Bir doğum günü kutlamasına katıldım aile arasında arasındaydı ve ben daha sonradan geldim ve ortama girdiğimde kimse istifini dahi bozmadı ve hoş geldin bile etmediler ben de ayıp olmasın diye merhaba dedim ve karşına merhaba bile denmedi 20 geçtim oturdum teş taviz vermedim ve babam orada kalkıp da dedi ki kızım işte büyüklerine tokalaştın gibisinden böyle bir laf etti ve ben 27 yaşındayım babamın lafını hiç duymazdan geldim yerimde oturmaya devam ettim daha sonra babam oradaki kişilere açıklama yapma gereği duydu kendince utangaç çekingen gibi bir şeyler söyledi ve ben utangaç öteki çekingen birisi değilim bilerek yaptım hareketi ve ben yine cevap vermedim neden size cevap vermem babama dert oldu ardından oradaki abim kalkıp da biz onun geldiğine şükrediyoruz gibi abuk subuk bir laf etti ve ben yine hiç cevap vermedim gülümseyerek cevap duymazlıktan geldim çünkü cevap verseydim kavga çıkacak ortamda kendimi problemli bir şekilde göstermek istemedim ve doğum günü kutlaması olduğu için bir başkasının özel gününü zehir etmek istemedim yani ben kendimin haklı olduğunu düşünüyorum aileme göre benim yaptığım çok büyük terbiyesizlik şahsen bana saygı duymayana ben de saygı duymam siz olsanız siz nasıl hareket ederdiniz sizce haklı mıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O ortama girip görülmemek insanın içini acıtır haklı olarak kırılmışsın 🥺💔
Ben olsam o an senin yaptığın gibi sakin kalır kavga çıkarmamaya çalışırdım ama sonra babamla ayrıca konuşurdum.
“Orada kendimi yok sayılmış hissettim bu yüzden mesafeli durdum” diye duygunu anlatman iyi olur 💬
Senin saygı beklentin çok doğal ama aile içinde köprüleri tamamen yakmadan kendini ifade etmen daha güçlü duruş olur 🌿✨💚