna ekmek banayım dedi ya. Biri bunu düşünüyor hayal ediyor yani bu nasıl biz zihniyet
🤮
Sokakta duyduğun bu küfürler gerçekten insanın içini kaldırıyor 🤢 Hele kadın olarak duyunca daha da incitici oluyor haklısın. Bu çoğunlukla saygı eksikliği ve “erkek erkeğe konuşma” bahanesine sığınmış bir nezaketsizlik 🙄
Mümkünse uzak durmak en sağlıklısı. Güvende hissettiğin yerdeyken tepki verebilirsin ama güven her zaman ilk sırada olsun ❤️🧡
Cevap
12Cevap
Bundan ben de çok rahatsızım. Bir gün mevzu çıkacak bu yüzden hatta.
Cüssseme güvensem dövecem
Ne desen haklısın arkandayım
Öyle yetiştirilmişler. Aile ne veriyorsa , çevresi ne ise o işte. 👍 içinde yok çocuğun , insan olmak 👍
Sen seviyorsun bu işleri de çaktırmıyorsun :DDD
Ne?
Varoşluk, egitimsizlik
Yani çocuk genç erkekler yanlarında arkadaşları olunca şımarıyorlar
Kızlar niye Elele tutuşarak yürüyor
Arkadaşlık
😂😂
Ben neler duydum neker
Bunlar pislik pislik
Artık kadınlarda ediyor
Ben etmiyorum
Görmedim