Yengem içtiğim icin beni istemiyor?

Karım 4 sene önce hamileyken menenjit oldu, öldü, bebeğimizle gömdüm onu. Ben de yalnız kalınca kafayı yedim, o yüzden abimle yengemin, yeğenimin yanına geldim. İyi karşıladılar beni, beraber yaşayalım dediler hatta. Hiç sıkıntı yok burada, çok dindar da değiller benim gibi ama ben içiyorum, genelde evde oluyorum. Hafta sonları yengem de sabah başımda tv açıyor ya da evde durma misafir gelecek diyor, bazen de içme artık yeter diyor, sigara balkonda iç diyor, oğluma kötü örnek oluyorsun sarhoş dedi. Ben de düzgün konuş dedim, karnını biz doyuruyoruz dedi ben de ağladım. Özür dilerim öyle demek istemedim dedi. Ben sizin kamburunuz olduğumu biliyordum ama aile olduğumuzu biliyordum, ama bu kadar beni sevmediğini bilmiyordum. Özür dilerim, giderim ben dedim. O da seviyorum dedi ama biraz gaza gelerek dedim. Gidecek bir yerim yok, abim de konuşalım mı seninle diyor. Ne yapabilirim, önerisi olan var mı
Güncellemeler
1 ay
Bugün abim yengemi hirpaladi keske gitseydim sen değil o gidecek aslanım dedi hüngür hüngür agladi yengem gittim elini öptüm seni üzmek istemiyorum sen benim yengemsin dedim gitmek istedi abim kolundan havaya kaldırıp koltuğa oturttu bende abimi evden yolladım sakinlessin diye kadını çok hirpaladi bana laf söyledi diye
Yengem içtiğim icin beni istemiyor?