Eve gelmezdi, sonra eve kapandı annem ona bakıyor. Çalışmadı. Döverdi, bizle tv kavgası yapardı :D Hasta gibi bir şey. Annemi de döverdi. Annem intihara bile kalkıştı gözümüzün önünde onun yüzünden.
Sofradayken burnunu karıştırmasından vs bahsetmiyorum.
Para-yemek hortumlayıcı. 1 kalıp peynir alırsın, 10 dk sonra bulamazsın.
Abim vefat etti onun cenazesine gittiğimde bile sürekli bir şeyler istiyordu, blutut kulaklık, sucuk...
Üni için ayrıldım, para için aradı 1 ay sonra, vermeyince bir daha aramadı. Senelerce konuşmadık bile, annem hasta oldu diye ziyarete gittim, ikisine de üst baş vs aldım para verdim.
10 senede toplasan 2 kere görüşmüşüz, 30 olmuşum, ne yaşamışım şehir dışında haberi bile yok g'avat herifin, kalkmış vaaz veriyor yok namuslu olacaksın bilmem ne.
Çıktım geldim annem de bana nankör diyor, ben çalışırken size o bakardı diyor e kadın o çalışmadığı için sen eşekler gibi tarlada çalıştın tarlada çalışıp buna içki parası çıkardın, evde olup döve döve baktı ruh hastası yüzünden hepimiz hasta olduk. Üniden önce markette çalışırdım çantamdaki bozukluklara kadar alır, kendisi çalışmadığı gibi eve gelince bana "un kurabiyesi yapsana" vs derdi yüz verilecek insan değil ki ayakları hasta olmuş şimdi hiçbir faydası olmadığı gibi sakatlanırsa ekstra yük
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer