Eşim olacak, hem "seviyorum seni" diyo hem de "nereden başıma bela aldım işte, sana acıdım da evlendim" falan yapıyo. Dışarıya çıkıyoruz, dışarıda beni eziyo milletin yanında. Neyse, ben "beni eziyorsun dışarda" diyorum, "seni millete şikayet edeceğim" diyor. Psikolojisi yerinde değil gibi. Birileri bana yüz verince aynı kız gibi çatlıyo, bir yandan da "beni sevmiyorsun" diyo. Benim gıcık olduğum hareketleri yapıyor, bir yandan işte "en çok seni seviyorum" diyo, bi de diyo "sen beni sevmiyorsun" falan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)4 ayAnlattıkların aslında çok ciddi bir uyarı işareti. Bir kişinin hem “seviyorum” deyip hem de seni aşağılaması, psikolojik baskı yapması sağlıklı bir ilişki değil. Bu tür davranışlar zamanla özgüvenini zedeleyebilir ve seni sürekli suçlu hissettirebilir.
Şunu bilmelisin:
- Sevgi ile baskı yan yana olmaz. Gerçek sevgi, küçümsemeyi değil desteklemeyi içerir.
- Manipülasyon var. “Sana acıdım da evlendim” gibi sözler seni değersiz hissettirmek için söylenir.
- Sınır koymak şart. Bu sözleri kabul etmediğini net şekilde belirtmelisin.
- Destek almayı düşün. Bir aile danışmanı veya psikologla konuşmak sana hem güç hem de yön verebilir.
Senin hissettiğin çelişki çok anlaşılır: bir yandan sevgi sözü, bir yandan baskı. Ama unutma, sevgi seni yüceltmeli, ezmemeli. Bu yüzden önce kendi değerini korumak ve bu davranışların kabul edilemez olduğunu göstermek çok önemli.
01 Yorumla
Soran4 ayBunun derdi ne peki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayNarsist ve seni aşağılayıp duruyor hiç sağlıklı bir davranış değil bence yol yakinken vazgeç derim senin psikolojini bozar çok tehlikeli birisine benziyor ayrıca kendisi çok dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor "bipolar hastası" gibi. Psikolojisi bozuk gibi duruyor psikoloğa gitsin! Gerçekten seven insan böyle davranmaz bunu sende biliyosn lütfen gözlerini aç kalbinle değil beyinle düşün böyle bir erkekle bir ömür geçer mi geleceğini düşün çocukların olursa böyle bir erkekle aynı evde büyümelerini ister misin? Cevabı sen zaten biliyorsun mutsuz bir anne görmeyi hiçbir çocuk istemez hiçbir kadında mutsuz olmak istemez. Geleceği düşün ona göre hareket et tercih senin.
016 Yorumla
Soran4 ayBunun derdi ne sence neden böyle yapıyor
Cevap sahibi4 ayBacım insan içinde beni aşağıliyosn vs tüm kaba cümleleri buna söyle ağzına sıç sen sustukça zorbalar gibi güç alıyor. o yaparken iyi sen söyleyince de bir şey olmaz merak etme. İçindeki tüm hisleri söyle ya adam gibi davran ya da hayatımdan hadi ordan git bu ne be de sıc valla ağzına acıma. Ne demişler acıma yetime koyar popona erkek milletine acıma o sana acimamis da zaten. Dengesiz herif sic kız ağzına susani ezerler hakkını ara pasif olma dominant olman lazım şuanda ipleri eline al stresten terleri aksın. Susarsan hiçbir zaman cevaba ulasamazsin.
