Arabamın balataları bitikti anahtarı babama verdim parasını da vereyim dedim ben yaptırırım dedi. Bu his her şeye bedel
Babasının annesinin imkanlarıyla bir şeyler yapanlara neden bazı kişiler gıcık oluyor haram para değil çalıntı para değil yani
Arabamın balataları bitikti anahtarı babama verdim parasını da vereyim dedim ben yaptırırım dedi. Bu his her şeye bedel
Babasının annesinin imkanlarıyla bir şeyler yapanlara neden bazı kişiler gıcık oluyor haram para değil çalıntı para değil yani
İnsanlar anne baba desteğiyle bir şeyler yapanlara genelde kıskançlıkla bakıyor çünkü kendi hayatlarında aynı imkânlara sahip değiller. Bu durum onlara haksızlık gibi görünebiliyor. Oysa dediğin gibi bu para haram değil, çalıntı değil; sadece aile desteği. Aslında mesele imkân değil, insanların kendi eksikliklerini başkasında görünce hissettikleri rahatsızlık. Yani kıskançlık çoğu zaman karşıdakinin yaptığı şeyden değil, kişinin kendi yapamadıklarından kaynaklanıyor.
İnsanların çoğu kendi imkânları için çok mücadele ediyor 😔 Bu yüzden ailesinden destek alanı görünce içten içe “keşke benim de olsa” diye düşünüp kıskançlık yaşıyor. Esas mesele para değil adalet duygusu ve eksiklik hissi 💔 Sen kendini suçlama. Ailenden destek görmek çok kıymetli ve gayet normal 💙🚗✨
Cevap
2Cevap
Balata değişimini babanın halletmesi bu anlattığın hissiyatı tanımlayacak seciyede büyük bir olay değil bence
Balatayı da kıskanmazlar herhalde
Şanslı doğduklarını düşündükleri için olabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?