İnsanlar neden bu kadar şanslı?

Şans bana mı gülmüyor ilk yılımda üniversite kazandım arkadaşım kazanamadı mezuna bıraktı o sınava 3 kez girecek bu yıl ben hem iş arıyorum hem KPSS hazırlanıyorum kitap alacak durumum yok şu an deftere yazıyorum babamdan hatta kitap almak için cüzdanından gizlice 200 TL aldım kitap alcam şaka gibi fiyatları 350 TL 400 TL test kitabı ya fotokopi çıkarcam diyorum ona bile 1 kitap geliyor ailem sürekli baskı yapıyor iş bul üniversite okudun millet ne der ve bana destek olmuyorlar asla arkadaşımın ailesi hem destek oluyor kız her gün cafelerde şu an Kıbrıs'ta tatilde hem umursamıyorlar kız sürekli geziyor iş hayatı umrunda değil 3 yıl boyunca sınava hazırlanıp hep 1 milyonlarda oluyor sıralaması ailesi asla bir şey demiyor benimkiler hemen bağırıp çağırıyor şimdi kız bir çocukla tanışmış ve çocuğun parasını yiyor belli bu görüyorum çocuk da o kadar saf temiz ki kız çocuğa aşkım bana şunu alll diyor çocuk 2 dk alıp geliyor ve kız sürekli kanka bak Cüneyt bunu aldı bana diyor duruyor küçümsüyor aldığı oyuncakları çöpe attı hepsini ben çöpe atma dedim topladım bir tane sevgi evi vardı ona verdim

Güncellemeler
1 ay
Ksikanmiyorum bu arada neden hayat bize gülmüyor?
İnsanlar neden bu kadar şanslı?