Evet arkadaşlar kimler bu düşünceye katılıyor
bunun bir de abi versiyonu var ki o da kızları ilgilendiriyor...
bunun bir de abi versiyonu var ki o da kızları ilgilendiriyor...
Kısmen katılıyorum deyim misal arkdaşımın ablası yada kız kardeşi yada kardeşim olması gereken kişilere ben başka gözle bakamam potansiyel sevgili olabilecek kızlar için bu kelimeyi kullanmam zaten
ha bide şu bugün bacın yarın ihtiyacın şeklinde olanlarıda var o lafın. bilmiyom bacı diyipte kimseyle olmadım sonradan. yapamam olamam.
yani en azndan kanka dyip ertesi gün ilanı aşk yapmasndan iidir.
mayakovski ne demek söylermisin çok meraklnırım söylemezsen
sen neden gizledin kendini
utanmıştım :) neyse geçti utanmam şimdi döylersinn bari :)
sevdiğim, rus futurist şair dir kendileri
tamam öyleyse teşekkürler :)
rica ederim :)
Cevap
11Cevap
Sana dinen helal olan kişi düşününce abin olamaz zaten,o uydurulmuş bir şey bence.Ya da insan nasıl hitap edeceğini bilemiyor,o yüzden abi diyor.
sonuna kadar katılıyorum:bugün bacım yarın ihtiyacımdır:o bir erkek olarak bu gibi şeyleri çokkkkk görüdk:LANET OLSUN BU VE GİBİLERİNEEEE..onlara insana diyene bile insan denilşmez
Bacım dersin zoruna gider, canım dersin hoşuna gider...
bncde bakıyosun birbirlerine abi diolar bir bakmışsın evleniyolar :D
Kız arkadaşlarım dışında kimse bana "bacım" demedi.Ben de öyle kolay kolay "abi"diyen birisi değilim.
Bacı, yenge bunlar toplumu ayakta tutan kavramlar lan. Herkes birbirini mi şeyapsın :(((
bacı sıfatını pek kullanmam ama kardeş dediysem bi kıza bitmiştir ötesi olmaz
her ağızdan çıkan doğru kabul edilseydi ohoo katılmıyorum kaderin ne getireceği belli olmaz
önce bacı bacı sonra bıcı bıcı
sonrası ne olur bilemeyiz tabii
Amaç yelpaze genişlesin. Soruna şaştım bu arada.
ne sacma bi sözmüs :S
Bugün bacım yarın ihtiyacım.
Şerepsiz.
:))) fırlama ...
Kader kismet cicim bu isler .. ama sacma soruyms
ana bacı karıştırdınız yine
Arada kan bağı yoksa bacım değildir :((((8888
iğrenç bi adamsın
zihniyetim bu kadar sapıkça değil
Önce bacım sonra ihtiyacım.
biz bacı dediysek bacıdır bitti...
bacı ne ya? ne kadar da avam, aman tanrım:(
Bacı kelimesi halk dilinde "kız kardeş" anlamına gelir. 1970'li yıllarda örgütsel faaliyetler içinde olan sol eylemcilerin erkek olanları tarafından aralarındaki kadınlara uygun görülen sıfat.Öykü, "Bacı" kelimesinin bu görüş üzerinden yorumlar. Bu sıfat daha sonraları "devrimcilerin kadın yoldaşları böyle feodal bir sıfatla adlandırmaması" gerektiği biçiminde eleştirilere konu olmuştur. devam eder de eder
sevdiğim gız bana abi deyince:D:D:D
eyvah eyvah .:)
sorunu görünce aklıma geldi :D valla koptum eyw saol:)
ahaa :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar