ben mezunum tekrar kalmamak için sabaha kadar ders çalışıyorum annem sen bu sene gidebileceğine inanıyor musun ben inanmıyorum diyor ders çalışmıyorsun diyor kafayı yemin ederim yiyeceğim artık ya
1 ay
Cevap
2Cevap
Zor bir durum. Aileler bu işleri biraz çok abartiyor gibi ya.
evet ya
Ne okumayı planlıyorsun
bilmiyorum ki
O zaman kafana takma. Gelecekteki eşine odaklan
nr alaka ya
Öyle olacak, alakası bu çünkü 😀
yo
👍👍
Boş ver onu kulak asarsan geleceğin kayar boş ver
daha ne istiyolar anlamiyorum ki
Bı daha derse eğer
Deki çıkar giderim serseri olup gece yarısı eve gelirim görürsün hayırlı evlat olurum belki de geç
ciddiye almiyolar beni sinir krizi geçirdiğimde dahi umurlarinda olmadi
O zaman sende onlar gibi umursamaz ol
iste onu bi yapabilsem keske
Verdiğin çabaya bak emeğine saygın olsun kazanacaksın ama gittiğin yolun sana kattığı şeyler senin kim olduğunu belirler.
Sürekli antrenman yapan biri korkusunu yenmedikce gücü hiç bir işe yaramaz. Böyle düşün kendine şekil veriyorsun bu yolda dikkat et
teşekkür ediyorum 🙏
Rica ederim ☺️❤️
Kaç puan yaptın
gecensene 290di tyt
İyi mi
değil
Hm zaman suc sende
mecburi böyle olduk ne yapalim
Evet ama demek istediğim şu gecen sene de aynı şekilde çalıştın mı
hayir
Tamam o zaman bu sene inşallah hedefine ulasacaksin ev işlerinde annene yardım ettiğin sürece cok bişey demez
soyle bir sey var bi de yks de her zaman normal yaptigin netlerden +10 veya 20 net yapiyosun bende Şu an gecensene sinavda yaptigim neti yapiyorum umarim bu sene sinavda 60 olur
Tamam o zaman bu sene inşallah hedefine ulasacaksin ev işlerinde annene yardım ettiğin sürece cok bişey demez
aynen aynen
Kanka ne diyim yani ülkemizde böyle ilerliyor bazi süreçler ama iyiye gidip gitmedigin şuana kadar belli olmuştur
gecenseneye gore gelistirdim kendimi de gec basladim iste daha iyi yapabilirdim diyorum
Dene yaşın henüz genç en azından ilerde pişmanlık duymazsin denedim oldu veya olmadi dersin
inşallah oldu derim :) olmazsa da olana kadar devam artik baska carem yok cunku
İnşallah olmasa da başka bölümlere yonelirsin
evet
👍
Bizene
umarim yasamazsin aynilarini
Kess
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin sözleri kalbini kırıyor ve motivasyonunu düşürüyor 😔 Bunu çok iyi anlıyorum. Sen çabalarken inancının yok sayılması çok yorucu olur.
Annenle sakin bir anda konuşmayı deneyebilirsin. “Gece geçe kadar ders çalışıyorum. Destek verirsen daha güçlü hissederim” de 👍 Ayrıca çalışma programı yapıp ona da göster. Hem kendin daha net görürsün hem annen ciddiyetini fark eder 📚✨
Unutma aile ne derse desin sınava girecek olan sensin. Kendine inanman en önemli şey 💪💕