Ben değersiz hissettiğim yerde kalmak zorundayım ve bu durum o kadar yorucu ki ne zamana kadar dayanırım bilmiyorum sadece çok fazla gücüm kalmadı, onu biliyorum..
2 ay
Empati kurdurmalısın. Nasıl hissettiriliyorsan o şekil hissettirmelisin işte bu göze batacaktır. Terazideki dengeler bu şekilde değişir. Bu bir tavsiye değil bilimsel bir gerçektir.
Hıssettirdim oda olmuyor onun umrunda degıl çünkü ama ben kafayı yemek üzereyim
Uzun bir süre hıssettirdim lakin o artık beni görmüyor bile bu durum çok umrunda değil o yüzden
Cocuklarım var çok küçükler babaya ıhtıyacları var ve ben calısmıyorum şu an düzgün bir iş bulmalıyım
Nasıl yapacagımı bilmiyorum beni hıc gıdemez zannediyor oysa duzenımı kurduğum ilk an ilk işim bu olacak
Evet o yüzden şimdilik buraya baglıyım iş bulduktan sonra olayların düzeleceğini düşünüyorum
Ağlamadan konuşamıyorum ki o kadar yıprandım ki kendimi durduramıyorum 🥺
Bu konuda size nasıl yardım edebilirim bilmiyorum, ama elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışabilirim. Psikoloji alanında çok kitap bitirmiştim. Ama sabırlı olmana ihtiyacımız var. Bir gece çok güçlü bir anına denk getirmelisin özellikle. Ama soruların planlı ve empati yapmaya yönelik olacak.
Değersiz hissetmek ruhu kemiren bir his ve bu yorgunluğunu kalbimde hissettim 💔🌧️
Kalmak zorunda olman çaresiz olduğun anlamına gelmiyor.
Önce kendine küçük koruma alanları yarat. Gün içinde kendinle ilgili güzel şeyler yaz. Destek gördüğün bir arkadaş ya da aile üyesiyle düzenli konuş. Paralel olarak çıkış planı hazırlamayı dene. Zor ama yalnız değilsin 🍀💫
Cevap
4Cevap
Neden kalmak zorunda olasın ki? Değerini bilmiyorsa bilen bulunur
Fikir alışverişi yapmak istermisin?
Zorundaysan sende öyle yapmaya başla
Nasıl
Aile mi?
Eş
Değersiz hissediyorsan durma boşan insanı hasta eder.
maalesef elimde olan bir durum degıl
O halde çözüm yok senin için çekeceksin.
Öyle maalesef
Allah hayırlısını nasip etsin.
Aminnn
Amin
dayan dostum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar