Kadınlar melektir
Kadın kısmı şeytana papucu ters giydirir 😈
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

okul da katliam çıkaran çocuğu da bir kadın doğurmuştu 😏 Kadınları melek olarak düşünen varsa ağır bakirdir. Kadınlar kadar karaktersizini erkeklerde çok nadir bulabilirsiniz. Çoğunluğu defult olarak "en haklı, en yaratıcı en çekici en seksi en * benim. Ne olursa olsun haklıyım" kafalarında %98.
Çoğu katliamı yapan ve katil olmalarının sebebi de erkek o 8. sinif çocuğun babası ona silah kullanmasını öğretmiş daha neyi anlatıyorsun sen kadın düşmanı kalleş
Siz erkek düşmanlığı yapınca oky? Biz niye kadın düşmanı olunca keleş oluyormuşuz! 😏
Biz içten içe sizden bazen nefret ediyoruz ama bunun bir sebebi var ve zarar vermeden içimizden nefret ediyoruz ama siz genel olarak zararsınız bizim için
Saçmalama be 😂 sizin nfretiniz zararsız da, bizim ki zararlı. Eeeee
Kadınlar kesinlikle melek değildir ama tamamen şeytan da değildir 😄 İçinde sevgi de var öfke de var sabır da var isyan da var 💫 Yani insan sonuçta. Hata yapar öğrenir büyür. Ben ankette “Kadın kısmı şeytana papucu ters giydirir 😈” seçeneğini işaretlerdim çünkü kadınların zekâsı ve sezgisi çoğu zaman herkesi şaşırtır 😉💃✨
Cevap
23Cevap
kimse melek değil.
An ve an değişen ruh yapısına sahip daha tam anlamiyla cozumlenmeyen tıbbın dahi cozemdigi bir ruhsal yapıları olan karşı cinsimiz canımız kadınlar meleklerimiz 👿
Çeytan kadının yanında halt etniş, şeytan hz ademe secde etmemiş ama kadına etmiştir çünkü kadın şeytanı bile alt edebilecek kadar tehlikeli
1dkda 15 yorum almis nefret ediyorum bizim incel abazalardan
Kadınlar birer melek fakat kanatları çalınmış
-Hidra
Evet şeytanın da melek olduğu gerçeğini göz ardı edemeyiz.
Melek değildi meleklerin de üstüydü onların sınıfından olan bir cin
2 oylama rsmındeki ne alaka
Erkeğe göre çok zararsız
Kadın kadındır. Melek babandır.
Azraile benzeyen cinstendir
Seytanda melekti bir zaman
kadınlar jump scaredir
kadın candır canandırda bazılaır cozutmus
Asla değiller
kadınlar değersiz varlıklardır
Melek kısmı %5 sadece
Elbet bir gün
Ne
Böyle bir öpüşme
Hiç yaptın mı, lezbiyen misin
Yapmadım ama merak ediyorum
Sen?
Yaptım iki cinsle de, çok da bir olayı yok
Ama güzeldir
Kadınla nasıl gelişti anlatabilir misin? Bana kadınla yaşamak daha zor geliyor
Kadıköyde... Mekana göre değişir muhafazakar veya geleneksel yerde Lez zor ama İzmir gibi yerlerde daha açık
Hazzı aynı mı diyosun kadınla erkeğin
Birinde sakalı bıyığı batıyor diğerinde batmıyor
Dil aynı dil, aynı tükürük
Sen öpüşmeyi mi kastediyorsun ben diğer şeyleri kastetmiştim
Aynen
kadına göre değişir
insana gore
Bazilari
Herzaman
Transfem olarak elbet bir gün.
Hormonlarına göre
Kadınlar s*rtüktür