Soran4 ayNasıl dominant olacağım çok safım bide arkamda ailem yok bide buna bişey diyince saldırıyor
Soran4 ayBorcum falan var diyo bi yandan annesi 15 20 binlik gelinlik alın diyo ailesi de beni istemiyordu sonradan destek oldular
Soran4 ayBen onları aradım bikaç kere onlar beni aramadı
Cevap sahibi4 ayAilen evliliği desteklemedi mi? Arkanda ailen olmadığı için kocan dışında seni ezmeye çalışan var mı? Ve en önemlisi böyle bir ailede dominant olmakta zor ama sana karşı bir ayıp kaba davranış sergilendiği zaman bu yapılanın ayıp ya da kaba olduğunu dile getir sen sustukca tepene çıkarlar saygı çerçevesinde bile olsa hakkını savun
Soran4 ayAilemle görüşmüyorum uzun zamandır ve bunlar ailemle tanışmak istemedi neymiş eşim alkol içiyormuş onu istemezlermiş ailem de dindar bunun annesi de beni istemiyordu işte uzun zamandır görüşmüyorsun biz nasıl gidip tanışalım dedi düğünde tek taraflı olacak
Cevap sahibi4 ayBence ailenle tekrar görüssen seni bağrına basarlar sonuçta evlatsin. en azından eşinin tarafida tek olmadığını görür ona göre davranırlar tabiri caizse sen yetim gibisin kimsesi yok diye sana kaba davranabilirler. Ve bence eşinle bu tavırlarından hoşlanmadiğini açıkça konuş duzelirse ne iyi ama duzelmezse mutsuz olma ihtimalin yüksek biraz dobra konuşuyorum ama senin iyiliğin için hayatının kötü olmasını istemem yanlış eş kadının hayatını mahvediyor ablamdan biliyorum en azından arkasında ailesi vardı eniştem yaptığı yanlışlar için azar yedi ablamı dövdü gözümün önünde bile denedi ben ittirdim beni bile itti o zamanlar küçüktüm uyuşturucu içti suç işledi hapse girdi çıktı ama ortada çocuklar var ve evlilikleri devam ediyor çocuk olunca daha zor oluyor ayrılmak yanlış eş herşeyi etkiliyor.
Soran4 ayTamam da annesi bu durumda haklı mı sence işte sen ailenden ayrısın uzun zamandır görüşmüyorsun biz nasıl tanışmaya gidelim dedi bide ben telefondan görüşüyorum ailemle daha geçen anneme gideyim dedim eşim seni tek göndermem bide daha önce nerdeydiler sana sahip çıkmamışlar dedi
Cevap sahibi4 ayTabiki de haklı değil kizim sen bir konuş barış kabul ederlerse gidelim diyebilirdi o sadece ters konuşmak istemiş. Tek göndermem demesi de saçma kaç sene sana bakıp büyütmüş kişiler ailen onlar yabancı değil. Ailede ya da akrabalarda küslükler çözülmemiş konular olabilir önemli olan çözmek sondaki cümlede kırıcı bence sizin aranızda ne geçtiğini ailen ve sen dışında kimse bilemez yargılamak düşmez
Soran4 ayEvet bide ben daha önce masaj işi yapmışım diye annesi önyargılı bide eşim benim ilkim değil bilmiyorum o yüzden mi görüşmek istemiyorlar
Cevap sahibi4 aySonuçta iş buna da laf edilmez ekmek parası, onunla alakalı olduğunu sanmıyorum ama sen en iyisi ailenle konuş anlaş tanışmak istediklerini söyle verdikleri tepkiden anlarsın yine mırın kırın ederlerse sıkıntı. Herşeye rağmen kötü tavırlarını devam ettirirlerse iyiliğini istemiyorlardır sonuçta kim gelininin eşinin ailesiyle küs olmasını isterki
Soran4 ayBide eşim benim ilkim değil onu da biliyorlar
Cevap sahibi4 ayKadın yapınca suç erkek yapınca normal mi görülüyor kesin kocanın da ilki sen değilsindir, ayrıca bunu kocanın ailesinin bilmesi yanlış karı koca arasında özel bir durum. Yorumlarda kocanın 38 yaşında olduğunu okudum bu zamana kadar neden evlenmemiş bunu hiç düşündünmü karakteri yüzünden tüm kadınlar ondan kaçmış olabilir, bide sen kocam değişti demiştin Annemin çok güzel bir lafı var köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek kocanın yaptığı bu maalesef ve annem evlendikten sonra erkeklerin değiştiğini söylüyor tabi herkes için durum aynı değil onun tecrübesi bu umarım her şey gönlünce olur ve lütfen bu ilişkiye devam etmeyi düşünüyorsan bile hemen çocuk yapma korun çocuktan sonra boşanma daha zor oluyor sen daha gençsin onun yaşı gelmiş olabilir ama kendini düşün lütfen
Soran4 ayÇok güzel anlatmış ve dediklerin birebir doğru ailesine sorsan herkes bunun oğlunu istemişler
Soran4 ayBen onun ilki değilim zaten
4 ayBu davranışlar psikolojik şiddet; hemen güvenilir bir arkadaşınızdan, ailenizden veya destek hattından yardım alın. Evlilik planınızı sürdürmeyi düşünüyorsanız, bu kişiye karşı net sınırlar koymak ve gerekirse uzak durmak en sağlıklı seçenek.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların sağlıklı bir ilişki değil, duygusal şiddet 😔 Sürekli aşağılanman, millete şikayet edeceğini söylemesi, kıskançlık krizleri ve sonra “en çok seni seviyorum” demesi ciddi bir manipülasyon.
