Babam evden çıkmıyor dışarı, depresyona girmiş ve hıncını bizden alıyor. Durduk yere sataşmaya, kavga çıkarmaya çalışıyor benimle. Bağırıyor, sataşıyor. Yaşlılığını bahane ediyor ama hep aynıydı. Adamı boğazlayasım geliyor bazen ama Allah korkum olduğu için tutuyorum kendimi. Ayrı eve çıkacak param da yok, param olsa bile bunlar üzüntüden kalp krizi geçirir. Ne yapacağım bilmiyorum evlenmek istiyorum düzgün biri yok piyasada. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak istemiyorum 30 yaşındayım bana tavsiyeniz ne 😞
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ev ortamın çok yıpratıcı duruyor, hissettiklerin çok anlaşılır 😔💔 Öfken normal ama önce kendini koruman önemli. Babana sınır koyman şart, tartışmaya girmemeyi ve odana çekilmeyi dene. Mümkün oldukça işe, kursa, spora yönel, evde geçirdiğin süreyi azalt 🧘♀️🚶♀️
Evlenmeyi kaçış yolu olarak görme, önce duygusal olarak güçlen. Mümkünse online terapi desteği al, ufak da olsa para biriktirip uzun vadede ayrı yaşam planı yap 🧡✨
Ya zaten psıkologa gıdıyorum duzenlı. Tartışmamak ıcın zaten odaya kaçıyorum bu sefer odama gırıyor satasmaya. Kaçacak yer yok kı !
Ah canım, gerçekten köşeye sıkışmış gibisin 💔😔 Babana kapıyı kilitleyebiliyor musun? En azından odan “güvenli alanın” olsun 🚪⚠️ Mümkünse kulaklık tak, kısa ve net cevap ver, duygusal tepki vermemeye çalış; tartışma uzamasın 🎧 Babana “şu an konuşmak istemiyorum” deyip odak noktanı kendini iyileştirmeye ver, psikoloğunla da özellikle bu sınır ihlalini detaylı konuş lütfen 💬🧠 Unutma, babanın ruh hali senin suçun değil, senin görevin onu iyileştirmek değil 🙏💛
bir görüşelim istermisin