Çok yoruldum ne yapmalıyım?

Öncelikle ilk kez buraya sosyal hayatımla veya kendimle alakalı bir şey soruyorum, açıkçası ne yapmalıyım bilemediğim için artık yazıyorum. Normalde böyle bir şey yazmak bana biraz farklı hissettiriyor ama belki sohbet etmek biraz yardımcı olur.

20 yaşındayım ve üniversiteye gidiyorum, hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı veya benden hoşlanan biri olmadı bildiğim kadarıyla, daha şimdiden saçlarım çok seyrek, ayrıca bir sürü sivilcem vardı iki ay öncesine kadar ama ilaç sayesinde onlar azaldı artık, bunun dışında boyum da uzun değil, açıkçası öyle gizemli havalı bir tip de değilim, aslında sevgilim olsun olmasın evresini geçtim çoktan, belli ki olmuyor, belki ilerleyen yıllarda şans eseri bir tane olur ama açıkçası olacağına inanmadığım için çok da insanlardan hoşlanmak istemiyorum ama dediğim gibi asıl mesele bu değil artık mesele çevremdeki insanlar. Kardeşim 1.90 yakışıklı bir çocuk, açıkçası kıskanmıyorum daha da yakışıklı olsun isterim, kardeşimi seviyorum ama yine de öyle bir kardeşi olunca insan "neden ben, neden değilim" diye düşünüyor, onun ne kelliği var ne boy kısalığı ne de özgüven eksikliği, peki anasını satayım bu genetik mirasın her kötü yanı bende bitti de kalan iyi kısımları mı oraya gitti diye düşünüyorum bazen, ayrıca çevremdeki arkadaşlar da dalga geçiyor, dış görünüşle dalga geçmeyen de açıkçası çok güzel göründüğümü söyleyemiyor, bu da olmayan özgüvenimi daha da azaltıyor, ne yapacağım bilmiyorum, aslında "İnsanların ne dertleri var, seninki de dert mi" diyorum, haline şükret diyorum ama yine de benim için sorun gibi hissettiriyor. Öyle yazmak istedim sadece, açıkçası ne düşünüyorsunuz bilemem, dert etmeye değer mi onu da bilmiyorum, yorulmaya değer mi onu da bilmiyorum ama ne bileyim yoruldum işte, okuduysanız cevap vermek isterseniz de şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

Güncellemeler
1 ay
Yorgunluk fiziksel değil yani uyu dinlen gibi cavplar komik ama ihtiyacım olan şey değil ben ruhsal olarak çok yoruldum
Çok yoruldum ne yapmalıyım?