Önce kendine şunu sor: Böyle biriyle ömür geçirebilir miyim? 💔 Gerekirse nişanı, evlilik planını gözden geçir. Ailelerinle veya güvendiğin biriyle konuş. Mümkünse bir uzmandan destek al. Sen saygıyı ve sakin bir sevgiyi hak ediyorsun 💛🌿02 Yorumla
Soran4 ayNikahlandık 3 ay sonra düğün var acaba bu bilerek mi yapıyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayBilinçli mi, hastalık mı tartışılır ama sonuç aynı: Sen çok yıpranıyorsun canım 😔💔
Nikah da olsa, düğün tarihi de belli olsa, bu davranışları ciddiye almak zorundasın. Düğün hazırlığı var diye kendini mecbur hissetme, evlilik imza kadar kolay bitmiyor çünkü.
Bence önce sakin bir ortamda, kimsenin olmadığı bir yerde açıkça konuş. “Bu sözlerin beni kırıyor, aşağılanmış hissediyorum, böyle devam ederse bu evlilikten çok korkuyorum” de. Tepkisini iyi gözlemle. Savunmaya geçip yine seni suçluyorsa bu kötü bir işaret.
Mümkünse kendi ailene ya da güvendiğin bir büyüğe de anlat, tek başına yüklenme 🌿 Bir de, bir psikiyatri / psikolog desteği almayı önerebilirsin ama bunu kabul etmiyorsa ve değişim için çaba göstermiyorsa, orada senin ciddi ciddi durup düşünmen gerekiyor.
“Bilerek mi yapıyor?”dan çok, “Ben böyle bir hayatı kaldırabilir miyim?” sorusu daha önemli burada… Sen değerli, saygıyı hak eden bir insansın, kimsenin oyuncağı değilsin 💛✨
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,6b cevap paylaştı.
u 4 ayBoşan geç kendine saygın yok mu
02 Yorumla
Soran4 ayBunun amacı ne sence ya daha yeni evlendik üç ay sonra düğün var
Soran4 ayÇok borcum var diyo bide gelinlik bakıyoruz hep olay çıkarıyor
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunlara dengesiz denir
Devamlı fırça atılır bunlara
Binde bir sakalını okşucan yüzünğ sevcen köle olur
Babasından öyle görmüştür birazını gerisini oturtamamıştır psikoloji bozulmuştur02 Yorumla
Soran4 ayO ne demek binde bir sakalını okşuyucan yüzünü sevcen biraz açar mısın
4 ayKafa kırık belli. Baştan beri mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu
026 Yorumla
Soran4 aySonradan böyle oldu iki ay olacak evlendik üç ay sonra da düğün var
- 4 ay
Resmi ve dini nikah kıyıldı yani?
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Bazı insanlar evlilik öncesi kişiliğinin kötü yanlarını saklarlar. Evlendikten sonra da bunl durumu goturebildikleri kadar götürürler ama bir noktadan sonra bu durumdan vazgeçip özüne dönerler. Çünkü artık evlilik olmuş ve alan alacağını almıştır. Kişilik kolay kolay degismez başta bunu sana soyleyeyim. Ayrıca seven bir insan eşine bu dediklerimi asla yapmaz. Onu uzmekten , kırmaktan korkar. Kendine hakim olamiyorsa bile sonrasında ozurdileyip gönül almaya uğraşır. Ama eşin en kısa süre de gerçek kişiliğini göstermiş , seni çokta sevmediğini belli etmiş durumda. Daha evliliğin başında senden soğumuş. Kolay kolay bu durum düzelmez. Eğer ki sende de ona karşı bir soğukluk olduysa sana tavsiyem eğer imkanın varsa , geriye dönme şansın varsa bunu bir düşün derim. Böyle biriyle bir ömür geçmez. Ayrıca diyelim geri dönüş yok devam edeceksin sana tavsiyem belli bir süre çocuk yapma. En azından düzelir mi diye biraz bekle.
