Bugün yoldan kadın geçiyor, "Maaş yok iş yok gelir yok" diye sıralıyor kendindekileri bağırarak. Bunlar çalışsın artık yazık günah. Herkes teşvik etsin etrafındakileri.
2 ay
Bugün yoldan kadın geçiyor, "Maaş yok iş yok gelir yok" diye sıralıyor kendindekileri bağırarak. Bunlar çalışsın artık yazık günah. Herkes teşvik etsin etrafındakileri.
Cevap
1Cevap
Neeee sen bir kadına bakmayacak kadar sünepe ve karı parası yiyen bir ezik misin doğru mı okudum
Okuduğunu bilmem de anlaman yanlış.
Sen konuyu anladın mı?
Okumadıysan haksızsın kesin.
Kadınlar çalışmasın mı?
Sen komik birisin.
Ekomomik özgürlük diye bir şey var.
E kocan senden sıkılınca ne olacak? Musluk kesilmeyecek mi?
Kiralık araba gibisin yani. Erkeklerin yedek parçasısın bir nevi. 😀
Feminist bir erkek olmanız yeteri kadar rezillikken hiç tanımadığınız birinin namusu hakkında konulacak kadar da terbiyesizsiniz. Hayatımda henüz hiçbir erkekle temas bile etmedim gözlerine bakıp konuşmadım bütün özel his ve anları sevgili eşimle yaşama hayali kuran biri olan biriyken hep motorlarla takılınca herkesi öyle mi zannettiniz acaba
E demin sen "değişiriz" dedin ya! "Musluk bitmez" diyordun hani? Yorumlarını paylaşmadan önce okuyuver istersen, hemen mağdur namus edebiyatına başlayıverdin. Olmaz böyle. Hem kendini tarif et hem de namus evlilik sakarya senin o musluk var ya ne iyi oh fosur fosur salla ipe diz mağdurluğu. 😀
Paralı erkekleri sponsor olarak görüyordun ya demin "musluk çok" diye. evliliği bu iğrenç yorumunla bir araya getiriyorsun sonra da hakaret ediyorsun. Rezil.
Çelişkili cümleler yazıp kendi zekanı yerle bir etmişsin, Chatgbt ne yapsın? "Bravvvoooo" der bence. 😀
Aileleri ile beraber karar versinler.
Sen çalış bak
Ben çalışırım ama bakmam. 😀
Bana bak
Sana hiç bakmam.
Sanane çalışmicam
Çalış la.
Baba evinde yaşiyorum niye calisim
E baban ölecek ileride.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ev hanımlarının işe girmesi bence çok değerli ama herkes için “mecbur” da olmamalı 🧡 Çünkü bazı kadınların tüm yükü ev işleri çocuk bakımı hasta bakımı oluyor ve bu da başlı başına ağır bir emek 💪 Ama imkânı olanın ekonomik özgürlük kazanması harika olur. Destek olunmalı azarlanıp yargılanmamalı 🙏✨