Kaç ayımı verdiğim karaktersiz bana soğuk yaptı, sonra böyle dedi, engel attı. Niye bunu yapıyorsunuz 😞
1 ay
Kaç ayımı verdiğim karaktersiz bana soğuk yaptı, sonra böyle dedi, engel attı. Niye bunu yapıyorsunuz 😞
Gözünüzde büyütmemeniz gerektiğini böyle acı çeke çeke öğreneceksiniz.
Haklısın ne diyim
Kalbin paramparça olmuş hissediyorsun ve bu çok normal 😞 Hak etmediğin bir saygısızlık yaşamışsın. Onun “s… git” demesi senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece onun ruh halinin bozuk olduğunu gösteriyor 🚫
Şu an yapman gereken en önemli şey kendini suçlamamak. Duş al, biraz müzik dinle, duygunu yazıya dök. Zamanla içindeki düğüm yavaş yavaş çözülür 💔🕊️✨
Cevap
15Cevap
Akıl yokmuş, değer verene değer verilir, çok saçma hareket
Bunca zaman konuştuğun insan iki gunde böyle bir karaktere gecti
Niye geçti konu neydi
Ortada yoktu niye yoktun dedim anlattı durdu geldim görüldü attı neyse ben çıktım sonra 4 gün bekledim yazmayınca yazdım soğuk kötü davrandı sonra sktr git dedi engeli attı
boş ver artık takma kafana, demek ki kimseye güvenmeyecekmişsin bunu öğrenmiş oldun
gideceği liman vardır onun ondandır bu tavrı takma go next
Çoktan buldu online
Boş ver aman sen de omu engelle öyle diyen biri zaten seni kaybetmeyi çoktan göze almıştır
Terbiyesiz herif, boş ver ağzı bozuklarla zaman harcama
Bana da boşuna yaşıyorsun dedi üzülme yani bende ağır şeyler yaşadım bu erkeklerin kalbi diye boşuna demiyorum ne sevmesini biliyorlar ne bırakmasını
bende daha yeni engel yedim takma kafana 2-3 dk sonra unutursun QKWBSBSVAJQOWHWBWVWB
Yana yana sevdik bazen çok kez unutulup gidenin ardından hep kahrolan bir kuulllll
Üzül diye ugrasani insandan saymayin
Bende öyleyim bazen kimseye tahammülüm kalmıyor özellikle @ptallara
Neden böyle dediki neyyaptın
Hiç bişey yapmadım ya hiç bişey yemin ederim 2 günde değişti online olmaz dı online oldu
İlginç illaki bitey vardır
Olayı bi de karşı taraftan dinleyelim
Allah görüyor bana durduk yere soğuk yaptı kötü davrandı üstüne o lafı diyip engel attı
Ahaha ne dedi ne dedi😁
Komik olan ne kalbim paramparça dokunsan aglıcam
Sende öyle diyeceksin.
En azindan yil olmamis.. Iyi kurtulmussun
Yolun başında kurtulmuşsun şükretmelisin
Bunu neden yaptı
İki dk yaz bana iyi gwlir
Hak etmişsin demek ki
sende sıkıyım gecer de
Çıkar hayatindan
Durduk yere mi yaptı
Evet yeni birini buldu üstüne online
Tamam üzülme asla gül geç sen yanlış bir şey yapmadın
Teşekkürler 🥺
İçin rahatlayacak ise mesaj atabilirsin konuşmak iyi gelir belki 🙏
Ama yanlış anlaşılır ya da atma özel olduğu için konuştuğum birisi var ayıp olur şimdi ona vazgeçtim
Atmadım zaten atmamda öyle biri değilim
Ne oldu ki
Kafana takma boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?