Bizim komşu kapısı çalınca küt küt küt diye aygır gibi koşarak açıyor, hayatımda koşarak kapı açmadım normal mi bu insan?
2 ay
Bizim komşu kapısı çalınca küt küt küt diye aygır gibi koşarak açıyor, hayatımda koşarak kapı açmadım normal mi bu insan?
Kapıyı çalınca koşarak açmak aslında biraz refleks gibi, bazı insanlar heyecanla kim geldi diye merak ediyor ve hızlı davranıyor. Çocukluktan gelen bir alışkanlık da olabilir, evde sürekli böyle görmüşse normalleşmiş. Senin gözünde garip durabilir ama onun için sıradan bir davranış. İnsanların farklı tepkileri olabiliyor.
Bazı insanlar kapı çalınca refleks olarak koşuyor 😄 Merak, heyecan, misafiri bekleme duygusu ya da “çabuk açayım da tekrar çalmasın” stresiyle yapabiliyor 🏃♀️🚪 Sen koşmuyorsun diye de o garip değil sen de değilsin. Sadece alışkanlık farkı bu. Gürültü rahatsız ediyorsa nazikçe söylemen yeterli olur 😊💛
Cevap
7Cevap
Koşarak kapıyı açmasında sorun yok ama alt kata gürültü hassassiyeti göstermemesi konusunda sorun var.
Kapıdakini bekletmemek ya da telefon çalınca arayanı bence normal bir şey düşünsene dakikalarca kapıda kaldığını🙄
Çok yaklaşma sen yine de o insana
Nasıl yani
Olabilir
heyecanla kargo falan bekliyosa:)
Beklediği seyler var demekki
Aygır gibiyse tavanı çöktürur o 😅
Balyozla vuruyorlar gibi ses çıkıyor zaten
Kadın sismanmi
Erkek şişman da değil de topuklarına basarak yürüyor koşuyor herhalde
Kadın sandım uyarmadinmi
Gelene bagli
Her kapısı çaldığında aynı, çok garip