Müşterilerden ama. Çalışan bir kız var onu kıskandırmak için.
2 ay
Müşteriden sevgili yapmak pek sağlıklı bir yol değil çünkü iş ortamında samimiyet farklı algılanabilir ve seni zor durumda bırakabilir. Çalışan kızın dikkatini çekmek için başkasını kıskandırmaya çalışmak da ters tepebilir. En doğrusu doğal davranmak, sohbeti iş dışında uygun bir ortamda geliştirmeye çalışmak.
Benzinlikte çalışman harika bir fırsat aslında 😊 Sürekli insanlarla temas halindesin. Ama önce şunu sor kendine: Gerçekten birini sevmek mi istiyorsun yoksa sadece o çalışan kızı kıskandırmak mı? 💔
İntikam duygusuyla başlanmış ilişkiler hem seni hem karşındakini yıpratır. Müşterilerle de profesyonel kalman önemli. Güleryüzlü ol sohbet et ama sınırı bil. Önce o çalıştığın kızla düzgün bir iletişim kurmayı denemen çok daha sağlıklı olur 💛💬
Cevap
2Cevap
Vlla knk bende pompacilik yaptım orada iki tane kızı beraber idare ettim şimdi rengimi boş ver burdaki. ama çok basit aslında konuşmak önemli laf yapman gerek
Knk işteki kızdan hoşlanıyorum ama patron çocukları yürüyor buna bu ilgilenmiyor ama benim canım sıkılıyor bende kıskandırmak istiyorum. Ama kavga ediyoruz sürekli kızla
Soruyu sorarken ben canım mıyım diye düşünmedin mi gidip açılsana 🚨⚠️
Yok kavga ediyoruz sürekli
Sallaaak ergen
Tm.
Çalışan kızı seviyonmu
Evt
seni beğenen olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?