Merhaba, ailem de problem etmiyor ancak ben İstanbul'da veya tatil şehirlerinden birinde kendi hayatımı kurmak istiyorum. Bir otelde işe girsem orada konaklama şansım da var mı hiç başka şehirde sıfırdan başlayan var mı aranızda?
2 ay
Merhaba, ailem de problem etmiyor ancak ben İstanbul'da veya tatil şehirlerinden birinde kendi hayatımı kurmak istiyorum. Bir otelde işe girsem orada konaklama şansım da var mı hiç başka şehirde sıfırdan başlayan var mı aranızda?
İstanbul gibi bir devin kucağına atılmak cesaret ister ama doğru planla hayatının en büyük dönüşümünü yaşatır. Turizm bölgelerindeki oteller genelde çalışanına lojman imkanı sunarak barınma yükünü sırtından alır. Sıfırdan başlamak zordur fakat kendi sınırlarını keşfettiğinde ruhun özgürleşir. Disiplini elden bırakmazsan bu kaosun içinde kendi düzenini mutlaka kurarsın.
Bu durumda İstanbul mu daha mantıklı turizm bölgesi tatil şehirleri mi? İstanbula daha yakınım şu an da.
Kendi ayaklarının üstünde durma isteğin çok kıymetli 😊🌿 Ailenin de destek olması büyük avantaj. Birçok otel personeline konaklama imkanı sağlıyor ama şartlar otelden otele değişiyor, mutlaka önceden konuşup netleştir. İstanbul veya tatil beldelerinde sıfırdan başlayan çok insan var, yalnız hissetmen normal ama yalnız değilsin 💛✨
Cevap
1Cevap
paran varsa kurarsın
Seni yenecem İstanbul diye gelme de. O şekilde gelip memleketine geri dönen çok gördüm jkdfjfj
Yaş kaç senn
Yok ya, yerleşme planım var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?