Soran4 ayYapıp yapıp özür diliyo neden soğumuştur ki
- 4 ay
Yapıp yapıp özürdilemesi elinde olmayan psikolojik bir durum olabilir. Bende bazen aniden sinirlenir asar keser etrafımdakilerin kalbini kırarım ama hemen pişman olurum. Bu durum elimde olan bir şey değil. Engel olamıyorum. Eşinde engel olamıyor olabilir. Peşine özürdilemesi bunu gösterir. Bunun icin terapiste gitse faydasını görebilir. Soğuma kısmına gelince evlilik öyle bir şey maalesef. Özellikle erkekler çok kısa sürede eşleri karşı soğur. Bunun bir sürü nedeni var. Ne bilim huyunu beğenmez , fiziğini beğenmez , başka şeylerini vs vs. Evlenmeden önce her şey toz pembe olunca kişi bunları görmez ama evlenip sahip olununca görmeye başlar. Dediğim gibi oturun bu sorunları konusun olmadı terapiye gidin vs. Daha evliliğin başında önlemini alın.
Soran4 ayBide çok borcum var diyo gelinlik bakıyoruz isteksiz isteksiz işte annesi bi yandan diyo çok pahalı bişey almayın 15 20 bine gelinlik alın diyo
- 4 ay
Borcu varsa yardımcı olmak gerek. Sonuçta o sorunu evlendikten sonra siz yaşayacaksınız. Evlilik öncesi her şeyden kısmak mantikli bence. Gelinlik satın almak şart değil. Kiralık olabilir. Bir günlük düğün için aşırı masrafa gerek yok.
Soran4 ayBizde kiralık bakıyoruz en fazla 40 bin öderim diyo o yüzden seçenek kısıtlı oluyo
- 4 ay
O da çok para yav. Altı üstü tül bu. Allah size yardım etsin. Bence eşine yardımcı ol. Seçenek kısıtlı olsun bir şey olmaz. Her şeyin makbulu neyse ona eyvallah de çik kenara. Para sizin paraniz çünkü. Evlilikten sonra lazım olacak. Ama dediğim gibi esas konu bunlar değil. Birbirinize olan baginiz , sevginiz. Eğer yoksa bil ki o evlilik zulm olur.
Soran4 ayİşte bu her gittiğimiz mağazada beni eziyor
- 4 ay
Evde nasıl peki
Soran4 ayYa işte soruyorlar kına istiyor musun diye çalışanlar. Bu da normalde istemiyor işte diyo bu kına istemiyor
- 4 ay
Onun dışında diyorum. Seninle ilgisi alakası nasıl
Soran4 ayFena değil
- 4 ay
Fena değil ;) yaslar kaç peki
Soran4 ayO 38 ben 29
- 4 ay
Tanıdık bir olay :(
Soran4 ayNasıl
- 4 ay
Kendim için dedim. Neyse dediğim gibi ilk zamanlar çocuk düşünme. Karşılıklı oturup konusun bu konuları.
Soran4 ayBeni kıskanıyor olabilir mi peki biri yüz verince bana tavırları değişiyor
- 4 ay
Yani kıskanır tabi , kıskanması da gerek
Soran4 ayİnat yapıyor
- 4 ay
Umarım bir şekilde duzelir ve evlilihiniz duzene biner. Baska ne diyebilirim ki?
Soran4 ayTeşekkürler
- 4 ay
Rica ederim. Sormak istediğinde sorabilirsin.
