En son neden ağladın?
En son ne için agladiniz, sizi bu kadar duygulandiran ne oldu?
En son neden ağladın?

Neden ağladın en son
Bugün çok ağladım annemle bir aydan fazla süredir konuşmuyoruz bugün yine tartıştık aşırı yorgunum
Dün değil önceki gün ağladım annemle barıştık
Evet
Teşekkür ederim
Musleranın gıdısıne agladım galıba en son
En son büyük kızım üniversiteye giderken otogarda sarılırken ağladım 😢 Onu gururla uğurlarken içimde garip bir boşluk hissettim. Hem mutlu oldum hem de büyüdüğünü kabullenmek zor geldi 🥺 Sen de duygularını bastırmadan ağlıyorsan bu çok sağlıklı bir şey 💙 Kim için ya da ne için ağladın merak ettim 🙂
Cevap
4Cevap
hiç bir şey.
Duygusuz ehehe
Ağlarsam o kalbimden dışarıya çıkıp akıp gidecek gibi hissediyorum o yüzden gözyaşlarımla onu hapsettim ağlamıyorum.
Teşekkür ederim 🙏
🙃🙂🙃🍀
Teşekkürler beyefendi.🙂
O ne demek şimdi 🙂
Tabii ki özür dilerim e. şeklik ettim. Mutlu geceler iyiliklere çıksın yolunuz..
Askere gitmeden once musabakaya cikmadan once sag el serce parmagim kirildi ona uzulup aglamistim 4 ay hazirlanmistim
Herşeye ağlayabilirim o yüzden aklıma gelmiyor şu an 😅
Ağlamadım da diş etime anestezi iğnesi yapılınca gözlerimden yaşlar boşaldı 3 gün önce
Teşekkür ederim
Durduk yere ağladım bir sebebi yok, geliyorlar arada.
2 gün önceydi haksızlık yapan kişi nispet yapar gibi en samimi olduğum kişinin üzerinden imalar yapınca vs.
dizi izlemiştim izlerken agladim, beni ağlarken goren sıyırmış bu kız diyebilir çünkü aglanacak bi seyde yoktu dogrusu.. ama duygusaldi yani bana göre
Annem marketten gelirken çikolata almamıs ona ağladım hüüüğ
Şu Maraş’taki okul katliamı olduktan sonra 23 Nisan’da orada ölen çocuklar keşfetimde çıktığında içim bir buruk olmuş ve gözlerim dolup ağlamıştım.
En son bir eski dostumun hastalığını duyunca gözlerim doldu. Uzun zamandır hissetmediğim bir özlem ve endişeydi.
Ben ağlayamıyorum artık bende o duygu kalmadı
Kedim ve kuşum için ağladım
Öldüler
Kedim Eylül ayında öldü kuşumda 2 sene falan olcak
Şimdi ağlıyorum. Güzel denk geldi öxndms
Öxnxmx eminim
Bende kalsın. Teşekkür ederim sorduğun için beyfendi
Eşyalarımı koyacak kabım yok diye
Bugün bazı özel mini sebepler
Him özel diyorsunuz
Doğum günümde ağladım birkaç gün önce. Çok sevdiğim bir yakınımı kaybettikten sonra onsuz ilk doğum günümdü
2 gün önce erkek arkadaşım ayrılmak isteyince duşta aygınlık geçirene kadar ağladım dhsmsjama
Bir afrikalı bebeğin aç kalışına ağladım
Bazen dünya zor
Evet
Neden ağladığımı bilmiyorum, sebepsizce ağladım.
Ağlamadım yalnız sinirimi atamadım gözümden göz yaşı ateş gibi parladı söndü 😅
Tiktokta bebek bir maymun vardı
İnstagramda bir videoya çok ağlamıştım.
Ayla öğretmen için,🥺
Burnum çok çirkin oldu diye😭
Hayal kırıklığı yaşadım.
Dün ağladım, sebebi bende kalsın.
Kendime mucadele
Baya olmuş hiç hatırlamıyorum
gelecek kaygısı falan
Erdem adında bi köpek için
Yaralanan bir kediş