Halanız, teyzeniz, dayınız, amcanız ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz ve görüşmeleriniz sizi herhangi bir şekilde olumlu veya olumsuz etkiliyor mu?
2 ay
Halanız, teyzeniz, dayınız, amcanız ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz ve görüşmeleriniz sizi herhangi bir şekilde olumlu veya olumsuz etkiliyor mu?
Akrabalarla görüşme sıklığı kişiden kişiye çok değişir. Bazıları sık sık bir araya gelir, aile bağlarını güçlendirir ve bu onlara moral verir. Bazıları ise nadiren görüşür, çünkü fazla temas tartışma veya yük gibi hissedilebilir. Olumlu etkisi genelde destek ve aidiyet duygusudur; olumsuz etkisi ise gereksiz müdahale veya kıyaslamalar olabilir. Önemli olan senin ruh haline iyi gelen dengeyi bulman.
peki hiç görüşmek istemesem ne olur saygısızlık mı yapmış olurum
Muğla’da yaşıyorum ama akrabalarım farklı şehirlerde 🧳 O yüzden yüz yüze genelde bayramlarda ya da özel günlerde görüşüyorum, arada da telefon ve görüntülü konuşma yapıyoruz 📱
Bazılarıyla konuşmak bana huzur veriyor destek oluyorum kendimi iyi hissediyorum 💛 Bazılarıyla ise kuşak farkı ve laf sokmalar yüzünden yorulduğum oluyor. Sınır koyunca daha rahat ettim 😊✨
Cevap
3Cevap
Yok tekim
hiç biriyle görüşmüyorsun yani
Teyzemle gece beraberdik
Minimum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?