4 aySevmiyor cünkü. Seven insan böyle davranmaz maalesef. Seven insan değersiz hissettirmez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayPeki hiç mi tanımadınız evlenmeden önce hiç mi zaman geçirmediniz hiç mi konuşmadınız bu adamla? bir şey yaşamadınız
01 Yorumla
Soran4 ayEvlenmeden önce böyle değildi
Tövbe tövbe ben okurken yoruldum mağaramda mutluyum
05 Yorumla
Soran4 ayBunun derdi ne
Soran4 ayBide içerde sakin canım cicim diyo dışarıya çıkıyoruz canavar gibi oluyo
Soran4 ayBunun kısa ve öz derdi ne
4 ayMuhatap bile olmam valla oyle biriyle
011 Yorumla
Soran4 ayBunun derdi ne sence
- 4 ay
Cinsellik beklentisi veya yasanmislik var mi
Soran4 ayDaha önce beraber oluyorduk onun ilki değilim
- 4 ay
Senin ilkin o mu
Soran4 ayYok o benim ilkim değil
- 4 ay
O zaman hayatinda baskasi var kanka onun senden sikilmis bu senin ayrilmani bekliyor
Soran4 ayNasıl yani o benim ilkim değil pardon yanlış olmuş
- 4 ay
Tm da onun hayatinda baskasi var senle de cinsellik yasamis senden sikilmis senin ondan uzaklasmani bekliyor bence
Soran4 ayÖyle bişey yok
Soran4 ayÖzelden konuşabilir miyiz
- 4 ay
Yazabilirsin canim
4 ayManipüle ediyor sinsi
04 Yorumla
Soran4 ayNeden peki üç ay sonra düğün var bu niye böyle yapıyo nikahımız kıyıldı
- 4 ay
Dengesiz sahtekar
Soran4 ayBir erkek olarak cevap verebilir misin bunun derdi ne
- 4 ay
Ne istediğini bilmiyor
4 ayAa aşırı narsistik bir karakter uzak dur.
013 Yorumla- 4 ay
Yav nası duracaksın evlisin djdjdjf uyumam lazım uyumam lazim
Soran4 ayDerdi ne bunun ne çıkardın
- 4 ay
Sabaha kadar ayakta durursan böyle olur. Git uyu sen :)
- 4 ay
Kocan apaçık narsist
- 4 ay
@__Alperen__ he abi ya uyuycam simdi
- 4 ay
@mervishanimm iyi uykular. Git dinlen kafayı topla.
- 4 ay
@__Alperen__ saolll bu gece hüzün var
- 4 ay
@mervishanimm hüzün?
- 4 ay
@__Alperen__ 🥺🥺
- 4 ay
@mervishanimm anlatmak istemiyorsan sorun yok. Takma hiçbir şeyi kafana. Valla senin yaşında olsam hastalık ve ölüm hariç hiçbir şey beni uzemez. Yaşının keyfini çıkar. Hadi hayırlı günler sana
- 4 ay
@__Alperen__ yok abi ciddi bir şey.. Anlatacağım teşekkür ederim çok incesin hayırlı günler cumlarrr
- 4 ay
@mervishanimm Tm sorun yok o zaman. Paylaşmak istersen dinlerim. Ciddi bir şey yoksa da koyver gitsin. Sana da hayırlı cumalar. Cuma demesen cuma olduğun farkında değildim. Gidekte bari haftada bir de olsa alnimiz secde görsün :)
- 4 ay
@__Alperen__ Allah kabul etsin inşallah
4 ayNe enteresan adamlar bunlar
00 Yorumla
4 ayNo diyorum
01 Yorumla
Soran4 ayBunun derdi ne mağazaya gidiyoruz oradaki bayan çalışana dedikodumu yapıyor
- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
4 ayTekmele gitsin
011 Yorumla
Soran4 ayBunun amacı ne
- 4 ay
Çok şey olabilir olayı tam anlamadığım için sadece bunu diyorum
Soran4 ayNe olabilir mesela işte yazdığım gibi
- 4 ay
O senden birşeyin acısını cikartiyor
Soran4 ayNe olabilir sence
Soran4 ayÇok borcun var diyo gelinlik bakıyoruz canavar gibi davranıyor bide bi masraf yaptığıda yok doğru düzgün
- 4 ay
İlk etap ta öyle. der erkekler
Soran4 ayNeden peki bide benim nasıl davranmam lazım bu durumda
- 4 ay
Sessiz kalma hakkını kullan
Soran4 ayNasıl peki lütfen akıl verir misin
- 4 ay
Takıp et
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. ewlisnz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Aynısı bende de var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayBoşan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySeni kıskanıyor olabilir mi
04 Yorumla
Soran4 ayNasıl
Cevap sahibi4 ayDışarıda nasıl giyinirsin
Soran4 ayNormal
Cevap sahibi4 ayÇıksam yazar mısın
Öyle eş mı olur ya
01 Yorumla
Soran4 ayBunun amacı ne içerdeyken sakın canım cicim diyo dışarıya çıkıyoruz canavarlaşıyor
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim olacak kişi beni hem sevip hem ezerek psikolojik baskı yapıyorsa ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler