ne bileyim bi kız bir genç mesela piercing takıp siyah giyinse gotik gibi herkes voavvvv diyor ama feminen/kadınsı olsa içten içe aşağılanıyor gibi geliyor ikisine de saygı duyuyorum ama sizce de böyle bir şey yok mu
1 ay
ne bileyim bi kız bir genç mesela piercing takıp siyah giyinse gotik gibi herkes voavvvv diyor ama feminen/kadınsı olsa içten içe aşağılanıyor gibi geliyor ikisine de saygı duyuyorum ama sizce de böyle bir şey yok mu
Belki de kadın gibi davranmanı kıskanıyorlardır diğer kadınlar.
Ama bunu yapan bir erkekse kesinlikle daha olgunlaşmamıştır, çünkü kadın gibi olan kızları seven erkek adamdır ve artık olgunlaşmıştır
Toplum kadınsılığı zayıflıkla eşleştirince böyle hissetmen çok normal 😔 Feminen olana “kolay”, “yumuşak” falan deniyor erkeksi tarafa yaklaşana daha çok hayran olunuyor. Gotik, alternatif tarz da “farklı” diye havalı bulunuyor.
Feminen olmak asla eziklik değil 💅❤️ Tarzın ne olursa olsun özgüvenle taşıdığında en güçlüsü sensin 🔥✨
Cevap
6Cevap
Ya nasıl davranmak istiyorsan öyle davran, toplumun sana biçtiği rolu oynamak zorunda defilsin
Toplum da değişik bir bakış açısı var katılıyorum size
Annelerını ezık gorduklerı ıcındır
bunu en çok kadınlar yapıyor günümüzde evde ailesine yemek yapan kadın bile yanlış bir şey yapıyormuş gibi davranıyorlar.
Feminen bir kadını kim aşağılıyor ki?
bakımlı bir kadın olarak markette çalışmaya girmiştim bakışlar bile bir tuhaftı yani 1 ay sonra bu nasıl bişeymiş diye çıktım bazı sektörlerde tutunan kadınlara bak mesela hafif kilolu ya da kilolu direkt bakımsızvs ya da mesela süslenmeyi sevmeyen hafif maskülen kadınlar iş dünyasından dikkate alınır
Cunku herkes bikmis efenim ciplaklik gormekten.
alakası yok kapalıda giyinsen feminen duruyorsan çokta önemsenmiyorsun onun yerine sa lak gibi bir kombin yap mesela modadan anlamıyor diğer kadınlardan farklıyım vs hissiyatı ver karşı tarafa daha çok önemsiyorlar
Demek oyle olunca size aciyorlar rakip olarak gormuyorlar efenim
Tamamda Kadınlık diye bir cinsiyet var bu dünyada neden buna karşı çıkayımki kadınım ve bunuda doğduğum saniyeden beri hissediyorum hayatımda bir gün bile şüpheye düşmedim
Efenim Dogrudur fakat Sizin bilerek fazla kadinsi rollere girdiginizi kibir yaptiginizi dusunuyorlardir mutevazi olmadiginizi..
Ay evet ya bende muzdaribim
evet kadınlık kötü bişeymi yani
Hayir guzel ama erkekler anlayissiz askik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?